PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35706
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan
ocenił(a) serial na 2
baksterka

no właśnie mi też, tylko ta głupia marta niepasowała

ocenił(a) serial na 4
dominika_sliwinska

No cóż, życie toczy się dalej, nie zatrzymają ruchu w Warszawie bo jakiś Rysiek zmarł.

ocenił(a) serial na 8
andre_

Ruchu nie zatrzymają, ale o Ryszardzie mówił nawet Kraśko w Wiadomościach w głównym wydaniu ;D

ocenił(a) serial na 4
laleczka874

A w TVN24 i Polsat News ? Pewnie nic, bo to "konkurencja".

andre_

http://uwaga.tvn.pl/336385,reportaze,nowe_zycie_ryska_z_klanu,wideo_detal.html - nawet "Uwaga" się nim zainteresowała.
W niedzielnych kulisach sławy będzie o Ryniu :D

ocenił(a) serial na 1
baksterka

Ciocia Stasia wbiega zadowolona, rozchichotana od ucha do ucha a Elzunia we łzach.

ocenił(a) serial na 3
brix

Wszyscy znajomi sie dowiadują w ten sam dzień , bo "akurat " mają coś do załatwienie u Lubiczów

ocenił(a) serial na 4
brix

Ale ziółek nie naparzyła. Gruby błąd w scenariuszu.

ocenił(a) serial na 1
andre_

Niewybaczalny;)

ocenił(a) serial na 1
baksterka

Tylko Jurek dał ciała, Kamila chce pocieszyć Bożenę, a ten cymbał upiera się przy szkole.

jans21

ja tam jurkowi wybaczam. Ten sygnecik obok obrączki tak mnie zahipnotyzował..ła! poza tym próbuje odwrócić od siebie uwagę tj od faktu bycia przedmiotem seksualnego zwięrząco rozhamowanego pożądania małgorzatki

laieboy

Naprawdę było mi smutno :( -----Klan bez Ryśka to już nie Klan---już bym wolała aby ta Bożenka zniknęła z serialu(oczywiście nie przez śmierć ---mogłaby wyjechać do Rio ---i tam było by jej powołanie TANIEC)---nie mogę patrzeć na jej wiecznie nadąsaną minkę...Taka panienka z okienka----No nic tylko patrzeć jak Klan z ekranu zniknie---aktorzy odchodzą ,niedługo widzowie odejdą od ekranu o 18.00 w TVP1