PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10068063}

Kibic

2025 -
5,8 13 tys. ocen
5,8 10 1 12589
4,6 10 krytyków
Kibic
powrót do forum serialu Kibic

Kryminał

ocenił(a) serial na 2

To powinno być ścigane z urzędu! Twórcy tego badziewia będą mieć osobny kociołek w piekle. Wstydu trzeba nie mieć by to ludziom pokazywać.

Krzysztof_Kiniu

Wiadomo, że nie spodoba się kibicom i prymitywom, którzy nie wiedzą, czym jest sztuka.

ocenił(a) serial na 2
michal83123

Naprawdę kolego uważasz, że ktoś dał Ci prawo do obrażania ludzi, którzy mają odmienne zdanie od Ciebie? Nie odpisuj, to pytanie retoryczne.
PS: sztuka :D, zabawne

Krzysztof_Kiniu

Faktycznie chyba przesadziłem z tą opinią.

ocenił(a) serial na 2
michal83123

Petarda, że są jeszcze ludzie na tym świecie skorzy do refleksji! Dzięki, zrobiłeś mi dzień. Życzę wszystkiego dobrego i szacuneczek ;)

Krzysztof_Kiniu

No wiesz, jak przeczytałem, to aż się skrzywiłem, bo to rzeczywiście jakoś naprawdę skrajnie zabrzmiało, a aż tak nie sądzę. A że nie pałam miłością do kiboli czyli stadionowych chuliganów oraz ich zazwyczaj skrajnie prawicowej ideologii, to dość obraźliwie się wyraziłem. No a serial można odbierać rozmaicie, ja akurat patrzyłem przez pryzmat zarażenia przemocą i jego konsekwencji, co w nieco powiększonej formie, ale zostało nieźle oddane. Nie obchodziły mnie natomiast specjalnie kibicowskie realia.
Wzajemnie :)