PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111989}

Joan z Arkadii

Joan of Arcadia
2003 - 2005
7,5 7,7 tys. ocen
7,5 10 1 7684
Joan z Arkadii
powrót do forum serialu Joan z Arkadii

Ile macie lat?

ocenił(a) serial na 9

Miał/a założyć ten temat Araminta, ale jak widze coś sie do tego nie kwapi... To ja was pytam, po ile lat mają ludzie oglądający ten serial?

P.S. Jak nie chcecie to nie piszcie poprostu jestem ciekawy (tylko szczerze)

Grzybior

ja mam trzynaście czy ktos wie jak adam zdradzi joan i kiedy i z kim odpiszcie prosze karolina pewnego ranka właczyłam tv bo nie miałam co robic i potem wlaczalam tak od pon do pt i tak do dziś...

Grzybior

ja mam trzynaście czy ktos wie jak adam zdradzi joan i kiedy i z kim odpiszcie prosze karolina pewnego ranka właczyłam tv bo nie miałam co robic i potem wlaczalam tak od pon do pt i tak do dziś...

ocenił(a) serial na 10
lukasz_czechowski2

Ja mam 16 lat przedemną nowa szkoła. 1 liceum :((

Grzybior

Grzybior

Grzybior

Ja mam 16 lat. a serial jest po prostu suuuper !!! :)
pozdrowienia dla wszystkich fanów! :)

Grzybior

Mam 21 lat. Uważam, że serial "Joan z Arkadii" jest jednym z lepszych seriali( choć kierowany raczej do nastolatków). Niestety obejrzałam tylko kilka odcinków JoA.

ocenił(a) serial na 10
karrika

Nie rozumiem kompletnie celu załozęnie atego tematu chcesz udowodnić ze ten serial oglądają tylko trzynastoletnie dziewczynki,a moze się mylę.Ja mam 19 lat i kochm ten serial najlepszy na świecie:)

Ana_Lucia

A ja uważam, że ten temat jest interesujący, gdyż mnie również (podobnie jak Grzybiora) ciekawi, w jakim wieku są osoby oglądające ten serial. Nawiasem mówiąc (a raczej pisząc), gdybym miała nawet 30 lat, to i tak oglądałabym JoA.:))) Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
karrika

Jesus...
Nie miałem wcale takiego zamiaru. W temacie jest napisane, że chcę tylko wiedzieć ile mają lat ludzie oglądający ten serial... Nigdy nie miałem, nie mam i nie będę miał zamiaru nikomu nic uświadamiać. Jesli tak odczułaś ten temat to sory, ale ten temat nie miał iść w tym kierunku. Przynajmniej z mojego założenia :):):). Zgadzam sie z wami, bo ten serial nie ma żadnych ograniczeń wiekowych i nawet gdybym miał 7 czy 40 lat to i tak bym go oglądał. Jest poprostu bardzo pouczający, moralizatorski i dydaktyczny, a przede wszystkim zupełnie inny, niż wszystkie inne amerykańskie bewartościowe i nierealne "tasiemce".

Pozdro 4all ( a szczególnie dla Any Lucii :D)

ocenił(a) serial na 10
Grzybior

Moze jestem przewrażliwiona,bo już nie raz ktoś chciał mi udowadniać ze nie które seriale są popularne wśród małoletnich dziewczynek a tak wcale nie musi być.

Ps.Grzybior masz moze napisy do odcinka 1x02 bo znalazłam tylko do pierwszego,byłam bym wdzięczna.dzięki za pozdrowienia:P

ocenił(a) serial na 6
Grzybior

Ja mam 17 :) I uwazam ze to wspanialy serial. Szkoda tylko ze dopiero niedawno na niego natrafilam. I tu naleza sie podziekowania dla naszej wspanialej telewizji gdyz nic ciekawego akuratnie nie lecialo. A ze jakis sie serial zaczal to z nudow obejrzalam. I sie w nim zakochalam :D

Ryska

Ja od czasu do czasu oglądam Joan, jeśli się obudzę a o to trudno przed 11. Dla formalności - 22 latka mam.:)

ocenił(a) serial na 10
Grzybior

Ja mam 16 lat a w tym temacie wiadc ze ludzie ogladajacy JoA to w wiekszosci osoby w wieku szkolnym! A te osoby na pewno nie ogladna tego serialu od 4 wrzesnia (polsat buu;/)
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Grzybior

Witam wszystkich fanów serialu "Joan of Arcadia". Ten film przyciągnął uwagę wielu widzów od lat n do oo. Ja mam 22 lata natomiast moja mam również ogląda ten serial :) i jest grubo po dwudziestce:)......
Serdecznie wszystkich pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 9
karisz

dzieeeeeeeeeeeeewietnascie :)

pozdrawiam fanki/now serialu! :)

pearl_lady

A ja mam 16 lat :)) Serial jest kuuuuuuuul ^^

Grzybior

Mam 27 lat i wcale nie czuję się za stara by oglądać Joan. Uważam, że to jeden z najlepszych seriali jakie oglądałam. Pozdrawiam wszystkich fanów serialu.

Grzybior

heh ja jestem chyba w średniej wiekowej tego tematu:)) mam 17;)

ocenił(a) serial na 8
Grzybior

Ja mam 17 lat.Moje siostry(16 i 13 lat) też oglądają "Joan z Arkadii".Ten serial jest świetny :D

ocenił(a) serial na 8
Grzybior

Ja mam 17 lat.Moje siostry(16 i 13 lat) też oglądają "Joan z Arkadii".Ten serial jest świetny :D

aga_30

Ja mam 16. A tak przy okazji: Moim zdaniem wiek jest nieważny, ważna jest pewna dojrzałość emocjonalna, bo to nie jest film dla dzieci. Pozdrawiam wszystkich fanów.

Marat_Sade

Ja od grudnia mam 14, a wogole to kiedy jest teraz Joan?? Dzisiaj nie bylo:((

ocenił(a) serial na 10
zgelka

Ja mam pietanscie lat i wraz z moimi dwoma przyjaciółkami oglądamy ten serial (w moim wieku są) moja kuzunka ma 22 lata i tez ogląda ten seria, ząs mojej mamy koleżanki koleżanka ze studiów która ma 25 lat ogląda:]

Grzybior

hej:)
ja mam 14, a wstryczniu koncze 15.
Serial jest poprostu swietny.. i nie wybacze Polsatowi tego co nam zrobił!!
pzodrawiam wszystkich fanów Joan! :)

ocenił(a) serial na 10
eml_0901

no to jestem najmłodsz :P w pażdzierniku skończe 13 lat czyli teraz mam 12 ale liczy sie rocznik :P moja siostra ma 11 i też oglada ten cudowny serial :) nie wybacze POlsatowi za to co zrobił ;(

ocenił(a) serial na 10
smile93

Wiek nie ma znaczenia moim zdaniem serial jest dla każdego w każdym wiekuPozdrawiam:)
Ps.ja mam 20 lat:)