No cóż, życie toczy się dalej, nie zatrzymają ruchu w Warszawie bo jakiś Rysiek zmarł.
Ruchu nie zatrzymają, ale o Ryszardzie mówił nawet Kraśko w Wiadomościach w głównym wydaniu ;D
http://uwaga.tvn.pl/336385,reportaze,nowe_zycie_ryska_z_klanu,wideo_detal.html - nawet "Uwaga" się nim zainteresowała.
W niedzielnych kulisach sławy będzie o Ryniu :D
Ciocia Stasia wbiega zadowolona, rozchichotana od ucha do ucha a Elzunia we łzach.
Wszyscy znajomi sie dowiadują w ten sam dzień , bo "akurat " mają coś do załatwienie u Lubiczów
Tylko Jurek dał ciała, Kamila chce pocieszyć Bożenę, a ten cymbał upiera się przy szkole.
ja tam jurkowi wybaczam. Ten sygnecik obok obrączki tak mnie zahipnotyzował..ła! poza tym próbuje odwrócić od siebie uwagę tj od faktu bycia przedmiotem seksualnego zwięrząco rozhamowanego pożądania małgorzatki
Naprawdę było mi smutno :( -----Klan bez Ryśka to już nie Klan---już bym wolała aby ta Bożenka zniknęła z serialu(oczywiście nie przez śmierć ---mogłaby wyjechać do Rio ---i tam było by jej powołanie TANIEC)---nie mogę patrzeć na jej wiecznie nadąsaną minkę...Taka panienka z okienka----No nic tylko patrzeć jak Klan z ekranu zniknie---aktorzy odchodzą ,niedługo widzowie odejdą od ekranu o 18.00 w TVP1