Bardzo fajny program. Tylko niestety nie jest fajne to, że te wydarzenia oparte są na faktach autentycznych. A ja do samolotu weję chyba tylko wtedy gdy nie bę dę miała innego wyjścia
Racja, że to bardzo dobry serial. Ja znam go pod nazwą "Podniebny horrror" z TV Puls (o ile wiem to to samo) i staram się nie przegapić ani jednego odcinka. Faktem jest jednak, że ja również po każdym odcinku mam gęsią skórę co do wsiadania do samolotu, ale na szczęście zdarza się to na tyle rzadko, że nie muszę się nad tym zbytnio zastanawiać ;) Mimo tych refleksji podtrzymuję i twój i mój osąd, że serial jest świetny i aż żałuję, że nie ma takich więcej.
I trzeba wziąć pod uwagę ze w tej chili w powietrzu jest parędziesiąt tysięcy samolotów, a katastrofa zdarza się raz na parę miesięcy (taka poważna). Trzeba mieć pecha żeby się znaleźć w takiej sytuacji ;)
Ja oglądam ten serial na TVS, tylko nie wiem, który to sezon. Orientujecie się może który to moze być z bombą, samolotem Air India, który po wybuchu w rozpad się nad oceanem? Bo musze wiedziec ile trzeba nadrobic :)
Po tytułach pasowałby mi s03e05 Bomb on Board, ale nie jestem pewna.
Tutaj są wszystkie odci9nki opisane: http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_odcink%C3%B3w_serialu_Katastrofa_w_przestworz ach
Nie ma za co :)