PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=503085}

Kimi ni Todoke

2009 - 2010
7,5 2,6 tys. ocen
7,5 10 1 2605
Kimi ni Todoke
powrót do forum serialu Kimi ni Todoke

Z jednej strony gdy zacząłem oglądać, żałowałem, że w ogóle to mam. Potem z braku czego innego się zmusiłem. Po
piątym odcinku zaczęło wciągać. Ale. Główna bohaterka wzbudziła we mnie na początku straszną niechęć i pogardę,
kibicowałem Kurumi, bo dziewczyna ładna, rozgarnięta, odważna, zasługiwała na wszystko, nie dostała nic.

Oczywiście wszystko jest zrobione tak, że widz ma życzyć dobrze Sawako, więc nie wiem co się stało gdy oglądałem.
Potem, gdy wątek z Kurumi się skończył, nie było już nikogo poza czarnowłosym derpem społecznym, nie było
wyboru, trzeba było jej "kibicować". Ale jednak potem równolegle do negatywnych odczuć, wykształciły się pozytywne,
dziwna sprawa.

Od strony technicznej, bardzo ładne tła, postacie zrobione o tyle dobrze, że nie wyglądają na idealne, jak to jest w
większości anime. Narracja trochę irytująca, wiecznie zwieszająca się Sawako, za dużo tego było, spora część scen
się dłużyła, akcja stała w miejscu. Plus za humor.

Najdziwniejsze jest to, że po wszystkim ogólnie mam pozytywne wrażenia.

ocenił(a) serial na 9
littleblackout

To nie jest anime dla chłopaka :) Poluzuj krawat, anime kapitalne, Sawako boska. Ale i tak najbardziej kibicowałam/kibicuję Chizuru i Ryu :D