Serial jak dla mnie bardzo dobry, ciekawy motyw Johna Doe, tylko ewidentnie widać, że jest nie skończony a wystarczyłby jeden dodatkowy odcinek, a tak skończył się przypuszczeniami i niedopowiedzeniami Szkoda, że panowie z fox się nie postarali, bo ten serial miał potencjał. Późniejsze wyjaśnienia ludzi z fox czym naprawdę był Doe są nie dorzeczne, "nie zrobimy kolejnych sezonów ale podzielimy się z fanami pewnymi informacjami na typowy odp..&*@l". Szefowie fox kierowali zapewne kierowali się niską oglądalnością w USA, ale Panowie i Panie, co z nami? Europejczykami dla których nie liczą się tylko frytki i cola? musimy niestety z tym żyć;/ Fakt zakończenie było dobre, zaskakujące ale jednak zostaje stos niedopowiedzianych faktów
Dajcie spokój, wściekłam się jak nie wiem. Zaczęłam oglądać ten serial, bo wkręcił mnie 2 odcinek jak zobaczyłam go na POLSACIE. pierwsze 10 odcinków było przyjemnością. Potem już niestety nudziłam się, ale oglądałam, bo chciałam się dowiedzieć jakie jest rozwiązanie tej zagadki Johna Doe. I ku mojej rozpaczy i ogromnej irytacji pierwszy i jedyny sezon serialu kończy się bez żadnych wyjaśnień!!! Jak dla mnie to straciłam bezpowrotnie przynajmniej 10h mojego życia, bo reszta czasu, to powiedzmy, że nawet dobrze się bawiłam.... Nie polecam zaczynać tego oglądać, chyba że ktoś chce stracić czas...
Wielce dziękuję za podpowiedź, aby jednak nie inwestować swojego czasu w niedokończony serial. Również nie znoszę nie pokończonych wątków, przez to później uważam cały serial za niewarty oglądania.
Ja niedawno skończyłem oglądać(online) wielka szkoda że go nie dokończyli, moje spostrzeżenie jest takie że jak się daje bohaterowi dar że wszystko wie to trzeba to bardzo dobrze przemyśleć bo serial miał duży potencjał ale właśnie przez to małe niedociągnięcie został zepsuty i dlatego nie miał wystarczającej liczby widzów niby wszystko wie ale pewnych informacji już nie więc gdyby to bardziej dopracowali pewnie by to ludzie kupili a tak wyszło jak wyszło.
Ostatni odcinek trzymał w napięciu na szczęście i to jest plus zakończenia John w końcu znalazł Terise i to jest taki happy end z tajemnicą i ja to kupuje.
Hmmm. Jak dla mnie ten serial jest świetny... Zgodze się z tym że mogli więcej wyjaśnić... Na końcu przesadzili z tymi mocami ale nie licząc tego to serial jest naprawde dobry a trudno w tych czasach znaleźć coś na czym można oko zawiesić na dłuższy czas... Zakończenie powiem jest dość zaskakujące bo nikt by się tego nie spodziewał... Serial jest pełen niespodzianek co naprawde dobrze wpływa na przyjemnośc oglądania... Więc co mogę powiedzieć... POLECAM!!!!!!