Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Jakie telewizje, ewentualnie gazety, widzielibyście na tym wiekopomnym wydarzeniu?

makagigi

Brukową, w rzeczy samej!

ocenił(a) serial na 2
agi001

Aga się powinna zainteresować w jakich warunkach Bolek hoduje drób...

makagigi

Właśnie.. dziwne, że jeszcze nic o tym nie było.. Ale wszystko przed nami. Ślub dopiero za pół roku, jeszcze wiele nowych wątków może się w związku z tym pojawić :)

ocenił(a) serial na 2
agi001

już widzę jak w momencie, w którym ksiądz, oczywiście w katedrze, może nawet w Rzymie, pyta się czy ktoś ma coś przeciwko temu małżeństwu, a tu wpada Aga z martwym kurczakiem w ręku i przerywa uroczystość...

ocenił(a) serial na 10
makagigi

O, właśnie, czyżby ten ślub miał być w pospolitej Warszawie? Dlaczego nie Paryż albo Wenecja?

ocenił(a) serial na 1
makagigi

To jest temat, który by podbił sprzedaż Brukowej o 300%, afera z kurczakami drobiowego księcia, bo nie wierzę, że Bolek ma wszystko tip-top, jak go tam prawie w zakładach nie ma. ;)

ocenił(a) serial na 6
agi001

Absolutnie!

ocenił(a) serial na 3
makagigi

wszystkie, bez wyjątku, bo niby dlaczego Młody Kazuń ma mieć gorzej niż książę William, no dlaczego niby?
w końcu też jest księciem, Księciem Kurczaków !

ocenił(a) serial na 2
LiLuLa

może w ogóle zaprosić Williama z Kate na ślub, podobno Harry tez jest na wydaniu, więc nawet podwójne wesele wchodzi w grę

ocenił(a) serial na 3
makagigi

Harry pewnie zaraz oszalałby na punkcie którejś z cór doktora Lubicza (albo Moni) :) także jeśli miałby przyjechać z narzeczoną, to ja nie wiem, czy potrzebujemy w Klanie takiego skandalu :)

ocenił(a) serial na 2
LiLuLa

ja bym go widziała raczej z Kamilką, no ale tu juz Norbi mógłby wywołać aferę dyplomatyczną

ocenił(a) serial na 10
LiLuLa

Harry'emu to chyba jedynie Kasia wolna zostaje :D

makagigi

Ciekawe, czy Feli wygłosi jakieś przemówienie...

ocenił(a) serial na 2
agi001

i ciekawe czy stypa, o pardon, wesele będzie w Rosso

ocenił(a) serial na 10
makagigi

Pewnie tak. A swoją drogą, kiedy to Bożena się taka świątobliwa zrobiła. Nie mówię o jej dziewictwie, ale ona w słowach, gestach jest taka, taka jak Danusia z "Krzyżaków". Nawet siostra Dorota tak się nie zachowywała ><

ocenił(a) serial na 2
elfijka

może jakaś taka przemiana po śmierci Ryśku

ocenił(a) serial na 10
makagigi

To ja nie wiem, czy ona po ślubie nadal nie będzie chciała zostać dziewicą...

ocenił(a) serial na 2
elfijka

co Ty mówisz!!! Miłoszek by już chyba tego nie wytrzymał, a poza tym jak najszybciej trzeba się przecież postarać o małego dziedzica dla sławetnego kurczakolandu

ocenił(a) serial na 6
elfijka

No rzeczywiście kiedyś inaczej się zachowywała, była bardziej wyluzowana. Teraz nie dość, że ubiera się jak moher, to jeszcze mówi właśnie tak jak święta...

ocenił(a) serial na 4
elfijka

"Nawet siostra Dorota tak się nie zachowywała"

Padłem :D

ocenił(a) serial na 3
agi001

"W tym pięknym dniu, w dniu w którym wchodzicie w początek nowych swych słonecznych dni, w dniu w którym przyroda cała cieszy się wraz z wami na myśl o waszym nowym życiu, w dniu w którym każdy kurczak, każda kura, każda kukoszka ma uśmiech na dziobie, w dniu, w którym społeczeństwo nie tracąc bynajmniej dwóch wybitnych jednostek, zyskuje wybitną parę, w dniu tym i ja uśmiecham się na myśl o tym, jak nasza Polska, nasza ojczyzna, zdobyta krwią i blizną rozwija się dzięki wam i waszej chęci założenia nowej, podstawowej komórki społecznej - rodziny".

ocenił(a) serial na 2
Awdar

jeszcze się nie zdziw, jak to wykorzystają w Klanie, wyszło kapitalnie :)

ocenił(a) serial na 2
makagigi

Gazeta Polska codziennie, TV Trwam, TV Republika i Radio Maryja ;D

Bogdan4674

o tak! w koncu to slub wiecznej dziewicy! ciekawe czy po slubie mu da czy bedzie wolala wyprobowac dzieworodztwo:)

ocenił(a) serial na 10
wujciowariatuncio

Może stary Kazuń będzie im towarzyszył podczas nocy poślubnej, żeby ewentualnie instruować Miłosza.

elfijka

Milosz to chyba wie co i jak, w koncu mial do czynienia z Herbus (nie wiem jak sie nazywala postac). to raczej Grazynka powinna doradzic Bozence w tej kwestii, ostatnio przecwiczyla te sprawy ze starcem Arkadiuszem ktory jest stary ale jary!

ocenił(a) serial na 2
wujciowariatuncio

lepiej nie... już widzę tą rozmowę - te zakłopotane spojrzenia, drżący głos, nieśmiałość.... lepiej niech Bożenka pójdzie po radę do Kamy :)

makagigi

Kama to raczej by ja zastapila w obowiazkach mlodej zonki :)

ocenił(a) serial na 2
wujciowariatuncio

może tak być, że Bożenka się okaże oziębła no i Kama wkroczy do akcji, ewentualnie powróci Herbusiowa

makagigi

Już widzę jak Bożenka po nocy poślubnej powie, że było super i cieszy się że tak długo czekała, bo to było takie wyczekane itp,

ocenił(a) serial na 4
agi001

Śmiem twierdzić że wyposzczony Książę Kurczaków zapewni jej noc poślubną pełną wrażeń :P

ocenił(a) serial na 2
agi001

noooo takie magiczne

ocenił(a) serial na 10
agi001

I że wszyscy tak powinni, i że z miłości i w ogóle.

ocenił(a) serial na 2
elfijka

dodajmy do tego zachwyty Miłosza, że też warto było czekać, bo Bożena to kobieta jedna na milion

ocenił(a) serial na 10
makagigi

No na pewno, dama w każdym calu.

ocenił(a) serial na 2
elfijka

a tak się w dzieciństwie fajnie zapowiadała :)

ocenił(a) serial na 3
makagigi

A relacja na żywo z nocy poślubnej też będzie? :D

ocenił(a) serial na 2
eva502

to trzeba pytać Bolka i Małgorzaty - wedding planerki :)

Ciekawe jak na ślubie będzie wyglądać spotkanie Kama/Norbi vs Ola/Rafał... a jest już jakaś konkretna data (oprócz tego "za pół roku") czy też scenarzyści pójdą po najmniejszej linii oporu i po tych wszystkich przygotowaniach urządzą wesele w wakacje?

ocenił(a) serial na 3
makagigi

Miejmy nadzieję, że nie. W końcu jak będziemy komentować najważniejszy ślub w roku skoro go nie zobaczymy ;-)

ocenił(a) serial na 10
makagigi

A od kiedy Małgorzata nie jest już w Domu Kultury? Tu to wszyscy co trzy miesiące się przebranżawiają.

ocenił(a) serial na 2
elfijka

już się o to pytałam, ale jak na razie nikt tej zagadki nie rozwiązał :) oczywiście Bolek musiał wybrać akurat Małgorzatę, po raz kolejny uniwersum Klanu okazuje się być bardzo małe :)

ocenił(a) serial na 4
makagigi

Powinni zmienić nazwę na Klanik ;)

ocenił(a) serial na 6
makagigi

Bolek to mnie wkurza, taki egoista, widzi tylko rodzinę Kazuniów i gada o tym, a Bożenka to co, gorsza ?

ocenił(a) serial na 2
elmoo_filmweb

no w sumie, to aż dziwne, że nie uznaje tego małżeństwa za mezalians i nie wypomina Bożence jaka to się jej świetna partia trafiła :) ale skoro Graża teraz taka bogata to może wszystko jest ok

makagigi

Bolek chce chyba przygotować Bożence i Miłoszowi ślub na miarę Kate i Williama :D