Dziś właśnie oglądałam promo i Annie dostanie partnera :D do tego powrót do blond włosów.
Promo - youtube.com/watch?v=ykg76BM5rGE
Najbardziej podobał mi się jak narazie Simon Fischer, z Auggiem jest dziwnie jakby z bratem była :P (no może przesada, ale dla mnie lepiej im było w przyjaźni), Eyal też faaaaaaaajny jest ale dwóch szpiegów z dwóch różnych agencji i różnych krajów razem? nie wiem czy to możliwe, z Simonem już jakie problemy były, chcieli przecież razem uciec żeby być razem :)
No dokładnie też tak uważam że Auggi z Annie to tylko na przyjaciół pasuję, nienawidziłam ich razem w związku ;p
no z Fischerem była zajebista para z nich, ale już nie żyje ;c niestety więc nie biorę go pod uwagę :P chyba sobie jeszcze raz obejrze chociaż by 4 sezon dla przypomnienie, najlepszy sezon kamuflażu jak dla mnie i tak jest 3 ! :)
Dla mnie w poprzednich sezonach była taka ciapowata, niby agentka a nie potrafi się bić i taka mało zaradna....chociaż zaczęła się rozkręcać w 4 sezonie. Mam nadzieję że stanie się "prawdziwą agentką". Do "Nikity" (serial z lat 90) jest jej daleko ;)
Ciapowata to ona była w pierwszym sezonie, w drugim no może też ale w trzecim? W trzecim to ona na pewno już taka nie jest, tym bardziej w czwartym. Zresztą myślę, że to jest tak właśnie zbudowana postać, że nie zgrywa twardej i nieustępliwej 24/h, jest w niej wrażliwość i ją okazuje. Ale nie uważam tego za słabość, kiedy ma być twarda to jest a kiedy może odpuścić to to robi, nie jest przecież robotem :) nawet Eyal jej powiedział "Your empathy is one of your greatest talents."