PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526547}

Kamuflaż

Covert Affairs
2010 - 2014
7,2 4,6 tys. ocen
7,2 10 1 4551
Kamuflaż
powrót do forum serialu Kamuflaż

naiwny 5/10

ocenił(a) serial na 5

niewiele więcej można powiedzieć o tym serialu wg mnie. główną bohaterkę gra jakaś słaba aktoreczka nie wiadomo skąd. akcje niezbyt ciekawe, nie wspominając już o cudownym szczęściu, które ich nie opuszcza np. w walkach typu napastnik z bronią vs. Annie nieuzbrojona . i dużo niedoróbek, np 2x16 Annie jednego dnia ze Stanów przenosi się w cudowny sposób do Petersburga, potem znów do USA i następnego dnia rano przeprowadza wywiad znów w Petersburgu...

ocenił(a) serial na 5
sunshine_be

moja pomyłka - więzienie Petersburg, Va - zmyliły mnie polskie napisy "więzienie w Petersburgu", zatem, powiedzmy, że mogła się teleportować do Virginii, ale serial i tak słaby wg. mnie.

użytkownik usunięty
sunshine_be

Hej, zgadzam się, że wiele jest niedoróbek w serialu, że Piper nie jest 'oscarową aktorką', i że fart Annie nie ma granic. Zaciekawiłaś mnie z tym Petersburgiem, w którym odcinku do było? 2x16 to akurat wycieczka z Danielle do Sztokholmu.

ocenił(a) serial na 5

2x14 - przepraszam za wprowadzenie w błąd :) ale jak już się poprawiłam - to więzienie było w US tylko dałam się zwieść polskim napisom :p

użytkownik usunięty
sunshine_be

a to chodzi o Petersburg, Virginia, US :) więc jest to możliwe, bo Langley też jest w Wirginii ;)

ocenił(a) serial na 5

jak już pisałam - dałam się zwieść :)

ocenił(a) serial na 6
sunshine_be

Pierwszy sezon jest naprawdę kiepski i oceniłabym ten serial na 4, ale że akurat lubię Piper Perabo to przeszłam jakoś ten pierwszy sezon, drugi odrobinę lepszy, ale 3 jest moim zdaniem naprawdę dobry - mniej błędów i dużo ciekawsza fabuła. Teraz daję temu serialowi z czystym sumieniem 6/10. Perabo nie jest jakąś dobrą aktorką, ale do tej roli się nadaje i dobrze, że wylądowała w takim serialu, bo to trochę przykre, że po takim w miarę ambitnym filmie "Zagubione" trafiła do jakichś żenujących produkcji - zamiast się rozwijać, to się cofnęła. A ten serial daje jej chyba sporo (podróże, nauka języków obcych i sztuk walki), ja tam zazdroszczę ;)
"główną bohaterkę gra jakaś słaba aktoreczka nie wiadomo skąd" - a kto powinien grać w tego typu serialach? Wybitni aktorzy? Wątpię, żeby chcieli, bo większa kasę chyba dają im hity kinowe.