Szukam jakiegoś ciekawego serialu do obejrzenia, ten wydaje sie miec odpowiedni klimat i ocenę, natomiast mam wątpliwości dotyczące jednego z dwóch gatunków, do których Filmweb go przydzielił: "dla młodzieży". Stąd moje pytanie: czy oglądał to już ktoś, kto z liceum dawno już wyrósł, i czy w/g niego warto? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Myślę, że wszystko zależy od gustu.
Serial nie jest podobny do żadnej Montany czy Camp Rocku jeżeli o to ci chodzi. Jeżeli lubisz te klimaty to możesz obejrzeć.
A poza tym, dla Azazeala warto :)
Nie wiem, co to montana i camp rock, ale zakładam, że filmy/seriale młodzieżowe ;) W każdym razie zdecydowałem się dać HEX' owi szansę. Dzięki!
no i jak wrażenia? Bo równiez się zastanawiam nad obejrzeniem. Czy to moze jest serial w stylu Roswell?
No i faktycznie, nie jest taki typowo młodzieżowy - są jakieś tam motywy, pseudoproblemy nastolatków, ale ogólnie jest OK. Pomaga fakt, że to nie wytwór amerykanów, lecz Brytyjczyków, a więc jest to trochę inaczej zrobione. Nie dałbym może takiej wysokiej oceny, jaka tutaj jest, ale warto dać szansę temu dziełu.
Dzisiaj oglądnęłam pierwszy odcinek i zastanawiam się, czy oglądać dalej. Fakt, że po jednym odcinku nie można ocenić obiektywnie, więc nie będę się wypowiadać na temat serialu, ale wypowiem się na temat głównej aktorki: według mnie jest brzydka i trochę zniechęciło mnie to do dalszego oglądania :(
Ja dałem szansę, ale po kilu odcinkach jednak zrezygnowałem. Nie wciągnęło mnie, jakieś to takie było... no ale każdy ma inny gust jak to wyżej ktoś mądrze stwierdził.
także polecam, oglądam nadal, choć pierwsze sezony jak to zwykle bywa - najlepsze - wolałbym znowu oglądać takie właśnie "tradycyjne" (miast "apokaliptycznych")odcinki ;)