Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

17x02 opinie

ocenił(a) serial na 2

Opinie nt 2 odcinka nowego 17 sezonu.

ocenił(a) serial na 1
Bogdan4674

Rozumiem, że Klan to oskarowy serial dla którego przy każdym odcinku będzie tworzony nowy wątek -.-

ocenił(a) serial na 2
xKocimietka

jakiś problem?

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

Powiem jedno. Feliks to od dzis mój ulubieniec. Ta scena z laudacją to będzie akcja roku chyba :D. I ten komentarz tego marketingowca: "Poczułem się jakbym sam umarł". Bezcenne :D

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

Nie wyrabiam z Bożenką!!!!!!!!!! Po prostu jej dziecinne miny, jej skrzywione usta i megabiałe zęby (to akurat jej mogę wybaczyć) mnie dobijają. Ona nie potrafi naturalnie powiedzieć jednego zdania. Kurde, taka gwiazda się zrobiła od wizyty u Wojewódzkiego.
I w ogóle, kto idzie najpierw zapisać się na nauki przedmałżeńskie, kiedy:
a) nie było zaręczyn,
b) nie ma ustalonej daty ślubu?

elfijka

"Nie wyrabiam z Bożenką!!!!!!!!!! Po prostu jej dziecinne miny, jej skrzywione usta i megabiałe zęby (to akurat jej mogę wybaczyć) mnie dobijają. Ona nie potrafi naturalnie powiedzieć jednego zdania"
Masz całkowitą rację. Ona męczy się z każdym zdaniem.

Ten nowy Pawełek też ma trochę problemy z dykcją. Ale może jeszcze się wyrobi.
Natomiast szczęce Bożenki chyba już nic pomoże.
Dobrze, że trafiła do serialu. Aktorstwo to świetne zajęcie dla osób z wadą wymowy.......

ocenił(a) serial na 2
Bogdan4674

Jako doświadczony kucharz pragnę zauważyć, że Paweł Lubicz podał synowi kanapki z ogórkami szklarniowymi wraz ze skórą. Gratuluje błyskotliwości scenarzystą. Czesia wygląda jak szafa trzydrzwiowa. Bożenka minimalnie schudła na twarzy, jednak dalej ma wielką dupę. Agnieszka spruła się do roboli ciężko pracujących na chleb, którzy wykonują polecenia z góry. To było bardzo inteligentne...Feliks ma kolejną pracę. Jest to mydlenie oczu ludziom, że tyle pracy jest w Polsce- zwłaszcza dla ludzi po 50! A teraz idę zrobić mizerię do obiadu i oczywiście obiorę ogórki.

ocenił(a) serial na 6
Bogdan4674

Ten dzisiejszy odcinek był jakiś dziwny. Feliks genialny ! "Moniuniu" i jego mowa pogrzebowa z nowymi kolegami rozwaliła mnie :D Nogi mi się ugieły jak zobaczyłem Majstrak ! Myślałem, że ona już nie gra w Klanie. Tym bardziej po tym jak opublikowała swoje nagie zdjęcia, co robi taka grzeszna dziewucha w tak świętym serialu ? Tango Bożenki i Miłosza z muzyczką również mnie rozwaliło. Agnieszka trochę przesadza. Dzisiaj jak podchodziła bliżej tego robola, myślałem, że da mu z liścia :D

ocenił(a) serial na 2
elmoo_filmweb

Feliks ratuje mierny jak na razie początek sezonu. On jest genialny, i chyba twórcy Klanu domyśleli się wreszcie kogo widzowie chcą najczęściej oglądać :) szkoda tylko, że kosztem Feliniego pomijane są inne wątki, np Michał & Zyta, Ciocia Stasia, & Jeremiasz ( wątek rodem z SW ciemna strona Jeremiasza), ale cóż mamy Feli, i trzeba się cieszyć, bo na razie dobry serial komediowy jest ;]

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

I na razie nie ma Olki ani Norberta. A ten nowy Pawełek jaki ożywiony :D I ile tekstu mu dali :D

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Dla mnie drętwy prawie jak poprzedni.

Norbert był wzmiankowany przez Jurka i Kamilę, nie było go na ekranie. No ale to tylko dwa odcinki ;)

ocenił(a) serial na 2
elfijka

No, jak na razie zmiana Juniora na plus.

ocenił(a) serial na 3
Bogdan4674

Poczekaj, poczekaj na razie dwa odcinki były. Jeszcze ich zobaczymy ;-)

ocenił(a) serial na 6
Bogdan4674

Zyty prędko nie zobaczymy, gdyż Magda Stam uległa wypadkowi ;)

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

I to dość poważnemu.

ocenił(a) serial na 2
elfijka

Ty to młode pokolenie prezentujesz no nie? Bo same bajki oglądasz. 16 lat masz?

ocenił(a) serial na 10
krzysiekk123

Wiesz co, trolluj sobie gdzieś indziej, bo ani nie jesteś mądry ani zabawny.

ocenił(a) serial na 2
elfijka

To ty jesteś elfem, nie ja. :O

ocenił(a) serial na 3
krzysiekk123

Krzysiu, nie widzisz, że jeśli WSZYSCY w jakimś środowisku uznają kogoś za upośledzonego, to ten ktoś zapewne taki właśnie jest? Idż sobie, dość tej kompromitacji, naprawdę.

ocenił(a) serial na 2
Awdar

Nie wpi..laj się kiedy do ciebie nie piszę. Dawno po ryju nie dostałeś?

ocenił(a) serial na 3
krzysiekk123

To tak nie działa. Serio nie chwytasz, czym się różni prywatna rozmowa z kimś od rozmowy na forum internetowym? Najlepsze jest to, że ty tego prawdopodobnie naprawdę nie łapiesz, tej różnicy, naprawdę zrozumienie jej cię przerasta...

ocenił(a) serial na 2
Awdar

Może chcesz przedyskutować to w cztery oczy?

ocenił(a) serial na 3
krzysiekk123

Najpierw musiałbym mieć osobę zdolną do prowadzenia dyskusji, nie każdy osiągnął pułap umysłowy, który to umożliwia.

ocenił(a) serial na 2
Bogdan4674

Genialny w jakim sensie???

ocenił(a) serial na 2
krzysiekk123

Lubię tego aktora.

ocenił(a) serial na 2
Bogdan4674

Ale za co go lubisz? Za "Och Karol"? Czy za role w Klanie?

ocenił(a) serial na 2
Bogdan4674

Sorry ty jesteś lewakiem? Widziałem twoją ocenę rodzinki.pl.

ocenił(a) serial na 6
krzysiekk123

Co Ty masz za problem ? Nikt Ci stąd nie odpowiada, do każdego masz jakieś sapy. Czujesz się fajny, jak tak wszystkich hejtujesz ? Chcesz komuś zaimponować ? No naprawdę nie rozumiem, po co z dosłownie każdym zaczynasz osobno kłótnię... jaki jest tego cel ? Jeśli denerwujemy Cię, to nie musisz tutaj pisać.

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Ma problem ze sobą, większy zapewne niż się i nam i jemu wydaje, pisałem o tym już w zeszłym sezonie.

ocenił(a) serial na 2
elmoo_filmweb

Ja każdego hejtuję? Dziwne, że napisałeś to po moim poście do Bogdana? Czy ja go w jakiś sposób obraziłem? Co do elfijki zapytałem tylko czy jest młoda i co w zamian otrzymałem? Atak. Z pseudointelektualista Awdarem to już osobna kwestia (to on psuje mi opinię a reszta baranów łapie)... Co do tego, że niektórzy z was są tłumokami to nie podlega wątpliwości. Jaracie się wydarzeniami z klanu tak jak by był serial pokroju Breaking Bad. W rażący sposób obniżacie poziom film webu co nie może pozostać bez komentarza. Skąd się biorą takie bezguścia, koszmary, kto was produkuje?

Na szczęście nie wszyscy tutaj na forum klanu są prostakami. Niektórzy traktują ten chłam klan tak jak należy i tak też się wypowiadają, a jarają się naprawdę dobrymi produkcjami, które dla was jak widać są zbyt skomplikowane. Z takimi ludźmi zawsze prowadzę dyskusję z pełnym szacunkiem.

Myślę że nie trudno tobie będzie odgadnąć do której grupy jesteś zaliczany. Czy ty oglądałeś pierwsze odcinki Bonda? I porównujesz je ze Skyfall, gdzie zabili go dwa razy i uciekł? Myślisz że czym lepsze efekty specialne tym lepszy film prostaku? Poczytaj komentarze na Skyfall- każdy negatywny. Tacy jak ty nie mają gustu, zrozum to.

Widzę, że dobraliście się...

ocenił(a) serial na 6
krzysiekk123

Wielokrotnie obrażałeś nas. Napisałem pod Twoim postem do Bogdana, bo to też była z Twojej strony czysta prowokacja. Zobacz co Ty piszesz. Co Cię obchodzi, kto co lubi i kto co ogląda ? Prostackie to jest naskakiwanie na każdego, kto da dobrą ocenę na coś czego nie lubisz.

ocenił(a) serial na 2
elmoo_filmweb

Prowokacja bo się zapytałem czy jest lewicowcem?

ocenił(a) serial na 3
krzysiekk123

Serio uważasz, że dla kogoś jest ważne, "do której grupy" go zaliczasz? Myślałem, że już nie jesteś w stanie mnie zaskoczyć, a jednak, bo... bo ty serio wierzysz w to, że twoja opinia ma dla kogoś znaczenie, prawda?

ocenił(a) serial na 2
Awdar

Myślę że gdy się spotkamy w cztery oczy i porozmawiamy moja opinia będzie miała dla ciebie znaczenie. Bo po co się napinać w internecie?

ocenił(a) serial na 3
krzysiekk123

Opinia kogoś na twoim poziomie umysłowym, opinia osoby upośledzonej, nie stanie się ważniejsza od tego, że zostanie podana w cztery oczy. A jeśli uważasz, że z nas dwóch to ja się napinam...

ocenił(a) serial na 2
Awdar

Lalusiu potrafisz się tylko napinać w internecie. Ostro cię musieli gnębić w szkole a teraz w reszcie twojego marnego żywota, skoro potrafisz tylko obrażać w sieci, w końcu nie ma co się dziwić komuś kto zawsze uciekał jak przyszło się bić jak ta ci..a.

ocenił(a) serial na 3
krzysiekk123

No, odlot totalny. Z nas dwóch to ja się napinam, z nas dwóch to ja mam problemy ze sobą, z nas dwóch to ja zawsze uciekałem, tak? I to widac po wpisach - w moim wypadku właśnie, tak? Nieźle ;)

Bogdan4674

Agnieszka opowiadała swojemu facetowi o tej wycince drzew. I że trudno było jej tą sytuację wytłumaczyć Zosi.
Taa, a Zosię najwięcej ta wycinka drzew zainteresowała.