to z kogo internauci będa łacha drzeć( wiadomość pochodzi z dziennika FAKT).podobno aktor Piotr Cyrwus ma serdecznie dość roli Ryska i chce odejśc z KLANU
I znów pół roku będą po necie latać dowcipy o śmierci Ryśka, bo podejrzewam, że scenarzyści zaserwują widzom kolejną żenującą, pseudowzruszającą sieczkę.
I robicie to samo, co ze śmiercią Hanki Mostowiak!!! dwa miesiące przed emisją odcinka, w którym aktor odchodzi z serialu, ludzie znają szczegóły fabuły. I po co? Pytam się po co???
Więc to jednak prawda. Kartony mordercy dostały już zlecenie na Ryśka. Kto następny? Ridge z Mody na sukces? A nie, sorry Ridge już umarł, a teraz żyje dalej :P
Ciesz się, że to nie moda na sukces bo wtedy by Rysia pochowali w jesiennej ramówce - chyba?
No wiesz, nie oczekuj takiej wartkiej akcji. Jak na przyszłą wiosnę by się wyrobili, to bym była z nich dumna :D
Najbardziej kultowy z kultowych bohaterów polskich telenowel nie może ot tak po prostu odejść. Uważam że trzy odcinki to co najmniej o pięć za mało. ;)
Hanka stała się "kultowa" w sumie dopiero gdy odeszła. Wcześniej jedynie kolorowe pisma lansowały ją jako "ikonę mody" (cokolwiek to znaczy), a to chyba za mało.
Zaś Rysiek z Klanu jest kultowy od zawsze :D
Może i fakt, jednak jakby nie patrzeć, jej śmierć była tak na "odwal się". I te nieszczęsne kartony.
Mam nadzieję, że Ryśka ciut lepiej dopracują. ;)
Mogłabym :D
http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan-380/news-smierc-ryska-nie-pojdzie-na-mar ne,nId,431704
Zaraz pewnie dostanę od niektórych ochrzan za to.
Wyobrażacie sobie szok takiej osoby jak dowie się czyj organ jej przeszczepiono. Od razu stanie się nagle dupowata i zacznie myć rączki.
O żesz - przecież Jasiek czeka na przeszczep - a tu od razu dwie nerki w cenie jednej. Organizm Jaśka z pewnością przyjmnie przeszczep, bo Jaś jest podobnie dupowaty jak Ryś - nawet leków nie będzie musiał potem łykać. Gorzej jak się zacznie dobierać do cioci Grażynki.
Twoje pomysły mnie rozwalają, ale jak ciocia Grażynka będzie miała coś przeciwko, to Jasiek powie jej swój słynny tekst "nie jestem już dzieckiem!", i po kłopocie.
Oj, będzie się działo :D A tak w ogóle to tzw. scenarzyści powinni tutaj zaglądać. Istna kopalnia pomysłów :) i za darmo.
Mogliby też przehandlować organy Ryśka ( dobrze, że nie jest organistą ) i za uzyskaną kasę kupić trochę klawiatur i monitorów ( tak na wszelki wypadek ), albo wynająć kilera i odstrzelić trola, ewentualnie przekupić matkę Martyny.
Weź Ty te swoje propozycje gdzieś od wypadku zapisz, jakby reżyserzy nawalali, to wtedy cyk i im podeślesz.
Oni cały czas nawalają, ale chyba już pisałem, że przy moich scenariuszach musieliby przenieść emisję na bardzo późne godziny nocne.
Pisałeś, pisałeś. No to kurcze, musiałbyś trzymać jakoś wyobraźnię na wodzy, żeby jednak tej emisji nie przenosić.