6,8 489  ocen
6,8 10 1 489
Karen Pirie
powrót do forum serialu Karen Pirie

Drugi sezon

ocenił(a) serial na 8

Drugi sezon będzie miał premierę w 2025 roku.

ocenił(a) serial na 10
wild79

Dzięki. Serial poznałem dopiero teraz i mogłem od razu obejrzeć trzy odcinki. Fajnie, że nie będzie trzeba długo czekać na drugi sezon, zakładając, że faktycznie będzie do marca. Nie mam dziś czasu szukać dokładnej daty.

Dziś nie napiszę, za dużo o tym serialu, bo dopiero co skończyłem oglądać, a muszę iść spać^^. Powiem tylko, że kojarzy mi się z co najmniej dwoma polskimi serialami o kobietach w policji, lub pracujących w sadownictwie np. serial CHYŁKA, lub
serial Morderczynie.

ocenił(a) serial na 8
Alan_F

Ja widziałam post, że premiera w kwietniu 2025.

wild79

Super! Dziś obejrzalam sezon 1 i naprawdę bardzo mnie wciągnal. Nie mogę się doczekać kontynuacji.

ocenił(a) serial na 6
wild79

Jak dla mnie druga seria bardziej dopracowana niż pierwsza. Mam nadzieję, że dostali zielone światło na trzecią.

ocenił(a) serial na 8
DiableAuCorps

na razie co prawda oficjalnej informacji nie było, ale również mam nadzieję, że doczekamy się kolejnego sezonu (dawno temu Shetland też miało być miniserią, a tymczasem za parę miesięcy premierę ma mieć dziesiąty sezon :D)

ocenił(a) serial na 6
wild79

O, dobrze wiedzieć. Dzięki za info. Z "Shetlandami" trochę się popsuło od podmianki Pereza na Calder, chociaż rozumiem chęć i zabieg odświeżenia serialu. Ja czekam na 3cią serię "Vigil"! ;)

ocenił(a) serial na 8
DiableAuCorps

mnie akurat - choć Pereza kocham - Calder mocno przypadła do gustu, więc będę mocno nieobiektywna ;)
Co do Vigil to robiłam jedno podejście i jakoś nie pykło, ale to już miałam takie meh na poziomie trailera. Ja czekam na moje ukochane bagiety z Belfastu, czyli Blue Lights, i kolejny sezon Unforgotten <3

ocenił(a) serial na 6
wild79

Ha! No popacz-popacz, u mnie z kolei nie pykło z bagietami :D Może dam im jeszcze jedną szansę. A propos "Unforgotten", czytam, że 7 seria klepnięta, a ja jeszcze z 6stą w polu ;) O kurka i "Lwice" Scheridana z 3jką zaraz wlatują!!!