Ten chłopak ma chyba pancerne szyby w drzwiach plus przerąbane życie - przecież zdaje sobie chyba sprawę z własnej bezsilności i ograniczeń życiowych. W dodatku scenarzyści klanu zrobili już z niego totalnego idiotę - efekt mamy na youtube, totalna polewka z chorego człowieka - sam już nie wiem czy jego wątek jest bardziej śmieszny czy wkurzający.
Ja się wcale nie dziwię,że matka Martyny ma dość Maćka. Mieć takiego zięcia? Jak on zadba o swoją rodzinę? Tysiąckrotnie zaradniejszy i mądrzejszy był "doręczyciel" grany przez Artura Barcisia.
a mnie ciekawi po co głupi scenarzysta ciągle wraca do wątku beaty. najpierw ogłaszają że miała dość grania w tej szmirze, każdy wie że nigdy nie wróci do serialu a tu robią napięta atmosferę ze niby odpowie na anons na mordoksiazce;)
za bardzo kojarzona z tvn, znajac realia tvp pewnie bylaby to katarzyna zielinska
W sumie dobry pomysł, bo ta cała "Kasia" Zielińska jest z twarzy podobna absolutnie do nikogo, więc spokojnie może zagrać Beatę "po przejściach" w sekcie. :D
A jak wyglądał pierwszy odtwórca roli Michała i kto to był to najstarsi ludzie nie pamiętają...
Jan Wieczorkowski grał pierwotnie postać Michała... nie jestem najstarsza, dinozaurów nie pamiętam...