Klan Kennedych

The Kennedys
2011
7,4 1,5 tys. ocen
7,4 10 1 1475
Klan Kennedych
powrót do forum serialu Klan Kennedych

Mało przekonywujący i strasznie sztuczny,jednym z elementów za to odpowiedzialnych na
pewno był niski budzet i brak dobre obsady,Kinnear zachowuje się jak by w ogóle nie grał
powierzonej mu roli.3/10

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
SadNoveber

Zgadzam sie. Niestety jedynie Barry Pepper sprawial, ze warto bylo ogladac serial do konca. Mialam wrazenie, ze amerykanie tak strasznie ocenzurowali ten film, ze pozostala z niego tylko plaska nudnawa historia zamordowanego prezydenta.

SadNoveber

Kinnear ginie w tym serialu
natomiast Barry Pepper rewelacyjny, co sprawia, że ten serial jest o Bobbym a nie o prezydencie Kennedym

ocenił(a) serial na 7
Seiya

O tak, rola Bobby'ego świetna. Aktor grający Johna zbyt cierpiętniczy, ciągle ta zbolała mina. A jak ogląda się choćby mowę inauguracyjną Kennedy'ego to widać i energię i wielki uśmiech.

Seiya

Moim zdaniem jeszcze Tom Wilkinson (oprócz Barry Peppera) wypadł b. dobrze.

SadNoveber

Zgadzam się z ta opinią. Totalnie nie trafili z realizacją tego serialu w mój gust. W zasadzie wynudziłem się na nim a o grze aktorskiej nie wspomnę. Brak ciekawie przedstawionej fabuły to to co widać na pewno w tym serialu po 1 odcinku. Po prostu nuda jak dla mnie!

ocenił(a) serial na 8
SadNoveber

Ciekawe że większość serial chwali, ale paru mopsów malkontentów się znalazło, a co do wynudzenia polecam Godzillę tam jest akcja na najwyższym poziomie, trzyma fason no i minę ma dobrą.