Nie pamiętam dokładnie, o co chodziło w tym serialu, ale pamiętam, że lubiłam go oglądać ;] Zresztą jak wiele innych kreskówek Hanna-Barbera
Ja oglądałam jak miałam jeszcze Nicelodion pare lat temu ; )) Mnie się podobał, nie ma to jak te stare dobre kreskówki, albo bajki Disneya...to było naprawdę coś...juz tego nie tworza ... ;((
Odpowiedź po latach, ale... pamiętam (choć już dość słabo) ten serial jeszcze z czasów gdy Boomerang emitował klasyczne kreskówki a ja miałem jakieś 6 czy 7 lat. I wiem że go lubiłem. I jako cząstka dzieciństwa będzie gdzieś tam we mnie już zawsze.
Ja to oglądałem w latach 90tych na angielsko języcznym Cartoon Network, które jakimś cudem miałem w kablówce. Pamiętam, że o 20 Cartoon Network przestawało nadawać i zamiast tego było TNT gdzie leciały stare filmy, albo Wrestling WCW Nitro. Potem jak Cartoon Network było po polsku to po 20:00 było TCM.
Miałem tak samo, w latach 90-tych CN był po angielsku, ale przynajmniej prezentował sporo starych produkcji. Dzisiejszy kanał to dno...