PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526547}

Kamuflaż

Covert Affairs
2010 - 2014
7,2 4,5 tys. ocen
7,2 10 1 4527
Kamuflaż
powrót do forum serialu Kamuflaż

Było nawet nieźle, chociaż miejsca na poprawę też jest sporo. Moim zdaniem za dużo kart odkryto już na starcie, powinni główną postać otoczyć mgiełką tajemnicy i zostawić ludziom miejsce na domysły. Akcja trochę zbyt przewidywalna jak dla mnie, ale nie skreślam tego serialu po pilocie.

ocenił(a) serial na 9
gagarin77

Wiecie może gdzie można oglądnąć ten odcinek online. Szukałam na wszyskich znanych mi stronach, ale jeszcze go nie ma. Może coś przegapiłam:)

ocenił(a) serial na 9
gagarin77

zapowiada się ciekawe ale z oceną poczekam co najmniej do następnego odcinka

użytkownik usunięty
bartekdo1

http://www.megavideo.com/?v=1D1H3B2R

Cały pierwszy odcinek z napisami POLECAM

ocenił(a) serial na 9
gagarin77

Właśnie skończyłam oglądać - wydaje się być ok, fajni aktorzy, jak już wspomniano akcja trochę zbyt przewidywalne, główna bohaterka 'najlepsza we wszystkim' - co mnie trochę wkurza. "Małżeństwo CIA" - świetne (Peter Gallagher w szczególności). Postać Auggie chyba najlepsza w całym serialu. Czekam na kolejne odcinki, może sie nie zawiodę:)

ocenił(a) serial na 8
eve_ca

No powiem, ze to jest faktycznie typowy wakacyjny serial. Początek był strasznie nudny, dopóki nie zabili tego gostka w apartamencie. Ciekawa jest postać tego mężczyzny, mam nadzieje, że nie poprowadzą tego pod kątem baaaaardzo melodramatycznym.

Ogólnie to na pierwsze wrażenie bohaterka jest takim Michaelem Westenem w spódnicy [chociażby sytuacja z odciskami palców]. Gra dobrze [jako fałszywa Call girl mi zaimponowała]. Czekam na więcej ;].

ocenił(a) serial na 8
eve_ca

Ja też wolę "małżeństwo CIA" niż główną bohaterkę, ale może w miarę oglądania nabiorę sympatii. Najbardziej chyba irytuje mnie jej nie "wszystkowiedza" ale jej połączenie z minami zagubionej dziewczynki. Straszne. Ale serial nawet ujdzie, daje wysokie noty za wspomniane już małżeństwo, a potem się zobaczy.

gagarin77

Wlasnie mi sie malzenstwo Cia'' nie podoba. Ciekawa jest postac tego niewidomego chlopaka.. Troche zbyt przewidywalnyfilm jak dla mnie...