Co raz bardziej mi się podoba jako aktorka i bohaterka . Zmieniła chyba fryzurę , a przede wszystkim
charakter, jest aktywniejsza , bardziej dynamiczna , ale ciężką będzie miała dolę z Jackiem.
Ciekawe jak długo z nim wytrzyma... Ale fakt, przeszla niezłą ewolucje i to na lepsze :)
Znajac serial to niedlugo , zaraz znajdzie sobie jakiegos macho i powie jacusiowi pa pa
Pewnie zostawił, tylko nie widzieliśmy tego na ekranie (i, co ważniejsze, scenarzyści już o tym związku nie pamiętają ;>).
Fakt, jak krecil z Zyta, a ta sie go pyta co ich laczy to tez niezbyt chetnie przyznal ze zwiazek:) On to taki wolny strzelec. Ale Marcie przydałby się ktoś na stale, niektorzy na forum nawet to proponowali :)
Wczoraj Młody Wilk tak całował rączki tej nowej, czarnej wspólniczce, że ona chyba pójdzie na pierwszy ogień w 2014r.
Myślę , że ta perukowa , chce sobie zakupić nową peruke i zakręci się wokół Rutki , żeby jej fundną , i będzie miała jakąś super i Zyta jej będzie zazdrościła.
No Rutka się nagrzewał na koleżanki Zytki, ale myślę, że jednak specem od peruk jest, nomen omen, "Grzegorz Pan Peruka".
Też mam nadzieję, że niedługo. Która kobieta zostałaby z facetem, który rzuca do niej stwierdzenie, żeby nie wtrącała się w jego sprawy. W końcu są razem...
Dziś z Beatą zrobiły niezłe zamieszanie i duet w stosunku do Jacka , jak tak dalej pójdzie zostaną przyjaciółkami , a czuję , że Jackowi się to nie będzie podobało :) Przy tym wątku nawet Małgosia się wyrabia , choć powoli.
Ale ta kokarda we włosach, ha... niech zainwestują w ubrania dla gimbazjalistek ;)
Jacek i Agatka są teraz majętni, mała chyba chodzi do jakiegoś prywatnego gimnazjonu, tam bywają inne standardy ;)
Coś Ty, sam chodzę do prywatnej szkoły i uwierz, niczym się nie różni jeśli chodzi o standardy!
Oni już odzyskali to swoje mieszkanie? Już nie są w hotelu? Kiedy to nastąpiło?
Małgosia to bardzo ładna dziewczynka, a kokardki też się teraz nosi :) Poza tym ona zawsze była trochę niedzisiejsza :) Tak jak i wszystkie dzieci w Klanie.
Racja, czasem mam wrażenie, że rolę Kasi pisze jakaś inna osoba :) Ona jest bardzo na czasie, bardzo zorientowana w sprawach życiowych, a riposty też miewa celne, błyskotliwe :)
Agata sobie rozjaśniła włosy i pozbyła się tych koszmarnych pasemek. Nareszcie!!! A Jacek w tym garniaku i z tą puszką w ręku jakoś tak dziwnie wyglądał. Na razie się tak miota, że dziwne, że Beata nie wpadła jeszcze na to, żeby mu żółte papiery załatwić ^^
Mam pytanie: czy Jacek i Agata dzielą mieszkanie z Rafalskim? Czy to nie jest ta sama kuchnia?
Ależ skąd . Rafalski ma taką bardziej w starym stylu z okapem w tylu trochę babcinym ,a u Jacka jest bardziej nowoczesna. Agatka to dobra kucharka przy okazji sałatka z kurczakiem i orzechami i lazania , mniam mniam wypasiona.
ha ha rzeczywiście. Może w dzieciństwie Jacek był pasionatem motyli , ale dopiero z Agatą pozwolił sobie na ich wywieszenie. I kiedyś to wyjdzie na jaw. Może jak Agata je rozbije w kłótni , a on ją za to zabije.
:D Ale te motyle są też chyba czasem w pokoju Kasi i Bożenki (teraz tylko Kasi).
Aż taki spostrzegawczy nie jestem:) Wiem , że Kasi pokój przeszedł lifting po odejściu Bożenki i może nie mieli co powiesić:)
Faktycznie, Agata jakaś mniej zmierzła i skwaśniała! Bardziej konkretna i energiczna. Na plus. Wcześniej te jej kwestie wymawiane drżącym głosem, okraszone miną cierpiętnicy były wyjątkowo denerwujące.
Dziwną miała fryzurę w w tej kuchni , wyglądała jak by miała kitę sztuczną doczepioną z tyłu:) Pewnie nie długo będzie kokardka Małgosi:)