Miał/a założyć ten temat Araminta, ale jak widze coś sie do tego nie kwapi... To ja was pytam, po ile lat mają ludzie oglądający ten serial?
P.S. Jak nie chcecie to nie piszcie poprostu jestem ciekawy (tylko szczerze)
Ok skora zaczęłam ten wątek (choć było to na innym temacie) pierwsza powiem tez ile mam lat. Kilka miesięcy temu skończyłam 16 lat.
A teraz jeśli ktoś wyrazi chęć, niechaj napisze ile ma lat. Tylko szczerze bo inaczej byłoby to bez sensu.
Chciałam tylko powiedzieć, że jeżeli ktos ma mało lat (i jest mu głupio się przyznać), nie musi się przecierz tego wstydzić i pisać że ma więcej niż w rzeczywistości. W końcu ten serial nie ma ograniczeń wiekowych i może go oglądać każdy;P Tak więc lepiej pisać szczerze, albo wcale.
Zachęcam do pisania i podrawaim:D
No jak nikt niechce się przyznać to ja bede pierwszy. Mam zaliczonych 16 wiosen :) no pewnie jestem jednym z młodszych oglądaczy tego filmu ale kto wie może sie myle.
13 mam lat :) kto mnie pobije?? ;]
ps. ja bylem pierwszy tylko wyskoczyl blad razy a niechce spamowac wienc olalem ;]
Jesus Christ...
Właśnie wróciłem na chate, a tu co mnie spotyka?? Surprise!
To może nie powinienem oglądać tego serialu bo w czerwcu stuknęła mi siedemnastka...???
Qrde może ja jakiś inny jestem? :(:( Wychodzi na to, że jestem starym capem :/:(:|
No nic... załamywać sie nie będe (chyba). Ale serialu i tak nie przestane ogladać, bo jest najlepszym serialem jakiego w życiu oglądałem :):):)
Pozdrowienia i piszcie dalej ile macie lat ;]
Aaa... i jeszcze jedno. To może teraz ktoś mnie pobije, tylko że w drugą strone... :):):)
Grzybior ;] nie przejmuj się, mi też w kwietniu przewaliła 17 ;p ale jakoś nie czuję sie wyjątkowo staro :))
dobrze, że młodsi oglądają też ten serial, przynajmniej nie jest odmóżdżający i coś im po tym zostanie :D I hope so xD
a mi to aż się głupio przyznać ile mam lat :P może nie jestem zagorzałą fanką tego serialu ale od czasu do czasu obejrze i moge stwierdzić że to jeden z ciekawszych seriali ;) sorki miałam napisać ile mam lat ;) 22 - hehe :)
nie oglądam tego serialu za często ale bardzo mi się podoba - a mam 22 latek ;) więc emerytka ze mnie - hehe :)
Ufff... Kamień spadł mi z serca ;) THX Cass Yoshi i Joannie16 ( a moze jednak Joannie17 ;] ) i zresztą wszystkim dziękuje...
Jeszcze nie wszyscy sie tu wpisali więc piszcie dalej :D
P.S. Co do robienia przeze mnie napisów to wpadnijcie na "effects of my heavy job" :):):)
hey wszystkich staruszkom i młodziakom żadko sie wypowiadam ale serial oglądam na bierząco. Niedługo stuknie mi 16 . Tez jestem ciekawa ile maja latek fani Joan wiec piszcie. Pozdrowienia for all :-)
I jeszcze coś do Cass Yoshi. Nie jesteś wcale żadną emerytką :). Mam na to nawet koronny dowód... Amber Tamblyn w drugiej serii gra tam 18- latkę, a w rzeczywistości miała wtedy dokładnie 22 lata! ;];];] Więc tyle co ty! :);):D;]:)...
hehe fajny topic;) A teraz cała prawda - 21lat, w zasadzie za 21,5;) ale bycie wiecznym dzieckiem mi nie przeszkadza:) Pozdrówka for all:)
hyhy, te 16 z mojego nicka ( którego i tak nie używam ;] ) pochodzi nie z wieku, ale z numeru w dzienniku z podstawówki xD bo tego meila zakładałam baaaaaardzo dawno ... :)
To chyba górą granicę zamkniemy na 22 bo u mnie właśnie tyle i nie widzę żeby ktoś miał więcej; a moja siostra (12) dolną granicę obstawia. Taka skrajna rodzina z nas :)
To chyba górą granicę zamkniemy na 22 bo u mnie właśnie tyle i nie widzę żeby ktoś miał więcej; a moja siostra (12) dolną granicę obstawia. Taka skrajna rodzina z nas :)
Ja mam 13 no.. i pół=] Na razie ja z zepiteon'em jesteśmy najmłodsi. Co do filmu to ogladam zawsze i naprawdę jest 'wciagający'. Aktorka grajaca Joan jest świetna.
ja mam 15 lat:) a właściwie 15 i pół :P no to nie jestem ani najstarsza ani najmłodsza, choć bliżej tej dolnej linii... no bo bliżej mi do 13 niż do 22 :PP tylko zeby nie bylo ze sie chce pomładzać bo do tego jeszcze mam czas:PP duuuuzo czasu:P nic - fajny ten temat :) Pozdrawiam :D
A mi za za pół roku stuknie osiemnastka i wcale nie uważam, że jestem za stara na oglądanie tego serialu :P Wiek się tu wcale nie liczy....ważne jest to, co się z tego serialu wynosi :) Dla mnie ma on bardzo duże znaczenie !!! I dzięki niemu, a tak na prawdę dzięki Joan staram się być lepszym człowiekiem :) Oby tylko mi się to udało !!!
Pozdrawiam wszystkich :*:*:*
troche mi ulzylo ze jest ktos starszy bo sie bałam ze to dziwne w moim wieku ogladac seriale... ;) 19 :)
Ja mam 14 lat i nie widzę powodów, dla których ktoś komu się serial podoba miałby go nie oglądać tylko dlatego, ze jest za stary lub za młody (ale mi długie i trudne zdanie wyszło =). Serial jest dla wszystkich. I nie wiem czy to prawda i czy ja dobrze liczę, ale gdzies w necie znalazłam biografię Becky Walsthrom- urodziła się bodajze w 1975, więc podczas nagrywania serialu miała 28- 30 lat. Zdziwiło mnie to bardzo. Moze ktoś wie cos na ten temat? Czy to ja coś w liczeniu pokręciłam (choć jest to w miarę prosty rachunek) czy to nie prawda?
ja mam 19. ale nie ogladam codziennie i nie bardzo wiem o co w nim chodzi ale moja mlodsza siostra (17) zawsze mi wszystko tlumaczy :D
Dziękuje wszystkim za dodanie mi otuchy, że ze mnie żadna emerytka jest ;) z resztą na swój wiek to ani nie wyglądam ani sie nie zachowuje - hehe :) pozdrawiam wszystkich fanów - w każdym wieku ! :)
swietny pomysl z tym tematem... sama jestem baaaardzo ciekawa po ile lat maja ludzie piszacy na tym forum... Ja mieszcę sie po środku granicy wiekowej...czyli.....mam 15 latek, a w marcu 16 hehe:)
No to skoro sa tu ludzie ktorzy maja po 22 lata, to powiem, mam 19 lat ;) Ale z drugiej strony, przeciez nie ma ograniczenia wiekowego do ogladania filmow, prawda? pozdrawaim.
to wyszło na to , że jestem najstarsza, w październiku stuknie mi 23 roczek :) Jest ktoś starszy bo nie chciałabym zamykać tej listy :)
no ja nie zlamie ani dolnej ani gornej granicy ;P w listopadzie skoncze 15 lat ;)
Oczywiście, że jest ktoś starszy i dla tego koronnie to ja zamknę tę listę z moimi 24 latami... Tak w ogóle to wpadłam tylko zobaczyć obsadę, potem znalazłam wasze opisy i jestem pod wrażeniem. Miło widzieć, że serial wam się podoba i zamiast gier komputerowych wybieracie chaty i rozmowy na całkiem sympatyczne tematy, całkiem sympatycznego serialu. Pozdrawiam ;) Tu wypadałoby napisać... babcia Benia.
Ja mam 16 lat i ogladam ten serial prawie od początku ciesze, że jest więcej osób które podzielaja moje zdanie ze ten serial jest SUPER:) tylko szkoda ze te ostatnie odcinki bedą we wrześniu pewnie ich nie poogladam:(
Ja mam 16 lat i ogladam ten serial prawie od początku ciesze, że jest więcej osób które podzielaja moje zdanie ze ten serial jest SUPER:) tylko szkoda ze te ostatnie odcinki bedą we wrześniu pewnie ich nie poogladam:(
Ja mam 22 lata( chociaż wcale tego nie czuje:) Nie ogladalam tego serialu od samego poczatku ale jak juz zaczelam to nie moge sobie wyobrazic co bedzie jak sie skonczy:( Aha jesli chodzi o sciaganie serialu to trwa to dosyc dlugo wiec dla niecierpliwych polecam stronke fanklubu chrisa marquetta (adam) www. christopher-marquette.com na ktorej jest duzo fragmentow serialu do ogladniecia , nawet krotki filmik zza kulis serialu:) milego ogladania.Pozdro 4 all!
ja mam 15 latek i nie wstyd mi się do tego przyznać. bo ten serial moze oglądać każdy, ponieważ jest świetny!
Ja mam 14 lat i czuję się zaszczycona, że taki wartościowy serial mogę oglądac w tak młodym wieku i że przez całe życie będę mogła czerpać korzyści z jego mądrości i przesłań. A moja koleżanka, która także uwielbia ,,JoA'' ma 25 lat.
Fajnie że tyle sie tu osób wpisało, ale widzę że doszło ostatnio troche nowych osób, więc powiem krótko:
PISZCIE DALEJ!;];];];];];];];];];];];]
POZDRO 4all