ta piosenka często leci na napisach końcowych, spiewa ją jakaś dziewczyna ale na pewno nie natalia bo to nie jej głos, i wiem jeszcze tylko że w refrenie padają słowa "perdona me" nie wiem czy to dobrze napisałam:)więc zna ktoś tytuł autorkę?
El Sueno De Morfeo - Ojos De Cielo :/:/ kilka tematow do tylu bylo to pytanie 100razy sie powtarza boze ludzie... :/:/
Jak ci było tak ciężko to po co odpisywałaś??? zrobiłby to ktoś inny z większym wyczuciem taktu.
no racja trzeba bylo wyszukac..wielka fanka sie znalazla a piosenki zwyklej znalezc nie umie... żałosne:/
a kto ci powiedział że jestem fanką tej telenoweli, nigdy nie obejrzałam ani jednego odcinka więc nawet nie wiem o czym to jest, a to że weszłam na forum nie robi ze mnie fanki telenowel...usłyszałam przełączając programy fajna piosenkę to sie pytam czyja i tyle EOT
haha nie moge! :D:D nie rozmieszja mnie i skoncz wreszcie szczegolowo zadalas pytanie... ze to nie piosenka nati, i kiedy byla skoro przelaczalas to jak fanka nie jestes i nei widzialas zadnego odcinka to skad wiedzials ze to ten serial haha boze skoncz juz gadke dzieciaku
oj to ty dziwna jesteś, nie chodziło mi o to że jak ten serial leci to od razu przełączam bo brzydzę sie telenowel, zwyczajnie nigdy nie obejrzałam żadnego odcinka, najwyżej przełączając kanały coś obejrzałam, dziwisz się że rozpoznaję głos natalii, przecież kiedyś popularna była i dużo w tv jej piosenek leciało więc chyba każdy kto raz teledysk widział by głos rozróżnił bo ona charakterystycznie śpiewa, reklamy tego lecą codziennie więc wiem że to nazywa się tak jak sie nazywa, nie wiem wiec co takiego odkrywczego jest w moim opisie piosenki który zamieściłam w pierwszym poście, jeszcze co do mojego wieku mam 15 lat, ty nie napisałaś ile masz, ale pewnie mało skoro piszesz na swoim blogu że zbierasz wszystkie wycinki i plakaty o lindsay lohan...hobby dla 8-latek
kurde wy sie tu wszyscy zachowujecie jak dzieciaki!!!!!!!!!! do przegladniecia jest ponad 500 tematow, nie dziwie sie Pulsilli ze zadała to pytanie o piosenke, moze nie ma czasu jak inne siedziec z nosem przy monitorze i czytac wszystko po sto razy! Tez nieraz mam ochote zadac jakies pytanie ale po co? skoro nikt nie umie normalnie odpowiedziec tylko sa jakies klotnie o to kto jest prawdziwym fanem, to jest dopiero dziecinada!!!!!!! i faktycznie jak ktos ma odpisywac z wielka niechecia to niech lepiej tego nie robi!
ale wiesz najsmieszniejsze bylo to ze takie same pytanie bylo wtedy 2 tematy w dol :DD: bo na nie tez odpowiadalam nie trzeba bylo sie duzo wysilac...!
Ja też jestem fanką tego serialu ale nigdy nie zadaje pytań ponieważ widze jak tu takich traktują.Jakoś Parmacki i Ewelina zawsze z chęcią odpowiadają na zadane pytania bez względu na to czy był ten temat poruszany wczesniej czy nie.Dziewczyno wiesz ile tu jest pytań na temat piosenek każdemu chodzi o jakąś inną i nie każdemu się chce pezglądać każdy post z osobna.Więc nie musisz objerzdzac ludzi którzy o cos proszą.
Karolinko popieram Twoja wypowiedz, ja rowniez rzadko pytam sie o cokolwiek, bo widze, ze bardzo czesto osoby, ktore o cos prosza sa atakowane i wysmiewane. nie rozumiem takiej niezyczliwiej postawy.dlaczego ludzie sa wobec siebie tak niemili?
no ja też nie, jest dokładnie 520 tematów. i teraz szukaj człowieku. może się okazać, że np 3 temat, to tren którego szukasz. to co 517 masz przeskoczyć. A co do linds to jaK NIE CHCESZ, DENERWUJE CIę TO TO NIE ODPOWIADAJ, I PO kłopocie!
Moze sie wypowiem tutaj;p
Nom piosenka o ktora sie rozchodzi rzeczywiscie jest na tym forum sławna, czesto pada pytanie o tą piosenke, nie atakujmy moze Linds20, bo pomyslmy logicznie, ja sama odpowiadalam na to pytanie z 10 razy, inne osoby rowniez i za ktoryms razem nasunela mi sie myśl, ze nikt nie czyta tych tematow, ale gdy mnie zjechano wtedy zastanowilam sie i rzeczywiscie moze sa to osoby, ktore rzadko sa na necie.
Rowniez dla takiej fanki serialu jak Linds20 napewno jest dziwne, ze ktos nie zna akurat tej piosenki, bo jest nuta nr 1;D. A przeciez chetnie osoby ktore znaja odp na zadawane pytania odpowiadaja, kazdy ma prawo sie unieść:) Prosze mnie teraz nie atakowac;) i pytajcie o wszystko!!:))) Chetnie odpowiem:)
No tak masz racje ale po co ktos odpowiada na pytania skoro go to denerwuje i nie ma na to ochoty. W takim razie niech nie odpowiada w ogole albo odpowie a swoje nerwy zachowa dla siebie.
dobrze ze sa tacy ludzie jak parmacki czy Ewelincia, dzieki:) i mysle ze najlepiej to juz skonczyc ta polemike bo ona do niczego nie prowadzi, wazne ze sa ludzie zyczliwi,ktorzy chca pomagac:)