Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Aktorka skontaktowała się z produkcją serialu iż chce wrócić ponoć najszybciej jak będzie to możliwe , a producenci zapewniają , że są gotowi , choć leczenie jest długotrwałe to nie mogą się doczekać kiedy aktorka wróci na plan.

ocenił(a) serial na 3
wiatriwoda

http://www.pudelek.pl/artykul/63970/kotulanka_chce_wrocic_do_klanu_chociaz_ma_po wazne_klopoty_zdrowotne/

eva502

Ciekawe czy i kiedy rzeczywiście powróci. Jak będzie w formie to niech wraca , bo jest w sumie dobrą aktorką i przyda się Klanowi.

wiatriwoda

mi tam jej jakos specjalnie nie brakuje, ale niech wraca, bo szkoda Pawelka:)

ocenił(a) serial na 6
wujciowariatuncio

Niech wróci i utrze nosa Widze, która nie dorasta jej do pięt ;)

elmoo_filmweb

dorasta nie dorasta, ale to Wiga jest zdrowa, choc odrobine zlamana smiercia siostry, i moze Pawlowi dogodzic, a slaba Krycha nie :)

wujciowariatuncio

Krychę wyleczą w tych Stanach cudownym lekiem i wróci jak nowa! ;)) Rzuci Pawła dla Witka i oboje dopiero poszaleją! ;))

Maja_38

a kto to jest Witek? matko nie wiem

wujciowariatuncio

Ten co się Krysia zafascynowała intelektualnie jak zachorowała na konferencji. On ja tam wspierał i wogóle.

wiatriwoda

Jeszcze wyjdzie, że to Ona pierwsza zdradziła! ;)

Maja_38

Może być:) I nawet byłoby to zaskakujące:) Oczywiście nie dla nas. Byłoby pewnie , ze samotna była i tak jakoś wyszło .

ocenił(a) serial na 3
wiatriwoda

A może... Witek to ex Wigi? ;>

Awdar

W klanie wszystko jest możliwe! ;)

wiatriwoda

a ok dzienx

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Mogłaby wrócić. Zaczęłaby się akcja, bo Surmaczowa od razu by jej wypaplała, że Paweł z Wigą sobie fika :D

ocenił(a) serial na 1
elfijka

Szkoda, że ona wraca. Przynajmniej Lubicz miał ciekawsze wątki (ten romans z Wigą), rozmowa przy piwie z Tadeuszem. A tak jak Krystyna wróci to znowu będzie "Kochanie, jak Ci minął dzień?" "Kochanie, ciekawe co u naszych córek", "Kochanie, Dropek został nakarmiony?" czyli tak jak były przez ostatnich kilka lat trwania tego serialu.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Właśnie, ja też nie mogę się doczekać. Zwłaszcza scen jak "Krysieńka" dowie się o zdradzie Pawła :)

Sisi_188

No możliwe jest wiele rozwiązań jakie scenarzyści wybiorą , oby jak najbardziej ciekawe i niestandardowe , że Krycha przyjeżdża Paweł mówi o Widze ona wybacza i razem tri pije herbatę chodząc nawet do drzwi na Truskawieckiej z filiżanką:)

ocenił(a) serial na 3
wiatriwoda

No w takiej sytuacji to na pewno koniaczek poszedłby w ruch :D
A przyjaźń między Krychą i Wigą już widzę oczyma wyobraźni mej ! Niezły trójkąt.

LiLuLa

Bardzo możliwa jest ta przyjaźń bo Klanie lubią takie rzeczy. Ale może Pawełek się wygada i powie coś w stylu tatuś musiał się opiekować ciocią Wigą w nocy bo była samotna. Krysia mogłaby wylać koniaczek na Pawła i rzucić kieliszkiem o ścianę:)

ocenił(a) serial na 6
wiatriwoda

Akurat Krystyna to kobieta z klasą, więc agresja nie byłaby odpowiednią reakcją dla niej.

elmoo_filmweb

Wszystko to można zrobić z klasą. Delikatnie wylać koniak na głowę , a po rozbitym kieliszku posprzątać :)

ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Twój pomysł jest jeszcze lepszy! :)

Sisi_188

Dzięki:) Żeby scenarzyści parę moich posłów wzięli , to nawet bym nie żądał kasy za to:)

ocenił(a) serial na 4
wiatriwoda

O proszę, nawet posłów masz, ho, ho ;)

ocenił(a) serial na 3
wiatriwoda

Skończy się na tym, że Dropek w parku zaatakuje jakąś suczkę, a Pawełek wykrzyknie "on robi to, co tata z ciocią Wigą jak cię nie było, mamo" ;)

Awdar

Ależ się ubawiłam czytając Wasze pomysły! ;))) Ja myślę, że Pawełek już na najbliższej wycieczce do USA sprzeda mamie newsy na temat taty i Wigi. Zastanawiam się jak scenarzyści rozwiążą ten wątek zdrady, ale mam nadzieję,że Krycha tak łatwo Pawłowi nie wybaczy! :) Można byłoby naprawdę ciekawie pociągnąć ten wątek, ale nie wiem, czy Oni są na tyle błyskotliwi, żeby zrobić z tego coś ciekawego.

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Hahaha :D

wiatriwoda

czy Wy tez wywnioskowaliscie z odcinka 2546, ze byc moze Krycha niedlugo wroci? najpierw rozmowa Pawla z Tadeuszem, w ktorj Pawel mowi o dalszym leczeniu w Polsce (ze byc moze bedzie mozliwe), potem rozmowa Pawla z Agnieszka, ktora usprawiedliwia sie, ze nie jedzie do mamy, a Pawel na to, ze moze juz mama niedlugo wroci..

ocenił(a) serial na 4
wiatriwoda

Niech wraca i od razu do Grabiny na leczenie, tam stanie na nogi w mig. ;)

andre_

chyba do Grodka (?), gdzie leczy wspanialy doktor Artur w asyscie swej bosko pieknej zony Marysi

ocenił(a) serial na 4
wujciowariatuncio

Tylko Grabina - ciężko ranny, prawie sparaliżowany policjant stanął tam na nogi to i Koniaczkowa zdrowie odzyska.

andre_

a ok to nie wiem o co chodzi, bo m jak milosc mam do tylu

ocenił(a) serial na 3
andre_

I ta, no, siostra Św. Hanny Kartonii, kochanka Marka z dywanem na klacie, nie pamiętam imienia, ale po upadku z konia odbywa(ła) rekonwalescencje w Grabinie i rzucała w ludzi książkami, więc chyba pomogło.

wiatriwoda

Wygląda na to , ze powrót już jest prawie pewny . Kolejne portale o tym informują , a na facebooku aktorki poinformowano , że jak będzie znana dokładna data to napiszą , więc wydaje się , że przygotowania do powrotu są zaawansowane. Ponadto Kotulanka poprosiła podobno, by scenarzyści zaczęli wymyślać dla niej nowy wątek. Więc miejmy nadzieje , że ciekawie jej powrót zostanie rozwiązany.

ocenił(a) serial na 3
wiatriwoda

Raczej nie będzie chciała występować za często ze swoim serialowym mężem, po tych wszystkich historiach, które Tomasz S. raczył przekazać tabloidom. Czyżby rozwód?:)

ocenił(a) serial na 3
czarownica_kat

Według plotek oni nienawidzą się jakoś od 2002 r., więc to bez znaczenia. Oglądałaś "Deszczową Piosenkę"? ;)

ocenił(a) serial na 3
czarownica_kat

Praca to praca, a takiej jak w Klanie trudno szukać, szczególnie, że twórcy są nad wyraz "wyrozumiali". Zapewne jakoś się będą znosić. Choć nie mam nic przeciwko głośnemu rozstaniu Koniaczków.

ocenił(a) serial na 10
czarownica_kat

Par w historii kina, które się nienawidziły prywatnie, a grały namiętnych kochanków, jest mnóstwo :)

ocenił(a) serial na 3
wiatriwoda

Dzisiejszy SŚ sceptycznie o powrocie:

http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan-380/news-klan-dlaczego-krystyna-zostaje- w-bostonie,nId,1310560

Awdar

Ale ten odcinek już dziś więc nagrany około 2 miesięcy temu więc to nie dziwi , po za tym pojawia się wątek nowego leku doświadczalnego , który może dać efekty co jest łatwym wyjściem dla scenarzystów. Dzisiejszy odcinek nic wg mnie nie wnosi do sprawy , wiadomo , że Krysia nie wróci na dniach , bo odcinki kręcone są z wyprzedzeniem.

wiatriwoda

Anka Wiejowska z produkcji Klanu, odpowiedzialna za kontakt z mediami i prowadząca fp Klanu, na pytania, czy pani Agnieszka nie wróci już do Klanu, odpowiada "wróci, wróci" :)

ocenił(a) serial na 3
Maja_38

Jakoś tak od września wszyscy tak odpowiadają.

Awdar

Ostatnio coś się w tej kwestii zmieniło! :)

ocenił(a) serial na 3
Maja_38

We wrześniu było: "To tylko tymczasowe problemy wybitnej aktorki i podpory naszej ekipy, czekamy na nią wszyscy z tęsknotą, mamy z nią kontakt, i zapewniamy, że wkrótce wróci", w grudniu: "To tylko tymczasowe problemy wybitnej aktorki i podpory naszej ekipy, czekamy na nią wszyscy z tęsknotą, mamy z nią kontakt, i zapewniamy, że wkrótce wróci", w lutym: "To tylko tymczasowe problemy wybitnej aktorki i podpory naszej ekipy, czekamy na nią wszyscy z tęsknotą, mamy z nią kontakt, i zapewniamy, że wkrótce wróci", zaś teraz jest: "To tylko tymczasowe problemy wybitnej aktorki i podpory naszej ekipy, czekamy na nią wszyscy z tęsknotą, mamy z nią kontakt, i zapewniamy, że wkrótce wróci".

wiatriwoda

Również na profilu aktorki pojawił się link do artykułu o komplikacjach zdrowotnych Krysi . Ale ważniejszy jest wpis , który tam zamieszczono :
,,Krystyna zostaje w Bostonie, ale nie oznacza to, że Pani Agnieszka nie wróci do Klanu! '' wydaje się , ze sprawa jest przesądzona i jest kwestią czasu.