Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

No pewnie, kopnij go w d... za jakiś czas, a póki co poudawaj że wszystko jest ok.

ocenił(a) serial na 3
andre_

I absolutnie nie legalizujcie! Będzie mniej problemów przy rozstaniu!...Bo przecież Aga nie uznaje związków dłuższych niż jeden sezon:P

użytkownik usunięty
czarownica_kat

"Absolutnie nie legalizuj. I nie myśl o dzieciach. Ty naprawdę poważnie myślisz o dzieciach?"
Co to miało być? Więc niech siedzi z tym Norbertem bez ślubu i bez dzieci i czeka nie wiadomo na co. Chyba na trzęsienie ziemi

ocenił(a) serial na 4

Po prostu cała rodzinka czeka tylko aż Rudej przejdzie ta "fanaberia". No bo kto to widział, ojciec porządny, matka porządna a córka z wariatem. :D

ocenił(a) serial na 4
czarownica_kat

Po "legalizacji" sąd w razie próby rozwodu mógłby uznać że "wiedziała co robi" i rozwodu nie dać.

Ciekawe swoją drogą jak z tego "scenarzyści" wybrną. Jestem prawie pewny że w tradycyjny dla seriali sposób czyli śmierć.

użytkownik usunięty
andre_

I chyba tradycyjnie w Klanie nie będzie to śmierć z przyczyn naturalnych

pewnie tak , wiedziala z kim sie wiaze a teraz nagle jej zle, bo ma na oku innego

użytkownik usunięty
sonnenEW

Myślę, że jej cierpliwość i wyrozumiałość już się kończy. Życie z takim chorym jest naprawdę ciężkie.Wszystko jest ok, a tu nagle z byłe błahostki trafia do szpitala.
Rafał na pewno troskliwie zajmie się Olą :D

ocenił(a) serial na 4

Obstawiam samobójstwo, dawno chyba nie było w serialach TVP.

andre_

w sumie mozliwe pasowalo by w koncu jest chory i moglby stracis kontrole ni zabic sie

ocenił(a) serial na 4
sonnenEW

No "mógłby", wszyscy by się ucieszyli. ;)

ocenił(a) serial na 1
andre_

ja stawiam,że wyskoczy z okna.

użytkownik usunięty
Megi_29

połknie całe opakowanie tabletek psychotropowych i popije koniaczkiem

ocenił(a) serial na 4

A może bardziej romantycznie ? Wpadnie do Lubiczów na koniaczek, wyciągnie ten słynny sekator i będzie "polska masakra sekatorem, ręcznym" ;) a załatwi go pani Stenia, siatką z zakupami.

ocenił(a) serial na 3
andre_

A ja czytałam gdzieś, że Norbuś targnie się na swoje życie...Ale z jakim skutkiem to nie wiem:P

czarownica_kat

targnie sie,ale przezyje...

ocenił(a) serial na 4
nosferatu

Niech zgadnę, targnie się pewnie w ostatnim odcinku przed przerwą, jak zwykle w serialach :D