PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 574  oceny
8,2 10 1 574
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Wątek o serialu, nowości ploteczki i analizy, a przede wszystkim, nasze rozważania o Yagize vel Caglarze ;)

ocenił(a) serial na 8

hahhha ależ wylazła z Ciebie niepoprawna optymistka...
ja nie liczę na takie szczęście ;) najwyżej będę niebotycznie zaskoczona ;) hahhahaha;)

użytkownik usunięty
Margoargo

to był niestety żarcik, chciałam Cię podnieść na duchu hahaha :D

ocenił(a) serial na 8

hahha spoko mnie na duchu nie musisz podnosić ;))) ja znam turków ;))) a jak mi nie dadzą scen Yagiz Hazan to sobie będę ciągle oglądać te 10 sekund ;) hahahhahaha

użytkownik usunięty
Margoargo

niech nam tego nie robią... chce coś nowego
ja te 10 sekund tyle maglowałam, że aż wstyd... hahhaha :)

ocenił(a) serial na 8

W ramach uczenia się angielskiego zamiast przeglądać sceny z 12 odcinka to sobie obejrzałam część 3 z czwartego odcinka... jaki yagiz zrobił wywiad o Hazan.... i nic mu nie pasuje do dziewczyny z hotelu.... ma zagwozdkę ;)

użytkownik usunięty
Margoargo

ja jeszcze nie zerkałam... ale podoba mi się, jaki jest inteligenty i od razu przechodzi do działania... to się nazywa mądry prot :)

ocenił(a) serial na 8

Yagiz to Pan idealny, no może ma za uszami, ale stara się poprawić ;) też mi się podoba taki typ faceta... męski inteligentny nie ciapowaty ;) opiekuńczy i sprawiedliwy... i uczciwy wbrew pozorom... a raczej wbrew temu co myśli Hazan..... kiedy ona się na nim pozna, no kiedy..., że nie kobieciarz ani lawirant ani kłamca ;)))) ajjjj zaślepiona jest strasznie ;)

użytkownik usunięty
Margoargo

my byśmy tak mogły godzinami o jego zaletach hahha :D
czytałam komentarze pod wątkiem fazilet na zakątku... babeczki są świetne, oglądały na żywo i komentowały... i oczywiście zgadnij jaka scena przypadłam im najbardziej do gustu... hahaha... to 10 sekund robi furorę hahahah :)

ocenił(a) serial na 8

hahah dokładnie nam jak już prot podpasuje ;) to temat rzeka ;)))
też zaczęłam czytać tylko nie miałam czasu na wszystkie komenty, dobre są ;)
hahaha polskie fanki wiedzą co dobre ;)
co trzeba przyznać Caglar gra świetnie a i Deniz dotrzymuje mu kroku więc, że się wszyscy zachwycają nie mam wątpliwości ;) dodatkowo trzeba przyznać, ze Deniz jako Hazan potrafi się bardzo szybko przestawić ... z jednej strony hardość i nienawiść do Yagiza by za chwilę zachowywać się jak bezwolna lalka... w towarzystwie Sinana ;)

Kochana mam nadzieję, że w drugiej serii Hazan zostanie odstawiona i Sinanowi dopiero wtedy szczena spadnie.... bo na razie to Yagiz miał możliwość zobaczenia jaka piękna jest Hazan jak się ubierze odpowiednio ;) myślę, że nawet mamusi szczena spadnie, bo ciągle uważa, że ten jej pustak Ece to piękność na pięknościami...
a takie mam marzenie Yagiz w smokingu z Hazan w sukni balowej wchodzą na jakieś przyjęcie i.... całej elicie szczeny opadają do ziemi....
mrrrrrrr Yaigz w smokingu ja to chcę zobaczyć ;)))))

użytkownik usunięty
Margoargo

racja... ale dzięki jej przestawianiu się.. jest ciekawą postacią... jakby ciągle do wszystkich warczała to stałoby się męczące a tak to mamy urozmaicenie hahah :))

o tak... na razie tylko Yagiz wie jakie bóstwo z Hazan, ... dlatego bez zastanowienia wziął ją za modelkę w hotelu... innym nie było dane tego zobaczyć hahaha... ale na co dzień też nie wygląda jakoś źle, po prostu ma sportowy styl ;p
a co do urody Ece... wcale nie jest jakaś wyjątkową, co nie... :D
Margo znowu extra wizje zapodajesz... Yagiz w smokingu... nie wiem moje serce zniesie taki boski widok hahah... ale się rozmarzyłam przez Ciebie... on jest taki piękny... :)

ocenił(a) serial na 8

hmmm teraz jak jest dojrzalszy będzie wyglądał bosko smokingu ;)))
tutaj znalazłam jakieś takie zdjęcia ;)
https://www.google.pl/search?q=%C3%A7a%C4%9Flar+ertu%C4%9Frul&tbm=isch&tbo=u&sou rce=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj9t8eMo73UAhWDFJoKHVucDnkQiR4ImQE&biw=1536&bih=745#imgr c=SbEQJbkk8SwQnM:&spf=1497441183850

użytkownik usunięty
Margoargo

z wiekiem coraz lepszy :))))
ciasteczko nie z tej ziemi... :)

użytkownik usunięty
Margoargo

Margo!
jest galeria zdjęć z 13 odc... ja pie*dole...
w strzelaninie chyba nikomu nic się nie stanie... ale kurde... dalej Hazan i Sinan będą gruchać w najlepsze...
ocieplenia relacji z Yagizem brak... tak jak spodziewałyśmy się... ( scenarzyści to frajerzy, debile i wgl to brak mi słów)

a teraz najlepsze.... hahahahhaha...
Hazan w balowej sukni, odstawiona jak nie wiem co pojawia się na jakiś przyjęciu ... o co kurde chodzi???? zaręczyny z Sinanem czy co???
jeszcze tylko brakuje Yagiza w smokingu hahahahhaha... nie mogę ze śmiechu... Margo jasnowidz hahahah
http://www.ranini.tv/foto-galeri/5926/fazilet-hanim-ve-kizlari/bolum-13/1

ocenił(a) serial na 8

hahahha spoko ja się nie spodziewam nic dobre po scenarzystach... więc krzyż im na drogę hahahah;)

znasz możliwości Turków z dużej chmury mały deszcz.. czyli będzie strzelał ślepakami ;) hahahha ale za to Yagiz rzuci się chronić Hazan i na nią spadnie... i znowu dostanie bęcki hahahhahahhaa;) no nie mogę z tym debilizmem Turków ;)

hahahha jak już będzie Yagiz w smokingu w sobotę mów mi jasnowidz ;))))) hahahahahhahahaha;)
Hazan odstawiona leżę nie wstaję ;) aż tak serial zrobił się przewidujący ;))) normalnie za dużo seriali oglądam ;)
a może układ z braćmi to bycie twarzą kosmetyków .... tak po bożemu...

użytkownik usunięty
Margoargo

siema, wpadłam na sekundkę.
wiesz... we mnie tliła się jeszcze nadzieja ale te zdjęcia pozbawiły mnie złudzeń... ten finał nie może się udać haha :D

haha, nie gadaj... jeśli oberwie za to, ze na nią spadł to chyba padnę.... ona powinna mu dziękować... taka troska z jego strony...
i wychodzi na to, że strzelanina będzie na początku a nie końcu odcinka... a potem ten całus... haha.

hahah, ale miałaś nosa do odstawionej Hazan w sukni balowej ahahahah ;)
uważam, tak samo ten układ to zostanie twarzą... w ten sposób będą chcieli im pomóc finansowo pewnie... a ten look to może na potrzeby sesji?

ocenił(a) serial na 8

hahahaha Gina my już przewidziałyśmy co będzie w odcinku hahahahha więc nie ma co oglądać idę na imprezę w sobotę albo do kina hahahhahaha;) skoro już wiem co się wydarzy..... na pewno nic dobrego dla nas czyli zafiksowanych fanek Yagiza.. oj biedak będzie cierpiał

użytkownik usunięty
Margoargo

dokładnie... cały odcinek rozpracowałyśmy... chyba niż już nie zaskoczy pozytywnie...
ja myślę, że odcinek przejrzę sobie po 23.... czego się nie robi dla Yagiza... buhaha:)

ocenił(a) serial na 8

Nie ma szans na pozytywne zakończenie dla nas....ale Yagiza w akcji nawet jak nie jest z Hazan mus obejrzeć ;) w końcu fiksację mamy na jego punkcie ;)
dziś obejrzałam scenę z 4 odcinka jak Yagiz podjechał pod dom Hazan i to stwierdzenie co ja robię z kim mam do czynienia.. oj biedak już wtedy miał poplątane myśli....

użytkownik usunięty
Margoargo

i to jaką hahha :)
dokładnie...
a ja cały czas nie ogarniam po co tam pojechał i co chciał jej powiedzieć... ale przez Sinana nici z tego spotkania wyszły...
a ta scena jak Hazan wychodzi z pokoju Sinana i wpada na Yagiza z siostrą... tez świetna... Yagiz już wtedy, mimo, że nie znał prawdy... powstrzymał siostrzyczkę przed awanturowaniem się z Hazan...

ocenił(a) serial na 8

Ja myślę, że chyba już wtedy chciał jej wyjaśnić, że chyba źle ją ocenił, bo to było po wywiadzie od tego pracownika... Yagiz umie się przyznać do błędu... tylko mu scenarzysty nie dają szans.....

dokładnie to złapanie jej za rękę i potem usadzenie Selin... swoją drogą ona jest zdrowo..... jeeee nięta....

użytkownik usunięty
Margoargo

możliwe... tylko czemu potem dalej ją obrażał w rozmowach z Sinanem... to się kupy nie trzyma... na siłę robili z niego tego złego...

...i Selin mu wtedy coś powiedziała, a on się tak zmieszał... niestety nie wiem o co chodziło... ;p no wiesz, ktoś musi być kopnięty w serialu hahahaha, padło akurat na nią :DDD

ocenił(a) serial na 8

hahaha ciągnąć teorie spiskową, a może chciał zamydlić Sinanowi oczy.... a czy czasem to obrażanie nie było po tej akcji z rozebranym Sinanem w domu Hazan... przecież wtedy Yagiza prawie szlag trafił....

cóz siostrunia chyba wyczuwa, że Yagiz tez się interesuje Hazan....
no wiesz fazilet rąbnięta....Nil to już poza konkursem...to jeszcze dołożyli...Selin...a i do kompletu jeszcze Esen czy jak mu tam jest.... ja mam takie określenie banda wariatów... i coś w tym jest....

użytkownik usunięty
Margoargo

w sumie.... ale obrażał Hazan w tym odcinku co Ece uratował... no i potem jak twarzą kosmetyków została wybrana...
hahah wkurzył się pięknie na widok klaty Sinana... nawet Hazan się zdziwiła... dobre to było :)

turecka patologia hahah.

ocenił(a) serial na 8

może on jeszcze wtedy sam siebie przekonywał, że jednak Hazan jest inna stąd to obrażanie jej.. jak już przetłumaczą na polski to zamierzam całe odcinki oglądać musze wszystko wiedzieć;))))) ponoć pierwszy odcinek ma być gotowy 14 lipca....

użytkownik usunięty
Margoargo

ja też muszę wszystko wiedzieć.... poświecę się i znowu będę katować od 1 odc jak przetłumaczą :)

ocenił(a) serial na 8

hahaha masz jak ja.... będę całe odcinki znowu maglować ;) ahhhh od czasów kiralika nie miałam takiej fazy....

użytkownik usunięty
Margoargo

hahahha, zdarza się :D ja tak miałam z SS na początku, a potem to już patrzeć na to nie mogłam i modliłam się by kończyli tą żenadę :D

użytkownik usunięty
Margoargo

ps. a propos postrzelenia hazan... przypomniała mi się scena postrzelenia w SS hahahah ... (od 2:20 do końca)
https://www.youtube.com/watch?v=Jw5W_hEbdWU
też wielka drama, a zgadnij co się okazało haha... :)

ocenił(a) serial na 8

hahah sceny strzelania w serialach tureckich nie są nam obce... czy oni mogą mieć broń bez żadnych zezwoleń czy partyzantka tam jest tak rozpowszechniona, że każdy musi mieć gnata????? co za ludzie.... obejrzałam tę scenę i co się stało, bo jakos nie mogłam dotrwać do końca...

Margoargo

Cześć dziewczyny :)))))
Widze,że macie tu swój prywatny dwuosobowy wątek xd
Gdzie się podziała reszta Sióstr??

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Hej ;)
No tak my z Giną dwie zafiksowane na maxa z powodu ;) ciacha tureckiego Caglara ;)))) hahhaa co za wzrok;)
reszta Sióstr na razie nie zwariowała jak my ;))))
Pozdro ;)

Margoargo

no niestety ja nie w temacie to nie pogadamy XD

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Spoko zawsze możemy pogadać o czymś innym ;) u nas o wszystkim i o niczym tradycyjnie ;)
Co tam u Ciebie ok? Szykujesz się na siatkówkę ?

Ja tez miałam żadnej nowości tureckiej nie oglądać a przepadałam;) hahhaha ja czasem tak mam nie znam dnia ani godziny jak mnie zafascynuje serial to przejrzę cały ;)

Margoargo

u mnie ok,wracam do zdrowia powoli gdyż dopiero wyszłam ze szpitala,ale to nic poważnego :)
oczywiście,że się szykuje na siatkówkę,nawet oglądałam poprzednie mecze :P

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Oj Kochana kuruj się ... dobrze, że to nic poważnego.

użytkownik usunięty
madzik_867

hello :)
a to taki osobny wątek o serialu, żeby nie było chaosu.
reszta sióstr tu :)
http://www.filmweb.pl/serial/Kiral%C4%B1k+A%C5%9Fk-2015-751462/discussion/Temat+ kt%C3%B3ry+nie+jest+na+temat%2C+czyli+rozm%C3%B3wki+kolorowych+misek+%3AD,289383 0?page=19
pozdrawiam :)

hello
ja już nie ogarniam tych wszystkich wątków,zerkam tylko od czasu do czasu.Patrzę tu zamiast tam i dalej nie ogarniam heh

użytkownik usunięty
Margoargo

skończyło się tak, że ona leży umierająca i trzyma się za brzuch... patrzy a tam żadnej rany ani krwi... i okazało się, ze gość miał broń na ślepaki haha :)))

ocenił(a) serial na 8

Właśnie przejrzałam następny odcinek i to zobaczyłam hahahha co za żenada...

ocenił(a) serial na 8

heja ;)

Dziś przybywam z takim filmikiem ;)))) Ciesz Kochana oczy ;)
https://www.youtube.com/watch?v=6zgGHgj3xcs

ocenił(a) serial na 8

Heja ;)
Dzień bez filmików to dzień stracony ;)

https://www.youtube.com/watch?v=2N7UXnJFIpc
https://www.youtube.com/watch?v=bgdl8h3-dt4

użytkownik usunięty
Margoargo

siema :) dzięki :)
Margo, ekspertko... żaden filmik z Caglarem nie umknie Twojej uwadze hahah :D
brakuje mi już przymiotników, które mogłyby opisać jego boskość... hahha :)

ocenił(a) serial na 8

hejka ;)
Co poradzisz zafiksowanam na maxa ;)
a wiesz doszłam do wniosku, że cliffhangerem będzie niedoszły pocałunek... i Yagiz wpatrujący się z wściekłością w nich...hahhahaha wszyscy będą zawieszeni... a taki mam wisielczy humor od rana ;)

użytkownik usunięty
Margoargo

hahaha, to byłby najbardziej głupi cliffhanger... ale tych scenarzystów stać na wszystko... hahaha
a ten pocałunek to chyba będzie po tej akcji ze strzelaniną? bo poznaje po ubraniu Yagiza... tak mi się rzuciło w oczy, że cały odcinek ma tą samą koszulę buhahah.

ocenił(a) serial na 8

właśnie cały fragman... ta sama koszula Yagiza... jak są w sypialni Sinana, co się Nil cięła.. jak gadają w dzień co się Hazan pyta co wie o Sinanie jak wrzeszczy na Sinana ta sama koszula... tez w dzień , jak gada z Hazan wieczorem pod łabędziem co wpada ten wariat z pistoletem ta sama koszula....no i w końcu jak stoi na balkonie i patrzy na zamiary całowania się Hazan i Sinana... wszędzie to samo ubranie... kuźwa ale analiza..

wiesz Turki są porąbane.... tak widzę koniec I serii....

użytkownik usunięty
Margoargo

hahaha, oszczędzają na ubraniach i biedny Caglar na tym ucierpiał... kazali mu w jednej koszuli po planie łazić... :))) a tak serio, wychodzi na to, że wszystko będzie się działo w ciągu jednego dnia... dziwne...

nie strasz kochana, nie strasz... teraz tak sobie myślę, możesz mieć racje z tym zakończeniem.... kurdeeeee.... żenada :D

ocenił(a) serial na 8

a może pokazali w fragmanie tylko jeden dzień, a będzie coś więcej... bo skąd w zdjęciach Hazan w balowej sukni.... jeszcze tylko Yagiza u boku w smokingu brakuje...Kobieto chyba bym się popłakała ze śmiechu.... hahhahaha;) jakbym zobaczyła Yagiza w smokingu ;) pod rękę z Hazan...jak cudnie, że za marzenia się nie płaci ;)))))))

użytkownik usunięty
Margoargo

hahhaa, zapomnij o Yagizie w smokingu... ahahha, takie cuda to nie na tym świecie haha...
jak przyjrzałam się temu zdjęciu to w tle widać stoiska do makeupu... więc może faktycznie jakaś sesja? albo przyjęcie promocyjne... a u jej boku wiadomo, kto się pojawi... odstawiony Sinan zapewne...

ocenił(a) serial na 8

ajjjj nie podcinaj skrzydeł moim marzeniom..... ;)))) ja chcę Yagiza w smokingu i już ;) tupię nóżkami ;))))) hahahhaha;)

pewnie masz rację... przecież Sinan wg Hazan jest taki cudny i w ogóle.... a co by było jakby Yagiz na to przyjęcie przyszedł z jakąś panną ????? i jeszcze jakby Hazan podsłuchała rozmowę jak Sinan się przyznaje co tak naprawdę zrobił.... niech się Hazan głupio zrobi... i jak już zacznie coś rozkmniać.... tadam Yagiz z piękną kobietą przy boku wchodzi na salę ;)))) hahahahha ale się mnie głupoty trzymają ;)

użytkownik usunięty
Margoargo

hahhaha... zobaczymy... za 2 dni się przekonamy czy będzie ahahhaha

człowieku, zanim Hazan pozna prawdę o Sinanie to minie cały drugi sezon, hahha :)
hahaha Yagiz z laską... w tym serialu wychodzi na to, ze kobiety w ogóle się nim nie interesują... wiecznie sam, żadnych romansów... żadna sobie żył nie podcina z miłości do niego hahahaha

pojawił się artykuł o hazan i yagizie
http://www.ranini.tv/ozel/25009/1/fazilet-hanim-ve-kizlari-neden-yaghaz-sahne-az ligina-ragmen-tutuldu
redaktorka zauważa te same rzeczy to my... że hazan i yagiz mają mało scen, ale jest od początku coś wyjątkowego między nimi.... i ta nienawiść może przerodzić się w piękną miłość... i tak dalej...
jak widać, nawet turki to widza, tylko do scenarzystów dalej nic nie dociera...