PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=848410}

Jeszcze nigdy...

Never Have I Ever
2020 - 2023
6,9 18 tys. ocen
6,9 10 1 18108
6,9 11 krytyków
Jeszcze nigdy...
powrót do forum serialu Jeszcze nigdy...

Okej...

ocenił(a) serial na 7

Ten serial jest bardzo dziwny, ale równocześnie, a może właśnie przez to okropnie wciągający. Cały czas ciekawiło mnie co będzie dalej. I tak obejrzałam cały sezon w jeden wieczór.
Pomysł z zaznajomienie społeczności z kulturą hinduską był naprawdę świetny. Zakończenie również mi się podobało.
Zastanawia mnie tylko, po co w środku serialu motyw Riverdale? Czyżby oglądalność spadła i próbowano w ten sposób o nim przypomnieć? To bez sensu.

ocenił(a) serial na 8
Dedersi

Nie wiem czy do końca taki był cel wprowadzenia wątku Riverdale. Wydaje mi się, że bardziej chcieli pokazać prze to kulturę masową. A jeśli reklama to słaba, bo według mnie ten serial był w Never have I ever obśmiany

ocenił(a) serial na 8
Dedersi

Myślę, że to jakiś serial miał nawiązywać po prostu do sytuacji tej kuzynki, żeby się przeciwstawić rodzicom, ale w sumie to chyba nie przypadek, że to akurat riverdale, chyba oglądalność trochę spadła. Zauważyliście u tego grubszego tubisty koszulke ze stranger things? haha

ocenił(a) serial na 7
yourshunshin3

Nie zwróciłam uwagi na koszulkę. W takim razie może próbowali jakoś nawiązać do innych seriali (tak jak mówi @breakeven), urzeczywistnić bardziej opowieść, no ale jednak czasem jest to jakoś delikatniej przekazane. Tutaj miałam poczucie jakby zrobili to na siłę. Nawet jeśli miał to być przykład dla tej kuzynki.