Jak dla mnie dzisiejszy odcinek byl fajny. To mało poiwedziane cudny...
adam uwierzył Joan w to, żę widziaął Boga, a ona starała się zapomnieć o tym fakcie , ale wiadomo...
Wiedziałam, zę będzie nadal widywać Boga i wiedziałąm, zę to nie były halucynacje!!
Supper!!
A jesczze ta piosenka na poczatku i scena na ławeczce.. piękne miodzio
Jakby Joan nadal nie widywałą Boga ten serial nie miałby już sensu..
Supper.. BOmba
No, był fantastyczny :) Ale ta grzywka Joan... bleh, mam uraz do grzywek, nie podobają mi się. Lepiej wyglądała w poprzedniej fryzurze. To super, że znów widzi Boga, podoba mi się ta stara, zwariowana Joan, a nie ta nowa, która robi lampy. Głupia sprawa z Luke'iem i Grace... myślę, że ona jednak się w nim zakochała :) Nie wiem czemu, ale rozwaliło mnie to, jak Helen wchodzi do biura Willa, wszyscy się gapią, Will pyta "Co się stało?", a ona "Nic. Spotykam się z zakonnicą i z księdzem" :) Nie mogę się doczekać jutra :D
ja tez juz bym chciałą widziec nastepny odcinek...
te wejscie do gabinetu willa było niezłe..
Grzywka Joan tez mi sie nie podoba... poprzednia fryzura była ładnijesza...
I mi tez ta Joan sie za bardzo nie podoba..
Wolałąm tamtą z pierwszej serii..
Ale możę wszystko wróci do normy.. mam nadziję:)
tak jeden z lepszych jak dotychczas odcinków, a seny z Grace i Luke'iem rewelacyjne :) też zgadzam się że grzywka u niej to nie trafiony pomysł :)
dzisiejszy odcinek jak dla mnie był dziwny, a najbardziej mi szkoda że Joan nie jest taka jak kiedyś . i ta grzywka . no ale może wszystko wróci do normy. :)
Może wiecie jak nazywa się aktor, który w dzisiejszym odcinku grał ostatnie wcielenie Boga???
Dla mnie dzisiejszy odcinek był cool, tylko nie podobała mi się jej grzywka i to jej takie inne zachowanie:/
ja też wole starą Joan.. ona miała własnie ten swój styl... a ta teraz zrbiła sie taka inna i ta grzywka... ale mi się wydajeże ona wróci do swojej normalności... bo to jaka jest teraz mnie przeraża...dzisiejszy odcinek był świetny.. to że Adam jej uwierzył bomba.. ale usmiałam sie z Grace i Luka :d
Ja też lubię ten serial.Oglądałam już go wcześniej na polskim kanale, ale nie pamiętam którym(chyba TV4).Niestety nie wszystkie odcinki raczej tak wybiurczo.Dzisiejszy odcinek był super.Ale wczorajszy...ten kryzys wiary......dał do myślenia.To jeden z fajniejszych seriali o ważnych (lub nie jak kto woli) sprawach naszego życia(wiara itp.)
Uwielbiam ten serial jest poprostu cudowny!!! Niestety dzis nie moglam go obejrzec wiec prosze jesli ktos moze niech stresci tak mniej wiecej!!! bo chce wiedziec co sie dzialo!! aa i jeszcze mam prosbe zeby wszyscy fani tego serialu napisali e maile do telewizji polsat tak jak ja o wyemitowanie ostatnich odcinkow tego serialu jeszcze w wakacje albo popoludniu we wrzesniu tylko nie rano bo bedziemy w szkole!!!!
ehhh Adam nie uwieżył Joan że rozmawia z Bogiem na dowód oglądajcie kolejne odcinki to się przekonacie co zrobi Adam
A mi sie grzywka Joan podoba! HA! A ubiera się jak dawniej.... moze teraz po prostu wygląda bardziej dziewczęco!
A Adam dziwny się zrobił, coś po trochu zaczyna marudzić, bo Joan niby sie zmieniła... a co on sobie wogóle myslał! No nie weim, tak odczułam to po dzisiejszym odcinku!
mi sie nie podoba jej zachowanie te nowe :/ taka dziwna sie stała ale mma nadzieje że wróci do swojej "prawdziwej postaci". nie umiem uwierzyć że Adam uwieżył jej...
a co do tego e-maila to co napisac ?? nie jestem zbyt dobra w pisaniu listów :/