Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Właśnie skończyłem oglądać odcinek Klanu i jeszcze jestem roztrzęsiony po tym co się wydarzyło. Bez dwóch zdań zaraz po śmierci Ryśka, jest to drugie tak wstrząsające wydarzenie w historii Klanu. Tą telenowele oglądają dzieci i ludzie o słabszych nerwach, dlatego dziwie się jak można wyemitować taką katastrofę w biały dzień. Śmierć Ryśka była reklamowana i wszyscy zostali do tego przygotowani, natomiast w tym odcinku scenarzyści bez rozumu postanowili zastosować efekt zaskoczenia, który jest tak makabryczny że przyprawia widza o zawał serca. Zaraz napiszę do TVP bo jeszcze nie mogę dojść do siebie.

ocenił(a) serial na 6
krzysiekk123

A poza tym wszystko ok?

ocenił(a) serial na 1
krzysiekk123

Spokojnie, będzie żył. Mamrotał coś w zapowiedzi następnego odcinka. Nie rozumiałam co, ale wydawał się żywy.

Zaproszenie Grażynki i zapach jej perfum, gdy pomagał jej włożyć płaszcz, spowodowały, że cała krew z głowy odpłynęła mu ...niżej.
Były już takie przypadki. Jerzy był z kochanką i zamiast ch... stanęło mu serce.

ocenił(a) serial na 1
tweety77

"zamiast ch... stanęło mu serce." hahaha dobre :D

ocenił(a) serial na 10
tweety77

TO BYŁ JEDEN Z TYCH ODCINKÓW, ZA KTÓRE TAK KOCHAM KLAN :DDDD

1. Arkadiusz chyba zemdlał, bo płaszcz Grażynki był zbyt ciężki.
2. Na szczęście Rafał płynnie go przechwycił (odbierali te rzeczy z szatni, jakby tam z pięćset osób było)
3. CZY JEST NA SALI LEKARZ?! i brawurowe wbiegnięcie Pawła, który najprawdopodobniej czekał cały czas przed teatrem, bo nikt nie zapytał o to wcześniej. Gdyby Krystyna przed spektaklem krzyknęła to znamienne zdanie Paweł na pewno obejrzałby występ Macieja.

PIĘKNA AKCJA :D

elfijka

To był chyba najlepszy odcinek w tym tygodniu! :D

ocenił(a) serial na 1
elfijka

Haha tak :D
Niemniej jednak, jestem rozczarowana, że nie pokazali występu Maćka. Albo mrugnęłam w nieodpowiednim momencie ;(
Pan Arkadiusz skradł mu ten dzień. Maciek powinien mu za to zrobić MMA-ćka na dzień dobry, jak tylko ten wyjdzie ze szpitala.

ocenił(a) serial na 10
tweety77

Arkadiusz zawsze chce być w centrum uwagi!

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Grażynka "Dzień dobry panie Arkadiuszu" Lubicz - ach te cudowne "przypadkowe"spotkania na osiedlu, w El-medzie itp...

ocenił(a) serial na 1
tweety77

Też byłam rozczarowana, że nie pokazali przedstawienia Maćka! No z tym lekarzem to też akcja - wyskoczył jak Filip z Konopi.

ocenił(a) serial na 1
anarchistt89

I to jeszcze na zawołanie Krystyny: "Czy na sali jest lekarz??", "Już jestem, kochanie!" - na bank przerabiali takie sceny wiele razy w sypialni ;D

ocenił(a) serial na 2
tweety77

Swoją drogą ciekawe jakie ty przerabiałaś.

ocenił(a) serial na 1
krzysiekk123

haha nie interesuj się. za słabe masz nerwy ;p

ocenił(a) serial na 2
tweety77

Nauczysz mnie czegoś? Zapłacę ci.

ocenił(a) serial na 1
krzysiekk123

Nie, dzięki.

ocenił(a) serial na 2
tweety77

Nie mów dzięki, bierz do ręki. :P

ocenił(a) serial na 1
krzysiekk123

haha wezmę to urwę

ocenił(a) serial na 2
tweety77

Teraz jak spisz. Bym cię zaszedł od tyłu i po napastował. Chcesz tego.

ocenił(a) serial na 1
krzysiekk123

buty se napastuj :D

ocenił(a) serial na 4
tweety77

O, jakiś fetysz ?

ocenił(a) serial na 2
andre_

Ona jest gorąca, mówię ci.

ocenił(a) serial na 10
anarchistt89

Właśnie dlaczego nie pokazali przedstawienia Maćka?

ocenił(a) serial na 10
elfijka

Rafał zbawca, zawsze się pojawi, to chyba emanacja tego od Małgosi policjanta z M jak miłość.