Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Feli ma forsę (przecież "jest bestsellerem"), dach nad głową znajdzie. Powinien się wyprowadzić.

Awdar

Monika jeździ po nim jak po łysej kobyle. Trochę mi go szkoda, ale z drugiej strony ta postać jest taka żałosna... Rozumiem, że to jest para i w domyśle oni ze sobą ten tego? Nie potrafię sobie tego wyobrazić :D

ocenił(a) serial na 1
Awdar

Feli nie ma w sobie za grosz honoru.Ja na jego miejscu przylutowałabym Monice,może w końcu nie byłby już taka sztywna

ocenił(a) serial na 3
Megi_29

:) Mnie rozbraja totalnie robienie z Moni seksbomby (coś jak Marta w MjM tylko, że ona młodsza) ... Czy naprawdę tego Waca nie stać na kobietę w swoim wieku tylko same starsze panie? :) ja rozumiem, że to "podstęp", ale kto normalny wpadłby na pomysł, żeby uczynić Monikę femme fatale i wystawiać ją do rywalizacji z tamtą córką grabarza? Spadł z deszczu pod rynnę.

ocenił(a) serial na 2
LiLuLa

ja czekam jak się Moni z Grabażową wezmą za łby... chociaż przy ogólnej żywiołowości Moni to się może nie udać :)

ocenił(a) serial na 2
makagigi

Grabarzową oczywiście :)

ocenił(a) serial na 10
LiLuLa

No Moni przy Marcie z MjM to prawdziwa seksbomba :)

ocenił(a) serial na 3
elfijka

no na pewno ma w sobie więcej seksapilu, mniej się już chyba nie da :)

ocenił(a) serial na 6
LiLuLa

No Moni chyba jednak jest lepsza od tej Pani żałoby :D

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Zapewne lepsza, ale czemuż skazujemy Waca na taki los ?

ocenił(a) serial na 10
LiLuLa

Aż dziwne, że do Moni nie przyszła jeszcze Ola/Agnieszka i akurat Wac byłby tam i z miejsca się w którejś zakochał.

ocenił(a) serial na 3
elfijka

:):):) Stawiam na Agę, widać, że się nudzi i szuka nowych wrażeń :)