http://www.unomatch.com/file/pic/photo/2013/11/1fc8299df84759942bcfb8bf163d29f8_ 1
024.jpg
Co za casting! Beka. :D
Słabiutko... Alexandra Daddario była zdecydowanie lepsza choć teraz może trafić do np jakiegoś filmu z DC :) Może Zatanna :D?
Daddario? Lepsza bo pokazała cycki w "Detektywie'' ?? Obecnie to ona jest aktorsko przecięta. Skoro była wśród kandydatek do roli i Marvel/Netflix jej nie wybrał to znaczy, że się nie nadawała.
Po prostu dla mnie bardziej nadawała się do tej roli.Widziałem Ritter w Breaking Bad i też nic ciekawego nie pokazała.Skoro obie aktorki są przeciętne to chyba jasne jest to , że wolę aktorkę , która bardziej przypomina swoją postać z komiksu.Jednak to jest tylko moje zdanie :)
Ok spoko, twoje zdanie. Przypomnij mi tylko ile razy Marvel nie trafił z castingiem?
Hm...Całkiem niedawno nie trafili : Charlie Cox jako Daredevil nadal mnie nie przekonuje.
Przypomnij gdzie? Bo jak tak to pstryczek w nos ;) Chociaż teraz jak widziałem mówię, że wygląda ok.
Nie piszę , że Cox będzie fatalnym Daredevilem ale po najnowszych zdjęciach uważam , że nie nadaje się do tej roli.Wygląda bardziej jak taki zwykły koleś niż ktoś kto będzie obijać gęby swoim przeciwnikom.Z ostateczną oceną poczekam do pierwszego odcinka.
Agenci Tarczy castingowo wyglądają jak dla mnie bardzo średnio. Nie zapominajmy, że seriale rządzą się swoimi prawami i to, że Marvel zatrudnił fajnych aktorów do filmów, którzy się świetnie sprawdzili (i pewnie sprawdzą, bo Strange również jest rewelacyjny), nie oznacza, że w serialach będzie podobnie.
Agenci Tarczy to cios poniżej pasa ;D Chociaż w sumie oprócz May i Fitz/Simmons to do reszty nie mam zastrzeżeń.
Ale to chyba nie do mnie zarzut bo ja akurat twierdziłem, że Marvel wie co robi ;)
Serialu jeszcze nie oglądałem, ocenię jak obejrzę, na razie nadrabiam zaległości... a w zasadzie powiększam, bo więcej seriali przybywa niż ja oglądam. :D W każdym razie na zdjęciach w stroju czerwonym Daredevila wygląda żenująco. :/
W zasadzie Matt pojawił się w stroju widocznym na zdjęciach dopiero pod koniec ostatniego odcinka - z czego osoba która projektowała ten strój oznajmiła mu iż jest on jeszcze niedokończony, więc sądzę ze w ,,pełnej krasie'' Daredevil będzie wyglądał zdecydowanie inaczej :P A sam serial przebił wszystkie seriale o super-hero jakie wyszły bo trzyma poziom najlepszych produkcji.
W ruchu i przy odpowiednim oświetleniu strój wyglądał dobrze. Nie jakoś super, ale dobrze. Pasował do klimatu niebezpiecznego miasta. Zbudowany był z materiałów chroniących przed nożem czy uderzeniami. Bardzo racjonalne podejście. I tak jak Asvers napisał pojawia się na ostanie 10 minut, niedokończony. Także w 2 sezonie po sugestiach fanów może ulec zmianie. Ps: Wygląda na pewno 300x lepiej niż ta prezerwatywa, którą nosił Affleck w filmie.