Staram sie oceniac serial po zobaczeniu calego sezony przynajmiej lecz prawie zobaczyłem prawie caly ze sezon . I powiem tak najbardziej podoba mi se muzyka ale nie serial juz nie Postac głowna ciekawa nietuzinkowa ale reszta juz nie postacie drugo planowe sa dla mnie mdle a postacie zle czyli czarne charektery zamiast to jakis grozny postaci sa jakies glupkowate .Serial nie trzyma mnie w napięciu jakos nie zapadl mi w pamiec . Na pewno nie jest to tuzinkowy serial jakie mozna oglądac . W AXN zostalo jescze dwa odcinki pierwszego sezonu i czuje ze moja ocena to serialu juz mi sie zmieni 2/10
A bo to je Hameryka z bocznej drogi, Kentucky Bracie, a nie żadyn Nju Jork. A przestępcy to "some kind of Dixie Mafia", jak był uprzejmy stwierdzić szeryf federalny Raylan Givens. Spójrz jaka jest różnica między Harlan a Miami i jak bardzo Raylan chciałby wyrwać się z tego Pierdzielowa, które zaludniają typy na miarę tzw. amerykańskiego pasa biblijnego. A serial jest bardziej prześmiewczy, choć odpowiednią dozę emocji też ma.