Nie ma co się rozwodzić - w tym serialu dinozaury są tylko marnym tłem, mamy gorszą w mojej ocenie animację i fatalną kreskę starszych dzieciaków, mniej szczegółów, dużo gorszy scenariusz (idzie łeb w łeb z filmowymi odpowiednikami, w końcu dzieje się w równoległym momencie), mało akcji w porównaniu do Obozu Kredowego. Niekiedy moim zdaniem wręcz potworna nuda. Czasami aż chciałem przewinąć. I z tej okazji sobie odświeżę Obóz bo jest tego wart w porównaniu do tych popłuczyn.
Co ma tiktok (ktorego nie używam, chłopie mam prawie 40 lat i owszem, ogladam animacje, szczegolnie z dinozaurami) do tego, ze uwazam, ze Teoria Chaosu ma sie nijak do Obozu?
Super klimat mroczny kryminalny według mnie baja sedno wciąga bardzo dużo lepsze niż obóz kredowy
A moim zdaniem lepszy niż "Obóz Kredowy". Tam pierwszy sezon był niezły (pewnie dlatego, że korzystali jeszcze w dużej mierze ze świata i kwestii okołofabularnych z filmu), potem zrobiło się nudno, a w ostatnich dwóch sezonach, kiedy weszli sztampowi złole, poziom całkiem spadł. A to nie wspominając o bzdurach typu noszenie przez rok tych samych ubrań i fryzur, czy wieczne udane ucieczki z sytuacji z dinozaurami, w których co najmniej co jakiś czas ktoś powinien zginąć albo przynajmniej porządnie oberwać, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że to banda dzieciaków kontra potężne dzikie bestie.