PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526547}

Kamuflaż

Covert Affairs
2010 - 2014
7,2 4,6 tys. ocen
7,2 10 1 4551
Kamuflaż
powrót do forum serialu Kamuflaż

Zapraszam do dyskusji na temat nowego sezonu.

basiula9

Dziś właśnie oglądałam promo i Annie dostanie partnera :D do tego powrót do blond włosów.
Promo - youtube.com/watch?v=ykg76BM5rGE

basiula9

O i drugie - youtube.com/watch?v=pf4AYLAwZoo

ocenił(a) serial na 10
Kismet_

i tak z chęcią obejrzę, ale mogli dać przystojniejszego tego partnera :P

pati115

może nadrobi osobowością :D

ocenił(a) serial na 10
Kismet_

może ;D odcinek w USA jest 24 czerwca ?

pati115

Z tego co wiem tak :)

ocenił(a) serial na 10
Kismet_

ok ;) mam nadzieje że w 5 sezonie Annie będzie z Eyal :dd

pati115

Najbardziej podobał mi się jak narazie Simon Fischer, z Auggiem jest dziwnie jakby z bratem była :P (no może przesada, ale dla mnie lepiej im było w przyjaźni), Eyal też faaaaaaaajny jest ale dwóch szpiegów z dwóch różnych agencji i różnych krajów razem? nie wiem czy to możliwe, z Simonem już jakie problemy były, chcieli przecież razem uciec żeby być razem :)

ocenił(a) serial na 10
Kismet_

No dokładnie też tak uważam że Auggi z Annie to tylko na przyjaciół pasuję, nienawidziłam ich razem w związku ;p
no z Fischerem była zajebista para z nich, ale już nie żyje ;c niestety więc nie biorę go pod uwagę :P chyba sobie jeszcze raz obejrze chociaż by 4 sezon dla przypomnienie, najlepszy sezon kamuflażu jak dla mnie i tak jest 3 ! :)

pati115

Dla mnie też 3 najlepszy :D

ocenił(a) serial na 8
pati115

Mam taką samą nadzieję, choć nie wiem czy coś takiego jest możliwe.

ocenił(a) serial na 6
kapec991

Dla mnie w poprzednich sezonach była taka ciapowata, niby agentka a nie potrafi się bić i taka mało zaradna....chociaż zaczęła się rozkręcać w 4 sezonie. Mam nadzieję że stanie się "prawdziwą agentką". Do "Nikity" (serial z lat 90) jest jej daleko ;)

Agatka85

Ciapowata to ona była w pierwszym sezonie, w drugim no może też ale w trzecim? W trzecim to ona na pewno już taka nie jest, tym bardziej w czwartym. Zresztą myślę, że to jest tak właśnie zbudowana postać, że nie zgrywa twardej i nieustępliwej 24/h, jest w niej wrażliwość i ją okazuje. Ale nie uważam tego za słabość, kiedy ma być twarda to jest a kiedy może odpuścić to to robi, nie jest przecież robotem :) nawet Eyal jej powiedział "Your empathy is one of your greatest talents."

użytkownik usunięty
basiula9

Przeczytałam właśnie, że Eyal wróci w sezonie 5 i będzie to miało związek z sekretem Annie odnośnie tych 4 miesięcy. Pojawi się w co najmniej jednym odcinku.