Yoon Ji Hoo jest świetny!!
Taki czuły, słodki i delikatny! Oraz romantyczny:) Mhhhhhmmmmmmm
hahaha, aż drugi temat musiałam założyć :D
btw. oglądałąś może SpruteMajty taką dramę the kings and the clown?
http://www.youtube.com/watch?v=s_WnOHEm_d4 ludzie, co oni tak piją? :D
http://www.youtube.com/watch?v=srPEZKvrQc0 onew i taemin razem są świetni, taemin wygląda tu bardzio ładnie
a fancam to nakręcone kamerą przze fanów filmiki z tych zawodów? a jest dgzieś cały filmik w necie z tymi zawodami i jak oni w nich ćwiczyli czy tylko takie fancamy? kiedy miały miejsce te zawody?
"dziecko próbuje ukryć czipsy:D" słodkie :D
"ludzie, co oni tak piją? :D"
To jest chyba coś na pobudzenie... jakieś "napoje" energetyczne czy coś...
"a fancam to nakręcone kamerą przze fanów filmiki z tych zawodów? "
No fancamy to filmiki nakręcone przez fanów. Tam była publiczność więc...
"a jest dgzieś cały filmik w necie z tymi zawodami i jak oni w nich ćwiczyli czy tylko takie fancamy? kiedy miały miejsce te zawody?"
Tzn ogólnie zawody będą lecieć w telewizji (już zmontowane). Nie wiem konkretnie kiedy, ale chyba na początku lutego. Teraz to nagrywają.
Aczkolwiek jedne już były w tamtym roku w Chuseok i pewnie w necie gdzieś są.
http://www.allkpop.com/2011/01/kim-jae-wook-and-walrus-release-a-new-self-titled -album
Zespół Kim Jae Wooka
wow, zespól i to jakiś rockowy!
Ale taki styl do niego pasuje chyba najbardziej...
a mnie zastanowiło " also known as the villain from Mary Stayed Out All Night" to on w MSOAN gra jakiegoś villain [wroga?] naprawdę?
A mnie się jego muzyka z Nirwaną kojarzy coś...
A tobie się podoba jego muzyka?
Acha, dodam jeszcze że podoba mi się ten teaser i te sceny z tąd ziewczyną, słodkie, jak się polewali tymi napojami z butelek :P
Ale wiesz, jakoś czuję zazdrość wobec tej dziewczyny... Chyba po obejrzeniu bad Guy zbyt serioz aczęłam traktować jego osobę xP
ano on to nawet jakiś kierunek muzyczny chyba ukończył... jak czegoś nie mylę...
I nawet na jakimś festiwalu występowali czy czymś.. http://www.youtube.com/watch?v=hhI-FDYGGAs
Lubię go z dłuższymi włosami...
" to on w MSOAN gra jakiegoś villain [wroga?] naprawdę?"
Hmm.. cóż jak dotąd jestem na etapie 10 odcinka i eee nie jest jakiś w sumie zły...
A jajaj wciągnęłam się strasznie w Dream High:D:D A w sumie nawet nie wiem dlaczego:D Nie no dobra wiem dlaczego:D Z dwóch powodów... Pierwszy- Kim Soo Hyun, Drugi- Taec... http://www.youtube.com/watch?v=-ZgCGiUKBfw I uwielbiam pare IU &Wooyoung:D słoooodkie:D Dobra wiem, że nie wiesz o czym mówie:D Ja tylko tak gadam do siebie...
http://www.youtube.com/watch?v=xwgCT9imB84
słoooooodkie... Yoseob ma za krótkie rączki....
http://www.youtube.com/watch?v=-ZgCGiUKBfw - fajne, to fragment z filmu? ale który kto jest tutaj którym? :P
"słoooooodkie... Yoseob ma za krótkie rączki...." on jest chyba ogólnie nie wysoki (ciekawe ile ma wzrostu)a ten drugi chłopak to który bo nie poznałam? :P ale jeśli myślisz (a myślisz tak) że yoseob to słodziak to ja ci udowodnię że się myslisz bo to tylko przykrywka a on w rzezxcywistości jest taki Bad boy
http://img148.imageshack.us/img148/5567/tumblrlfg8hk9yfe1qgvxh1.jpg
to spojrzenie jak to ktoś powiedział na forum gdzie znalazłam zdjęcie mówi "chcesz wpie*dol?" xD A ja mam pytanie lubisz i czy znasz zespól one Rock?
a po za tym mam takie drugie pytanie trochę z ciekawości a zresztą to się trochę tyczy temtu o azji, czy oglądałąś kiedyś anime i czy lubisz? Znasz "Naruto"? :P
"czy oglądałąś kiedyś anime i czy lubisz? Znasz "Naruto"? :P"
Kurcze, chciałam kiedyś. Ja ogólnie w sumie anime to tylko w dzieciństwie Dragon Ball (w wersji z lektorem i francuskim dubbingiem:D) i jeszcze co tam w tv leciało. I tyle, także średnio w temacie jestem. Ostatnio mnie naszło, żeby coś obejrzeć tylko nie wiedziałam co, a jak spojrzałam po ile niektóre mają odcinków to się przeraziłam:D i odpuściłam. Chciałam też coś poczytać... ale musiałabym sobie kupić bo nie lubię na kompie... wole mieć w ręce.
" on jest chyba ogólnie nie wysoki (ciekawe ile ma wzrostu)a ten drugi chłopak to który bo nie poznałam?"
na allkpopie to pisali, że ma z 170...? Ale ten drugi jest wysoki.. gdzieś kilka cm brakuje mu do 190... 186? czy coś takiego... to Jinwoon... najmłodszy z 2AM
"ale jeśli myślisz (a myślisz tak) że yoseob to słodziak to ja ci udowodnię że się myslisz bo to tylko przykrywka a on w rzezxcywistości jest taki Bad boy"
E nie:D nadal słodziak:D
" A ja mam pytanie lubisz i czy znasz zespól one Rock?"
To japońskie jest? Nie wiem, pierwszy raz o nich słyszę ale wysłuchałam Keep it real i powiem ci, że jak na japoński zespół to nawet fajne się być wydaje... Muszę im się przyjżeć...
" fajne, to fragment z filmu? ale który kto jest tutaj którym? :P"
Fragemnt Dream High... 0:07- IU (kurczę coraz bardziej ją lubię... i jej good day http://www.youtube.com/watch?v=ZYeUl_DKodY ) , 0:31 Suzy z Miss A, 0:42 Taec z 2PM, 0:48 Kim Soo Hyun
ekhm... http://www.youtube.com/watch?v=5h4hTnINQoY ciekawe czy będą wydawać jakieś dvd z koncertu albo coś bo bym sobie obejrzała
http://www.youtube.com/watch?v=ZYeUl_DKodY fajna papużka, lubię papużki, miałąm kiedyś jedną xD a kto w oryginale śpiewał Good day?
http://www.youtube.com/watch?v=5h4hTnINQoY widziałąm mam pytanie, czy lubisz gołą klatę Minho? bo na jedynm forum mówili że on przze te pokazywanie klaty stracił część swojego uroku i niewinności a to go do tego agencja zachęciła/ przymusiła po tym filmiku co Eunhyk z niego kołdręściągał...
"0:31 Suzy z Miss A, 0:42 Taec z 2PM, 0:48 Kim Soo Hyun" a Suzy to ta po prawej czy ta po lewej?
"To japońskie jest? Nie wiem, pierwszy raz o nich słyszę ale wysłuchałam Keep it real i powiem ci, że jak na japoński zespół to nawet fajne się być wydaje... Muszę im się przyjżeć..." keep it real to moja ULUBIONA piosenak jest super, włąśnie dziś trafiłam na fajne video keep it real do anime "Naruto" piękne obrazki bym ciz apodałą gdybyś się orientowała ale nie będziesz wiedziałąo co chodzi xD a szkoda bo super jest i mnie się bardzo podoba, postacie malowane przez jakąs dziewczynęwyglądają jak żywe... z piosenek tegop zespołu warto wysłuchać jeszcze "Liar" czy to "Lies" było. Ja uwielbiam głos głównego wokalisty, tego co refren śpiewa , Taki. Co dziwne przze ten jego głos trochę się w nim zauroczyłama a on w rzeczywiostości wcale jakiś super piękny ni jest :P
"E nie:D nadal słodziak:D" a dla mnie wciąż bad boy xP
"Jinwoon... najmłodszy z 2AM" najmłodszy a najwyższy kurcze
"Kurcze, chciałam kiedyś. Ja ogólnie w sumie anime to tylko w dzieciństwie Dragon Ball (w wersji z lektorem i francuskim dubbingiem:D) i jeszcze co tam w tv leciało. I tyle, także średnio w temacie jestem. Ostatnio mnie naszło, żeby coś obejrzeć tylko nie wiedziałam co, a jak spojrzałam po ile niektóre mają odcinków to się przeraziłam:D i odpuściłam." ja w wakacje oglądałam całe naruto Shippunden (część 2 po 2 latach) i od początku do końca przebrnęłam alewarto było bo to jedno z moich ulubionych anime, myślałąm że będziesz w temacie to trochę możnaby podyskutować ale szkdoa że nie xD polecam na kiedyś może ww wakacje jak będziesz więcej czasu miała? :P
I tego, znasz jężyk francuski że z lektorem oglądałaś Dragon Ball? A Sailor Moon kiedyś oglądałas albo Slayers? :P
co do czytania też wolę w ręce niż na kompie ale to drogie jest i dużo tych książek trzeba ponakupować...
"fajna papużka, lubię papużki, miałąm kiedyś jedną xD"
Ja bym chciała mieć żako albo arę...
" a kto w oryginale śpiewał Good day?"
IU chyba śpiewa oryginał...
" bo na jedynm forum mówili że on przze te pokazywanie klaty stracił część swojego uroku i niewinności a to go do tego agencja zachęciła/ przymusiła po tym filmiku co Eunhyk z niego kołdręściągał..."
Czy ja wiem czy stracił urok... w końcu dorasta i nie może mieć ciągle niewinnego wizerunku... a on akurat shinee pasuje mi najlepiej na takie występy bo reszty jakoś sobie nie wyobrażam:D i nawet nie chce bo mi do nich nie pasuje... Potrafisz sobie wyobrazić jak Onew zrywa z siebie koszule i świeci swoimi mięśniami jaki to on jest męski i seksowny? chyba ze śmiechu bym padła. A zaraz po tym ujawniłoby się Onew Sangtae i wywaliłby się o swoje własne nogi...
Albo Taemin:D ten to by w trakcie zrywania przerwał i twarz zaczął sobie zakrywać ze wstydu...
" a Suzy to ta po prawej czy ta po lewej?"
Eee prawej... ta "wyższa"
"... z piosenek tegop zespołu warto wysłuchać jeszcze "Liar" czy to "Lies" było."
Muszę poszukać...
"polecam na kiedyś może ww wakacje jak będziesz więcej czasu miała? :P"
Pooglądam sobie jak wszystko pozaliczam :P
"I tego, znasz jężyk francuski że z lektorem oglądałaś Dragon Ball?"
Nie nie:D Francuski był dubbing a na to podłożony polski lektor...
"A Sailor Moon kiedyś oglądałas albo Slayers? :P"
Sailor Moon ale łooo kiedy to było:D nawet nie pamiętam
"co do czytania też wolę w ręce niż na kompie ale to drogie jest i dużo tych książek trzeba ponakupować..."
A no niestety... Zastanawia mnie ile to kosztuje u nich w azji bo czasem mają mnóóóstwo tego na półkach poupychane a jeśli u nas by się chciało kupić choć jedną serie w momencie gdy jedna część kosztuje gdzieś ponad 30 zł to dość dużo by wyszło.... a ja tak lubie przewracać kartki:D
"Potrafisz sobie wyobrazić jak Onew zrywa z siebie koszule i świeci swoimi mięśniami jaki to on jest męski i seksowny?" buehehe, NIE! xD
"A zaraz po tym ujawniłoby się Onew Sangtae i wywaliłby się o swoje własne nogi..." buehehe 2
rzeczywiście, Minho tutaj najbardziej pasuje :D
"Albo Taemin:D ten to by w trakcie zrywania przerwał i twarz zaczął sobie zakrywać ze wstydu..." buehhehehe o LOL
"Pooglądam sobie jak wszystko pozaliczam :P" tylko ze to są dwie częći jedna to zwykłe Naruto jak on ma 13 lat a potem ma 15 w SHIPPUNDENIE pierwsza wersja ma 200 odicnków ale ok 50 ostatnich to fillery xD także musisz zdecydować czy wolisz od poczatku i się orientować czy od serii "dojrzalszej" dopiero :P
"a ja tak lubie przewracać kartki:D" no ja też wolę, kiedyś wydałam na mangi cał epieniądze co je zbierałam na ipoda xD bo nie chciało mi się przze net czytać... ehhh
"tylko ze to są dwie częći jedna to zwykłe Naruto jak on ma 13 lat a potem ma 15 w SHIPPUNDENIE pierwsza wersja ma 200 odicnków ale ok 50 ostatnich to fillery xD także musisz zdecydować czy wolisz od poczatku i się orientować czy od serii "dojrzalszej" dopiero :P"
Ło jezu... a jeśli zacznę o tej drugiej to się połapię? Co to fillery?
"no ja też wolę, kiedyś wydałam na mangi cał epieniądze co je zbierałam na ipoda xD bo nie chciało mi się przze net czytać... ehhh"
Hehe:D:D
"Ło jezu... a jeśli zacznę o tej drugiej to się połapię? " obawiam się że możesz mieć problemy... A fillery (zauważyłaś że pierwszy raz to ja ci ncoś tłumaczę) to odcinki które nie mają nic wspólnego z mangą bo anime jest na podstawie mangi i wszystkie sceny idą tak jak w mandze ale jest jakieś takie podejście że anime nie może dogonić z odcinkami mangi i po to co kilka...hmmdziesiąt odcinków dają kilku/nastoodcinkowe odcinki które zostały zmyślone nie było ich w mandz e i z reguły są głupie i mało co wnoszą :P
Mam do ciebie pytanie Sprutemajty, czy znasz taki zespół ArASHI i kojarzysz programy tv z nimi np. ArASHI NO sHOKUDAI?
Czyli będę musiała zacząć od początku...
"zauważyłaś że pierwszy raz to ja ci ncoś tłumaczę" :D faktycznie:D zacznę oglądać to mi będziesz więcej tłumaczyć:D
"czy znasz taki zespół ArASHI i kojarzysz programy tv z nimi np. ArASHI NO sHOKUDAI?"
Nazwę napewno gdzieś widziałam bo brzmi znajomo ale nigdy ich nie słuchałam także programu też nie kojarzę:P
Ajjj oczywiście zamiast się uczyć zaczełam oglądać nową dramę Paradise Ranch z Changminem z DBSK... i się głupia wciągnełam od pierwszego odcinka...
a ja oglądam z ciekaswości 1 odc You're beautifull i chciałam sprawdzić Devil Beside you ale nie wiem :P I starsznie się zauroczyłam w jednym z tych trzech gwiazd A.N. Jell a dokłądniej tym brunecie, wg mnie on najlepiej gra i jest taki piękniutkiiii!!! Na 2 miejscu Hongki a na 3 ten naburmuszony :P A mam do ciebie pytanbie czy lubisz Hongki? Co o nim uwązasz/ myślisz i w jakiej kolejności tobie się oni podobali :P
Eeee mówisz o Yong Hwa z CN Blue czy o Jang Geun Seok'u?
Ja najbardziej lubiłam w tej dramie YongHwa(jak to odmienić?)... Mimo, że doceniam urodę JGS i uważam, że z nich trzech jest najładniejszy to jakoś nie mogę nadal się do niego przekonać w odróżnieniu od wielu, którzy go uwielbiają i się nim zachwycają... Jeszcze ostatnio... za chude to to i za kobiece... Tak... także Yonghwe najbardziej lubiłam... Chociaż Jeremy (Hangk)i był momentami przekomiczny:D Natomiast do samego Hongki też jakoś na razie się przekonać nie mogę...
Eeee mówisz o Yong Hwa z CN Blue czy o Jang Geun Seok'u? o tym brunecie nie tym najbur,muszonym tylko tym milszym:D ze jest najłądniejszy i najlepiej z nich 3 gra :D :D a kto to? sprawdziłąm w zdjęciach YONGHWA ach ależ on jest boski!! Boże mój!! wcześniej się nim nie interesowałam i nie wydawał mi się szczególny ale teraz jest taki piękny! a ten jang Seuk to który, ten taki "naburmuszony"? Jang Geun Seok to ten naburmuszyny aaaa
"Mimo, że doceniam urodę JGS i uważam, że z nich trzech jest najładniejszy " a ja w sumie nie wiem czy najładniejszy na epwno nie był tym co gra najlepiej a gdyby nie to to i może:D dla mnie yonghwa najprzystojniejszym!!
"Jeszcze ostatnio... za chude to to i za kobiece... " jakieś foto? :P
"Natomiast do samego Hongki też jakoś na razie się przekonać nie mogę..." a na forach to jego osoba jest bardzo ale to bardzo wychwalana hmmm, czemyu ty się do niego nie możesz przekonać?
Jak togdzieś pzreczytałam że on jest "super pozytywny gosc "
haha a ja obejrzałam 1 odc YB i teraz Devil Beside you oglądam :D :D zpbaczymy co to będzie z tego :D a ty raz mówiłąśże kiedyś się za to zabierzesz chyba :P ale teraz masz za dużo dram (ile obecnie oglądasz?)...
Też go lubie... i jego postać (ahhh.. syndrom tego drugiego... blech). A ogólnie to muszę sobie gdzieś wyczaić cuty YongHwy z WGM
"jakieś foto? :P"
http://www.allkpop.com/2010/11/jang-geun-suk-and-moon-geun-young-delighted-to-be -working-together-on-mary-stayed-out-all-night
http://www.allkpop.com/2010/09/jang-geun-suks-odd-fashion-catches-attention
"czemyu ty się do niego nie możesz przekonać?"
Nie wiem... cytując mola książkowego(widziałaś? http://www.youtube.com/watch?v=MH6pidkfjxU) "Czy ja wiem? Nie za bardzo, ale jakby się dało to...To zależy, to w zależności od tego jest jak"
A no miałam oglądać... nawet raz już sobie załadowałam ale przerwałam po kilkunastu sekundach bo stwierdziłam, że najpierw muszę skończyć te zaczęte...
A ile oglądam... tyle samo co oglądałam plus Paradise Ranch (właśnie siedze i odświeżam stronę czekając na to kiedy przetłumaczą drugi odcinek)
do tego linku co dałąs to ktoś napisał "gosciu bylby swietnym szpiegiem, nic od niego nie wyciagniesz" xD
i co to WGM z Yonghwą? On jest świetny btw.
Taa:D
Eee... WGM... We Got Married.. program taki gdzie biorą ślub na niby no i są parą(żeby nawiązać do głównego tematu- Zdzich też się żenił).
Jezu:D przy okazji:D jak skończyłam oglądać YB, to mniej więcej w tym samym czasie zaczęłam czytać koreańskie plotki i on został wyselekcjonowany do WGM. A z racji, że ja czytam zazwyczaj nagłówki i co drugie zdanie to wywnioskowałam, że chłopak się żeni na prawdę:D I jak się z szokowałam bo nie dość, że mój ulubiony z dramy to jeszcze młody:D
a te we got married to dgzie można obejrzeć? tą ze zdzichem? co oni razem np. robią w takim programie?
o kim mówisz z tymi plotkami? o yonghwie?
No o nim...
Eee nie wiem właśnie kiedyś oglądałam kilka odcinków ze Zdzichem, z Kang In'em i Jokwon'em ale nie pamiętam gdzie to było...
Co robią... eee udają małżeństwo?:D
Dajmy na przykład Yonghwa ostatnio był z żoną w Busan przedstawić jej swoją matkę...
Omo, omo!:D Coraz bardziej lubię tego dzieciaka:D:D:D:D "Kim Soo Hyun was then asked who his ideal girl was out of all of his idol co-stars. Replying with much wit, he answered “Suzy in the spring, Eun Jung in the summer, IU in the fall, and Taecyeon in the winter.”" A teraz jest zima... A pro po uwielbiam tą ich scenę:D http://www.youtube.com/watch?v=EbrS8VOSkIQ
http://www.youtube.com/watch?v=2VEdmtVEJGA 1:30... ja pierdziele:D naprawę mu przywalił...
o nie, TA SCENA JEST wyjebista w kosmos, JA WYMIĘKMAM, ONI WGLĄDAJĄ JAKBY ZARAZ MIĘLI... A JAK TEN ŚCIĄGAŁ Z TAMTEGO SPODNIE ;d
"1:30... ja pierdziele:D naprawę mu przywalił..." czekaj, bo na początku jak opj był w żółtej kurtce to były "na niby"?
"czekaj, bo na początku jak opj był w żółtej kurtce to były "na niby"?"
Najpierw walił go w rękę, potem na niby a potem mu przywalił...
"o nie, TA SCENA JEST wyjebista w kosmos"
Boska nie?:D tak się kończy chodzenie w cudzych majtkach:D
"czekaj, a ten słodki czzarnowłosy chłopak z 1 linku to kto?"
Temu co spodnie ściągają? Moja miłość Kim Soo Hyun... Ściągającym spodnie jest Taecyeon... moja druga miłość... Ogólnie to oni powinni się w tej dramie spiknąć bo ze sobą wyglądają lepiej niż z główną bohaterką do której obaj się przystawiają... I byliby moją ulubioną parą zaraz obok Milky Couple
A no był:P na początku:P
Milky Couple to Wooyoung i IU... czyli Woo+U czyli Woo Yoo czyli mleko po koreańsku, a więc milky couple..
czekaj, a kto to Wooyoung i IU
i ten, czy ty tu wcześniej powiedziałaś że Taecyeon ci się podoba czy tylko mnie się coś pomyliło? ;P
eee Wooyoung jest z 2PM IU jest wokalistką i razem grają w Dream High cut z nimi http://www.youtube.com/watch?v=SXUpeC1MPkI
A Taeca lubie:P a czy mi się podoba... na początku mi się wydawał jakiś dziwny ale teraz mi się podoba... szczególnie jak się śmieje...
PS. Choć chyba wygląda najpaskudniej ze wszystkich idolów gdy jest przebrany za kobiete http://www.youtube.com/watch?v=0uv4eT_DFk4
heh jak wyszel zza niej haha, a czemu ta dziewczyna wygląda jakby ją od spodu (ubrania) wypchali jakimś poduszkami zeby wyglądałą na grubą? xD
"PS. Choć chyba wygląda najpaskudniej ze wszystkich idolów gdy jest przebrany za kobiete" toż to tragedia..choć fajnie tańczył :D
żeby było zabawniej to piosenka 2pm...
Bo ona jest niby gruba ma być... (ten kostium kosztował 60 tysiecy dolców?)
"acha i lubisz ich razme w parze? a oni w filmie są jakby parą?"
Kto?
"Kto?" no Milkyway czy jak tam im było xD
"ten kostium kosztował 60 tysiecy dolców?" zaraz jaki kostium, za co, dlaczego? ten w którym wyglada jak gruba? dlaczegop był taki drogi?
Milkyway:D Na razie nie są parą(tylko IU ma obsesje na jego punkcie) ale pewnie będą...
"zaraz jaki kostium, za co, dlaczego? ten w którym wyglada jak gruba? dlaczegop był taki drogi?"
Pogrubiający... czemu taki drogi to nie wiem... Swoją drogą wydają tyle kasy na to, na miejsce w którym kręcą podobno wydali 800 tys dolców, a na ogrzewanie nie mają... Przy każdej scenie tak im leci para z ust, że aż to śmieszne się robi... (przyklad http://www.youtube.com/watch?v=MzfCxotLG1Y ) Potem się dziwić, że w szpitalu lądują
SpruteMajty mam pytanie oglądałaś film z Lee Jun Ki Time between dog and wolf i co o nim sądziśż? po za tym ), Iljiame i my girl ale przede wszystkim ta pierwsza :D bo ktoś mnie ją polecił :D
Jak mówiłam wcześniej widziałam tylko dwa odcinki także nie mogę ocenić aczkolwiek nawet fajnie się zapowiadało... Tylko ja średnio lubię sensacje. Może wrócę do tego w tym tygodniu.
acha, no przypomniało mi się jak mówiłaś xD sorki że tak dwa razy pytam ale tyle już cię pytałam o te dramy że sama nie pamiętam co pytałam a co nie xD a co ogólnie myślisz o lee jun ki jako aktorze? jakie filmy znim widziałaś? a w ogóle jaki rodzaj lubisz filmów skoro sensacji nie? czy beetween dogs lepiej się zapowiadało od "Iris" bo ja się zastanawiam co ztych dwóch elpiej obejrzeć xP a dziś oglądam "Buzzer beat" bozachęciłą mnie do tego reklama na hanakour.webd. naprawdę szkoda że nie oglądasz japońskich bo chętnie bym się z tobą pdozieliłą wrażeniami razem to raźniej xD tylko właśnie na potem mamcałą listę filmów doz obaczenia c o będzie to bozia zobaczy...
Nic się nie dzieje:D
eee które lepiej? Iris czy TBDAW? Wiesz trudno mi stwierdzić bo ciężko tylko przy dwóch odcinkach (do tego pierwszy to jest eee "wprowadzenie" czytaj takie pitu pitu z głównymi bohaterami w dzieciństwie), a drama może na początku się świetnie zapowiadać, a po kilku/kilkunastu odcinkach zrypać doszczętnie(przykład: My Princess- na początku wszystko fajnie i śmiesznie ale teraz mnie nie wciągneło i nie chce mi się nawet tego oglądać i na odwrót z Dream High, na początku mi się średnio podobało, a teraz nie mogę się doczekać kolejnego odcinka) więc nie wiem. Iris znowu jest... fajny do popatrzenia i wciąga. No i był hitem. Ale mnie znowu wkurzały braki w scenariuszu, beznadziejna gra Kim Tae Hee i nawet Lee Byun Hun, który aktorem jest rewelacyjnym, jakoś specjalnie się nie popisał.
"a w ogóle jaki rodzaj lubisz filmów skoro sensacji nie"
Nie, że nie lubię sensacji, nie lubię po prostu dram sensacyjnych bo zamiast skupiać się na fabule dają mase scen akcji, które mnie nudzą i są czasem mocno nierzeczywiste... wolę filmy sensacyjne niż dramy.
" naprawdę szkoda że nie oglądasz japońskich bo chętnie bym się z tobą pdozieliłą wrażeniami razem to raźniej xD"
Nie, że nie oglądam bo kilka widziałam:D Tylko zwyczajnie mnie do nich nie ciągnie. A kto w tym gra? I z którego to roku? I o czym? Bo może jeśli mam zacząć coś tajwańskiego to może i na japonię też się skuszę... w końcu japońskie dramy mają jeden plus... są krótkie i krótko trwają..
"a co ogólnie myślisz o lee jun ki jako aktorze? jakie filmy znim widziałaś? "
Jak dla mnie (tyle na ile mogę stwierdzić) to jest całkiem niezły. Widziałam z nim filmy: Król i klaun, Fly Daddy Fly, May 18, z dram My Girl no i wspomniane dwa odcinki TBDAW... jutro może obejrzę Flying boys (bo mnie ciągnie od dłuższego czasu a ciągle odkładam) i Virgin Snow..choć to jakąś koprodukcją koreańsko japońską zalatuje... a takie koprodukcje kończą się zazwyczaj źle...
Widziałaś? Lady HeeHee? http://twitpic.com/3uj8do
"są krótkie i krótko trwają.." no tak, w Buzzer Beat odcinek ma śernio 45 minut, dwa razy jeden miał godzinę a drugi 1h10 :D Film jest nowy z 2009 a gra w nim znany aktor japoński i ładny Yamapi :D :D ludzie sobie ogólnie ten film chwalą z tego co znam :D a ja przeszłam 8 odc i też mi się podoba :D w zasadzie w 1 dzień te 8 odc pzreleciałam :D
Co sądzisz o My girl z Junkim? Ciekawa drama?
"a takie koprodukcje kończą się zazwyczaj źle..." w sensie nże mają smutne zakończenie?
a My 18 jakie jest? Bo nazwa brzmi jakoś tak że mniez ainetresowało :P
ladyy hee hee widziałąm ale on jakoś bvrzydko tutaj wygląa nie tak jak zawsze z tą fryzurą, nie sądzisz? że gorzej? ;P
Oooo... Yampi... to obejrzę... A o czym to jest tak w ogóle?
Eee My Girl jest nawet fajna choć ja oglądałam to świeżo po Full House'ie i nie byłam przyzwyczajona do tego, że dramy są schematyczne więc podobieństwa mi trochę przeszkadzały.
"w sensie nże mają smutne zakończenie?"
W sesnie chłamu...
"a My 18 jakie jest? Bo nazwa brzmi jakoś tak że mniez ainetresowało :P"
Film jak na swój gatunek bardzo dobry i mi się podobał. Plus jest na faktach. Choć nie wiem czy każdego interesuje taka tematyka.
Tu masz zwiastun: http://www.youtube.com/watch?v=FxuwDDt8ON4 (kurcze ja tylko tak mam? strasznie mi się dzisiaj wolno filmiki na youtubie ładują... nic nie mogę obejrzeć)
A tutaj masz Króla i Klauna jak nie widziałaś: http://www.youtube.com/watch?v=bh_YVgnM9J0
"ladyy hee hee widziałąm ale on jakoś bvrzydko tutaj wygląa nie tak jak zawsze z tą fryzurą, nie sądzisz? że gorzej? ;P"
Nie wiem czy wiele osób wyglądałoby korzystniej z czymś takim na głowie... Ale szczerze mówiąc to zaczyna mnie wkurzać wiecznie naburmuszona mina Heenima...
"Oooo... Yampi... to obejrzę... A o czym to jest tak w ogóle?" on jest koszykarzem ona gra na skrzypcach on ma dziewczynę ona chodzi z jego trenerem ale się zakochują...
My 18 to jest film o wojnie? Jun Ki gra tam księdza? mnie się normalnie filmy ładują :P
"http://www.youtube.com/watch?v=bh_YVgnM9J0" nie widziałąm a czy 0:09 to był Kim Jae Wook? 0:51 to kto? (DEFINITELY HOTT!!!) kogo gra Kim Jae Wook?
"Ale szczerze mówiąc to zaczyna mnie wkurzać wiecznie naburmuszona mina Heenima..." no bo on chce być sexy, sprute majty ^^ xD
"on jest koszykarzem ona gra na skrzypcach on ma dziewczynę ona chodzi z jego trenerem ale się zakochują..."
Dobra... chyba się zachęciłam... idę obejrzeć pierwszy odcinek...
"My 18 to jest film o wojnie?"
Eeee nie o wojnie... o masakrze w Kwangju ( http://pl.wikipedia.org/wiki/Masakra_w_Kwangju )
Księdza?:D Nie:D Dlaczego księdza?:D Gra młodszego brata głównego bohatera...
"go gra Kim Jae Wook?"
Lee Jun Ki!! Lee Jun Ki tam gra:D Nie Kim Jae Wook...
I na 0:09 jest tam Lee Jun Ki (ten po lewej, po prawej Kam Woo Sung)... na 0:51 też Lee Jun Ki.. Ogólnie to chyba dzięki tej roli stał się sławny..
http://www.youtube.com/watch?v=T5PcZFdEDbg tutaj masz go więcej w tym filmie ale nie oglądaj tego jeśli chcesz obejrzeć film a nie lubisz spoilerów...
" no bo on chce być sexy, sprute majty ^^ xD"
Ahhhhh:D Sexy:D:D Cóż...