Pewnie wiele osob czeka na ten serial od dawno niestety nadawany bedzie na kanale AXN wiec dla naziemnych odbiorcow niedostepny niestety:( Startuje 9pażdziernika o 18 zapraszam i polecam;)
No wczoraj mogłabym rozpaczać nad tym, że film bedzie leciec na kanale, którego nie posiadam... Ale dzis przyszedł pan z tej całej kablówki i mówi, że jest taka i taka promocja i czy ją chcemy? No ja mówie, że chce no i w promocji będzie więcej kanałów w tym właśnie axn :D Więc się baaardzo ciesze :)
to się nazywa mieć szczęście nie?
a ja właśnie wczoraj reklamę widziałam i muszę obejrzeć bo mnie zaciekawił xDD
Pozdrawiam.
Ale mi sie udalo dzisiaj dostalem dekoder mi caly tydzien mialem zepsuty w sam raz na serial:)
To chyba przeznaczenie albo głupi zbieg okoliczności
ja właśnie tak sobie po kanałach przełączam patrze Joan z arkadii , patrze drugi raz i jupii
nareszcie po długich latach oczekiwania nareszcie w tv .
jak miło będzie oglądać ja po raz kolejny :-)
Super:) Ale jak to jest z niedzielą. Bo będzie w najbliższą pierwszy odcinek. I czy za tydzień w niedzielę będzie drugi czy jak to leci bo się pogubiłem? :)
Leci od poniedziałku do piątku o 18, a od niedzieli 18 października będą puszczać jeszcze raz od pierwszego zamiast Żniwiarza 2.
Nie wiem czy wiecie ale swego czasu pierwszy sezon był pokazywany na otwartej antenie najpierw na TV4 a później na Polsacie. Oglądałam go, świetny.
Serial jest świetny ! Zabawny, oryginalny i w taki przyjazny sposób traktuje o religii (dla mnie jako katoliczki to wieeeelki plus tego serialu) :D
Oglądałam go kiedyś na Polsacie, choć wyrywkowo, bo leciał o jakiejś głupkowatej porze. No ale teraz elegancko sobie wszystko obejrzę :)