PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=113507}

John Doe

2002 - 2003
7,3 906  ocen
7,3 10 1 906
John Doe
powrót do forum serialu John Doe

Czy ten serial się kończy? To znaczy czy ma jakieś sensowne zakończenie, wyjaśnienie
wątków itp, czy tylko twórcy się znudzili i porzucili serial w połowie historii?

ocenił(a) serial na 8
kosopaty

Z tego co wiem, to za małą oglądalność miał w USA, więc zaprzestali produkcji. Dziś ostatni odcinek, więc pewnie coś tam się rozwiąże, i koniec:)

ocenił(a) serial na 8
stadnicki82

jeśli to, że najlepszy przyjaciel Doe jest szefem Fenixa ma być rozwiązaniem, to ja się nim czuję absolutnie nieusatysfakcjonowana. To jest beznadziejne, tworzą seriale na kilka sezonów, a potem zdejmują po jednym ;/

Sol89

Też przyznam jestem rozczarowana.. Niestety Amerykańce zaprzestały kręcenia kolejnych odcinków ze względu na małe zainteresowanie serialem. Podejrzewam że było w nim za dużo informacji i trzeba trochę pomyśleć i ich małe tłuste mózgi nie dawały sobie radę z ogarnięciem serialu ;)

ocenił(a) serial na 8
Shalvia

oni w ogóle mają jakieś dziwne gusta. Kilka tygodni temu tvp1 emitowało "Moonlight". Rzecz tyczy się wampirów, więc jeden z moich ulubionych tematów, wciągnęłam się, a tu radosna niespodzianka - nakręcono jeden sezon, bo oglądalność była słaba. No naprawdę... Jak już coś zaczynają, to powinni przynajmniej dokręcić te parę odcinków, żeby rozwiązać fabułę, a nie urywać w połowie ;/

ocenił(a) serial na 8
Sol89

Zakończenie 1 sezonu było genialne - na pewno nikt się tego nie spodziewał:) I jak znam życie, to nie był właściciel baru, tylko jakiś sobowtór typu John Doe - tak jak johnów doe jest wielu. Przecież właściciel baru sam mówił o tajemnicach i o ciężkiej przeszłości - myślę, że to jest bardziej skomplikowane,niż sytuacja - to był właściciel baru. No ale tego się nie dowiemy.

ocenił(a) serial na 8
stadnicki82

"No ale tego się nie dowiemy." i właśnie z tego powodu genialne nie było

ocenił(a) serial na 9
Sol89

Zakończenie miażdzy;o;o moim zdaniem.. szkoda że nie zrobią kontuycuacji.. nie mówie żeby robić jak w lostach 6 sezonów ale 1 by wystarzyl aby to sensownie wyjaśnić ale szanse są 0;/;/

ocenił(a) serial na 8
xdbartekxd

nawet 2 czy 3 odcinki by wystarczyły. no, ale po co, lepiej urwać i zakończyć ;/