Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

zauważcie, że Agnieszka to zwykła mara, a będzie z nią jeszcze gorzej jak patrzę na jej
starą...co ciekawe ma powodzenie u samych przystojniaków o wyglądzie playboya, ten
Mareczek, teraz doktorek...no aż nierzeczywiste. Druga sprawa to to, że każdy już chyba jej
wkładał, że ją jeszcze nie piecze.

ocenił(a) serial na 8
arachnoidea1

Moim zdaniem ten doktorek będzie bardzo nachalny w stosunku do Lubiczówny... Bardzo zależy mu na spotkaniu z nią... Ba, nawet ma nr jej prywatnej komórki...

ocenił(a) serial na 1
laleczka874

Sama mu pewnie dała numer na nocnym dyżurze - w doktora się bawiła franca.

arachnoidea1

To jest science-fiction te jej podboje seksualistyczne.
Ja rozumiem że nawet ciocia Stasia może się komuś podobać ale ona ?!

Jordan66

no ledwo przekroczyła próg szpitala a już jakiś doktorek za nią się ogląda. Takiego powodzenia nie miała nawet marilyn monroe w czsach swojej świetności.

sliniak13

Biedny książę czekał, a ona nie przyszła na spotkanie :( Coś czuję, że teraz bestia w niego wstąpi, będzie ją prześladował.

Camilla3

Żałosny koleś !

ocenił(a) serial na 1
Camilla3

Najpierw niechcący podsłuchał rozmowę, potem załamka i zdecydowane: "WÓDKI", aż się człowiek chce napić.

ocenił(a) serial na 2
Camilla3

a ja ciebie tez o fotke :)

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

Też tak myślę... Może to przyspieszy podjęcie decyzji o wyjeździe do Australii...

ocenił(a) serial na 1
sliniak13

Ponoć MTV zastanawia się nad nowym programem z Lubiczówną, albo to będzie: "Zakochaj się w sfochowanej", albo "Miłość w rytmie bara-bara", czy jakoś tak - w każdym razie na castingach widziano tłumy 30-35 letnich japiszonów w garniakach.