PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=709827}

Jessica Jones

2015 - 2019
7,3 46 tys. ocen
7,3 10 1 46380
6,6 28 krytyków
Jessica Jones
powrót do forum serialu Jessica Jones

Z pięknej i oryginalnej aktorki zrobili niedomytą żulicę w paskudnych jeansach. Jestem na pierwszym sezonie ale nie wiem czy dam radę zobaczyć go do końca. Kibicuje fioletowemu, bo to jedyna (mimo że negatywna) ciekawa postać z tego serialu.

kolmananna0309

Lubię taki typ kobiety. Nie zgodzę się, ze jest niedomyta. Po prostu Jessica myje się jak koty.

marcin261287

To jedynie moje skromne zdanie i cieszę się że ktoś ma inne. Szanuję zarówno Twoją wypowiedź jak i wszystkie koty oraz ich sposób higieny (mam 3).
Ps. W Breaking Bad wygladała bosko!

kolmananna0309

Postać wzorowana jest na komiksie. Czytałam pierwsze dwa tomy i akurat przedstawienie głównej bohaterki jest mocno w jego klimacie. Cięty język, zamiłowanie do alkoholu i właśnie jak to nazwałaś trochę takie żulostwo

kolmananna0309

Dziwne, bo jak w serialu np The 100 wszyscy mieli po tygodniach te same ciuchy i fryzury i byli czyści to wielki hejt był że nie naturalnie itd. Serial jest o prywatnym detektywie po przejściach, a że kobieta to niby musi zawsze być czysta i w nowych ciuchach. Życia nie znacie? Same lalusie i lale na fw? Dzieciakoje jak by powiedział mój wujek.