PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=709827}

Jessica Jones

2015 - 2019
7,3 46 tys. ocen
7,3 10 1 46480
6,5 34 krytyków
Jessica Jones
powrót do forum serialu Jessica Jones

3 sezon

ocenił(a) serial na 6

Nie jest najgorszy. Na pewno lepszy od koszmarnego 2 sezonu, ale jak zwykle historia na 6 odcinków jest rozciągnięta na 13. Do końca serialu nie dowiadujemy się jakie motywy miał główny antagonista. W ogóle za mało go jest, a mógł być jednym z lepszych przeciwników w tym serialowym uniwersum. Cały czas tylko gada, że Jessica jest oszustką. I to dlatego zabija tych ludzi? Postać Erica i jego siostry jest kompletnie z czapy. Najciekawszy był według mnie wątek Hogarth.

ocenił(a) serial na 7
McGyverPL

Mam nadzieje że dalej będzie lepiej, bo jestem na drugim odcinku i nie da się tego oglądać + ciąg dalszy robienia z mojej ulubionej bohaterki 1 sezonu Trish Walker idiotki stulecia, kompleks mesjasza czyni ją tak irytującą głupawa, że głowa boli przy oglądaniu.

ocenił(a) serial na 8
McGyverPL

Boże, takiej hipokryzji pieprzonej z ust praktycznie wszystkich bohaterów to dawno nie słyszałem i nie widziałem.....i to z ust samej Jess która sama mnie cholernie irytowała, idź pan w chu... z takim finałem, wybaczcie że tak ostro ale naprawdę mocno mnie wkurzył, tak jak 1 połowa na poziomie, tak 2 to jakiś scenariuszowy bałagan i chyba wyzwanie "jak dużo możemy zjebać w czasie tych 5 ostatnich odcinków", jestem rozgoryczony, zawiedziony i zdegustowany.....no i postać Foolkillera cholernie niewykorzystana i jej potencjał całkowicie zaprzepaszczony, mi akurat wątek Hogarth nie pasował, nudził mnie okrutnie i nie widziałem sensu jej wątku w fabule, już mogli sobie darować jej osobiste i miłosne dramaciki, których już w 2 sezonie miałem dość, więcej rozpiszę się trochę później :)