Aktorka skontaktowała się z produkcją serialu iż chce wrócić ponoć najszybciej jak będzie to możliwe , a producenci zapewniają , że są gotowi , choć leczenie jest długotrwałe to nie mogą się doczekać kiedy aktorka wróci na plan.
http://www.pudelek.pl/artykul/63970/kotulanka_chce_wrocic_do_klanu_chociaz_ma_po wazne_klopoty_zdrowotne/
Ciekawe czy i kiedy rzeczywiście powróci. Jak będzie w formie to niech wraca , bo jest w sumie dobrą aktorką i przyda się Klanowi.
dorasta nie dorasta, ale to Wiga jest zdrowa, choc odrobine zlamana smiercia siostry, i moze Pawlowi dogodzic, a slaba Krycha nie :)
Krychę wyleczą w tych Stanach cudownym lekiem i wróci jak nowa! ;)) Rzuci Pawła dla Witka i oboje dopiero poszaleją! ;))
Ten co się Krysia zafascynowała intelektualnie jak zachorowała na konferencji. On ja tam wspierał i wogóle.
Może być:) I nawet byłoby to zaskakujące:) Oczywiście nie dla nas. Byłoby pewnie , ze samotna była i tak jakoś wyszło .
Mogłaby wrócić. Zaczęłaby się akcja, bo Surmaczowa od razu by jej wypaplała, że Paweł z Wigą sobie fika :D
Szkoda, że ona wraca. Przynajmniej Lubicz miał ciekawsze wątki (ten romans z Wigą), rozmowa przy piwie z Tadeuszem. A tak jak Krystyna wróci to znowu będzie "Kochanie, jak Ci minął dzień?" "Kochanie, ciekawe co u naszych córek", "Kochanie, Dropek został nakarmiony?" czyli tak jak były przez ostatnich kilka lat trwania tego serialu.
Właśnie, ja też nie mogę się doczekać. Zwłaszcza scen jak "Krysieńka" dowie się o zdradzie Pawła :)
No możliwe jest wiele rozwiązań jakie scenarzyści wybiorą , oby jak najbardziej ciekawe i niestandardowe , że Krycha przyjeżdża Paweł mówi o Widze ona wybacza i razem tri pije herbatę chodząc nawet do drzwi na Truskawieckiej z filiżanką:)
No w takiej sytuacji to na pewno koniaczek poszedłby w ruch :D
A przyjaźń między Krychą i Wigą już widzę oczyma wyobraźni mej ! Niezły trójkąt.
Bardzo możliwa jest ta przyjaźń bo Klanie lubią takie rzeczy. Ale może Pawełek się wygada i powie coś w stylu tatuś musiał się opiekować ciocią Wigą w nocy bo była samotna. Krysia mogłaby wylać koniaczek na Pawła i rzucić kieliszkiem o ścianę:)
Akurat Krystyna to kobieta z klasą, więc agresja nie byłaby odpowiednią reakcją dla niej.
Wszystko to można zrobić z klasą. Delikatnie wylać koniak na głowę , a po rozbitym kieliszku posprzątać :)
Skończy się na tym, że Dropek w parku zaatakuje jakąś suczkę, a Pawełek wykrzyknie "on robi to, co tata z ciocią Wigą jak cię nie było, mamo" ;)
Ależ się ubawiłam czytając Wasze pomysły! ;))) Ja myślę, że Pawełek już na najbliższej wycieczce do USA sprzeda mamie newsy na temat taty i Wigi. Zastanawiam się jak scenarzyści rozwiążą ten wątek zdrady, ale mam nadzieję,że Krycha tak łatwo Pawłowi nie wybaczy! :) Można byłoby naprawdę ciekawie pociągnąć ten wątek, ale nie wiem, czy Oni są na tyle błyskotliwi, żeby zrobić z tego coś ciekawego.
czy Wy tez wywnioskowaliscie z odcinka 2546, ze byc moze Krycha niedlugo wroci? najpierw rozmowa Pawla z Tadeuszem, w ktorj Pawel mowi o dalszym leczeniu w Polsce (ze byc moze bedzie mozliwe), potem rozmowa Pawla z Agnieszka, ktora usprawiedliwia sie, ze nie jedzie do mamy, a Pawel na to, ze moze juz mama niedlugo wroci..
Tylko Grabina - ciężko ranny, prawie sparaliżowany policjant stanął tam na nogi to i Koniaczkowa zdrowie odzyska.
I ta, no, siostra Św. Hanny Kartonii, kochanka Marka z dywanem na klacie, nie pamiętam imienia, ale po upadku z konia odbywa(ła) rekonwalescencje w Grabinie i rzucała w ludzi książkami, więc chyba pomogło.
Wygląda na to , ze powrót już jest prawie pewny . Kolejne portale o tym informują , a na facebooku aktorki poinformowano , że jak będzie znana dokładna data to napiszą , więc wydaje się , że przygotowania do powrotu są zaawansowane. Ponadto Kotulanka poprosiła podobno, by scenarzyści zaczęli wymyślać dla niej nowy wątek. Więc miejmy nadzieje , że ciekawie jej powrót zostanie rozwiązany.
Raczej nie będzie chciała występować za często ze swoim serialowym mężem, po tych wszystkich historiach, które Tomasz S. raczył przekazać tabloidom. Czyżby rozwód?:)
Według plotek oni nienawidzą się jakoś od 2002 r., więc to bez znaczenia. Oglądałaś "Deszczową Piosenkę"? ;)
Praca to praca, a takiej jak w Klanie trudno szukać, szczególnie, że twórcy są nad wyraz "wyrozumiali". Zapewne jakoś się będą znosić. Choć nie mam nic przeciwko głośnemu rozstaniu Koniaczków.
Par w historii kina, które się nienawidziły prywatnie, a grały namiętnych kochanków, jest mnóstwo :)
Dzisiejszy SŚ sceptycznie o powrocie:
http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan-380/news-klan-dlaczego-krystyna-zostaje- w-bostonie,nId,1310560
Ale ten odcinek już dziś więc nagrany około 2 miesięcy temu więc to nie dziwi , po za tym pojawia się wątek nowego leku doświadczalnego , który może dać efekty co jest łatwym wyjściem dla scenarzystów. Dzisiejszy odcinek nic wg mnie nie wnosi do sprawy , wiadomo , że Krysia nie wróci na dniach , bo odcinki kręcone są z wyprzedzeniem.
Anka Wiejowska z produkcji Klanu, odpowiedzialna za kontakt z mediami i prowadząca fp Klanu, na pytania, czy pani Agnieszka nie wróci już do Klanu, odpowiada "wróci, wróci" :)
We wrześniu było: "To tylko tymczasowe problemy wybitnej aktorki i podpory naszej ekipy, czekamy na nią wszyscy z tęsknotą, mamy z nią kontakt, i zapewniamy, że wkrótce wróci", w grudniu: "To tylko tymczasowe problemy wybitnej aktorki i podpory naszej ekipy, czekamy na nią wszyscy z tęsknotą, mamy z nią kontakt, i zapewniamy, że wkrótce wróci", w lutym: "To tylko tymczasowe problemy wybitnej aktorki i podpory naszej ekipy, czekamy na nią wszyscy z tęsknotą, mamy z nią kontakt, i zapewniamy, że wkrótce wróci", zaś teraz jest: "To tylko tymczasowe problemy wybitnej aktorki i podpory naszej ekipy, czekamy na nią wszyscy z tęsknotą, mamy z nią kontakt, i zapewniamy, że wkrótce wróci".