PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=832900}
8,2 1,2 tys. ocen
8,2 10 1 1178
9,0 2 krytyków
JoJo no Kimyō na Bōken: Ōgon no Kaze
powrót do forum serialu JoJo no Kimyō na Bōken: Ōgon no Kaze

Czy ta dwójka antagonistów była parą? Jeden używał zabójczej rybki, a drugi potworka, co siedział na języku.
Szczerze, to tak sobie myślę, że w sumie to takie oczywiste, że żadnego potwierdzenia nie potrzebuję. Byli szczęśliwą, gangsterską, gejowską parą. ;)

ocenił(a) serial na 8
benzacne

Idiotyczna rozkmina pedałki?

ibo1987

Fan inkluzywnych Władców Much? Rozkmin nie brakuje, bo JoJo jest dość "pedalskie".

ocenił(a) serial na 8
benzacne

Czego? Nie widziałem gejowskiego wątku w serii. Chociaż jedna para była, która zginęła bez sekundy na ekranie :)/ Co to Arcane?

ibo1987

Arcane jest bardzo znane, więc to zostawiam twojej ciekawości. A co do pierwszego zapytania, to nie wiem, czy chodzi ci Władców czy o JoJo. Dużo było wątków w obu serialach. We Władcach np. klasa i Higienistka brali udział w paradzie równości, w innym odcinku ci przygłupi policjanci byli parą, w innym Anusiak i Konieczko uczyli się przysposobienia do życia w rodzinie opiekując się kg cukru, itd. W Jojo też było dużo gejowskich par, ale głównie w mafijnym sezonie. 

ocenił(a) serial na 8
benzacne

nie nie było

ibo1987

Było, ale głównie sezonie Golden Wind. Później jak zaadaptują nowy sezon/mangę też będzie, bo Araki jest świetnym sprzymierzeńcem. Co mówił o Dio nie będę ci nawet cytować. :)

ocenił(a) serial na 8
benzacne

A już golden wind po kilku odcinkach odpuściłem. Nieciekawy protagonista i słabe standy.

ocenił(a) serial na 8
ibo1987

Oczywiście chodziło mi o Stone Ocean :)

ibo1987

To się nie zrozumieliśmy. Stone Ocean oglądałam i tam nie było takich wątków, mimo że miejsce akcji to więzienie XD. Wolę jednak Golden Wind, ale z bohaterów Jolene > Giorno.

ocenił(a) serial na 8
benzacne

Ale Giorno miał najlepsze motywy muzyczne :P wiadomo, że łatwiej identyfikować się ze swoją płcią.

ocenił(a) serial na 8
ibo1987

Ostatecznie domecze do końca ten Stone Ocean z uwagi na pojawienie się Dio