wejdzcie na oficjalna strone POLSAT i wejdz na progrAM TV !!!!!!!I TAM WYBIERZCIE GODZINE Z KTOREJ CHCECIE ZOBACZYC PROGRAM i kliknijcie na joan z arkadii jutro ma byc cos o smierci jutith !!!!aaaa i piszcie na emala polsatu z prozbami o puszczenie teg oserialu w rok szkolny w godzinah popoludniowych !!!! poczta@polsat.com.pl
Kika! Ja mógłbym napisać nawet 100 maili do polsatu ale ja mam 45 minut w jedną strone do szkoły i nieraz jestem cholernie późno na chacie. Więc ja byłbym za 17:00 :)
właśnie wysłam maila do polsatu (;p) sorry nie chce być pesymistką chociaż też barzdo chciałabym żeby puszczali ten serial od nowa ale każda stacja od września ma nowy plan-wrócą seriale puszczane z przed wakacji..ale kto wie im więcej mailów tym większe nasze szanse! także postarajmy sie ;p DAMY RADE (lol) ;D ;*
no więc ja też rzadko będę w roku szkolnym przed 16.00... dlatego ja jestem tez za 17, może być 18. Wydaje mi się, że o 19.00 polsat nie puści JoA, chyba że będą jakieś zmiany w ramówce, bo o 18.45 są Informacje, a potem jest serial, chyba Samo życie? ale nie jestem pewna. no wiec wydaje mi sie, ze to jest raczej ważny serial w Polsacie(ale bleee:/) i oni nie zrezygnują z jego emitowania o tej godzinie... ale jeżeli dostaną duzo mailów to na pewno zastanowią się nad powtórzeniem Joan:) Pozdrawiam :D
Ja też bym była za puszczeniem Joan od nowa... ale przynajmniej mogli by przesunąć w piątek (1września) i poniedziałek (4 września)czyli ostatni odcinek JzA na 17:30(tak po równo 17 a 18). Jak wy chcecie oglądnąć JzA a poniedziałek 4września ?? A może by założyć osobny temat..coś w stylu.. Piszcie na meila do polsatu aby ostatni odcinek JzA był emitowany o 17:00 . Jak dużo takich e-mailów napiszemy to kto wie :)
no widzicei ajkie sa rozne zdania mi zas nie pasuje od 19-20 i 18-19 bo moj kochany tatusiek nie dopusvci mnie do tv bo oglada swoje tv no i mi zas pasuje 16-17 lub 17-18 no chyba ze raz w tyg np w czwaqrtki po 21 czy jakos tak