Zastanawia mnie pewien fakt.
Dlaczego tak bardzo zwlekają z wydaniem tak fantastycznej serii na DVD. Z tego, co wiem, DVD releasu doczekali się tylko niemieccy fani!! To jakaś kpina.
Wydaje się takie rzeczy, jak Hannah Montana, Wizards of Waverly Place czy Sonny with a Chance, a takiego serialu jak Kim Possible, który ma już swoje lata, który był animowanym hitem Disneya i który posiada rzesze fanów na świecie NIE.
Jest to bardzo frustrująca sytuacja, gdyż z chęcią zakupiłabym polskie wydanie DVD, gdyby było opatrzone zarówno dubbingiem polskim, jak i oryginalnym.
Mam sentyment do polskiego dubbingu, bo od tego zaczął się cały szał :)
Zgadzam się! Naaaaaprawdę przydałaby się tak paczka DVD z 4 sezonami plus 2 filmy wszystko do wyboru polski i angielski dubbing. Jakieś dodatki itp. Filmy z sesji nagraniowej, jakiś tam spacer po studiu widziałem jeden taki na YT ale był z niemieckim lektorem zagłuszającym amerykanów. Ogromna kurde paczka+ figurka samej Kim ładnie wykonana itd. Mnóstwo forsy by na tym zbili! No ale nie lepiej wypuszczać DVD seriali które raczej są oglądane tylko na w TV ze względu na ogromną powtarzalność w czasie antenowym. Ehhh co za pierdoły.