1 sezon DD był jak droga przez mękę. Więcej nie popełnię tego błędu, choćby jak bardzo krzyczeli nieletni userzy tego forum
Człowiek się dziwnie czuje jak czyta o sobie ''nieletni''. Chociaż już dawno ukończył te ''18'', ale w sumie zawsze odmłodnienie. : D
Zabawne, jak można ex cathedra wygłaszać tego typu sądy... Serial nakręcono na podstawie komiksu, więc NA PEWNO widownia składa się głównie z małolatów. Tak jakby po skończeniu 18 lat ludzie nagle dostawali komiksowstrętu :-)
Zabawne tym bardziej, że nieletni absolutnie nie są targetem tego serialu, co zresztą odzwierciedla wiek widzów. Filmweb nie daje takiej możliwości, ale imdb tak i można sprawdzić, że osoby poniżej 18. roku życia stanowią zaledwie kilka procent widzów, co najmniej o połowę mniej od osób 45+. Oczywiście ich ocena jest najwyższa, ale to standard: widzowie -18 oceniają najwyżej każdy film/serial, nawet tak "dorosły", jak "Miasto kobiet" Felliniego czy "Siódma pieczęć" Bergmana.
Podsumowując: dzięki za chwilę radości w ten ponury listopadowy wieczór.
"choćby jak bardzo krzyczeli nieletni userzy" po konstrukcji tego zdania można zgadywać, że sam jesteś nieletni :) A tak po za tym, to oglądasz seriale tylko dlatego, że ktoś ci każe czy tak nachalnie poleca? Trochę dziwne.
Randomowy awek i 14 obok nicku o czymś świadczą? Myślałem, że nie, ale kurcze, może rzeczywiście coś jest na rzeczy. Po prostu dziwi mnie, że w ogóle się zabierałeś za DD, nawet jak ktoś polecał, skoro (o ilę się nie mylę, wnioskując po czytaniu komentarzy pod newsami związanymi z Marvelem czy DC) za zbyt wielkiego fana tego typu filmów nie uchodzisz. W sumie to przepraszam za to czepianie się o pisownię, cham ze mnie. Pozdrawiam serdecznie.
Pomyślmy. Ktoś ma w awku np. postać z mangi, w ostatnio ocenianych anime, wypowiada się pod newsami o anime. Prawdopodobnie ten ktoś jest z zawodu hydraulikiem!
Śmieszne są te twoje posty :) zastanawia mnie tylko, czy można podjąć z Tobą merytoryczną dyskusję na temt "Za co tak bardzo nienawidzisz wszystkiego, co choćby otarło się o filmy "superhero"" ? Ja obstawiam jakiś uraz. Może wysłałeś do Marvela i DC swój chwalony przez mamę "super scenariusz na film wszechczasów" A producenci nawet go nie otworzyli ? A może coś innego ? :D Chętnie się dowiem dlaczego pałasz taką nienawiścią i co sprawia, że wręcz musisz trolować pod tymi filmami ;)
W sumie może to być ciekawe, więc jutro przy odrobinie czasu poprzerzucam kilka filmów i zapowiedzi w poszukiwaniu tych cytatów :) a wiwisekcji nie robię, próbuję zrozumieć ;)
Bluzgów i przekleństw ? od kiedy normalna, merytoryczna rozmowa zawiera coś takiego ? :) Jestem po prostu ciekaw i chciałbym porozmawiać :)