Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan
ocenił(a) serial na 1
Jordan66

Ten chłopak ma chyba pancerne szyby w drzwiach plus przerąbane życie - przecież zdaje sobie chyba sprawę z własnej bezsilności i ograniczeń życiowych. W dodatku scenarzyści klanu zrobili już z niego totalnego idiotę - efekt mamy na youtube, totalna polewka z chorego człowieka - sam już nie wiem czy jego wątek jest bardziej śmieszny czy wkurzający.

jans21

Ja się wcale nie dziwię,że matka Martyny ma dość Maćka. Mieć takiego zięcia? Jak on zadba o swoją rodzinę? Tysiąckrotnie zaradniejszy i mądrzejszy był "doręczyciel" grany przez Artura Barcisia.

mrober

doreczyciel nie miał downa

ocenił(a) serial na 4
Jordan66

a mnie ciekawi po co głupi scenarzysta ciągle wraca do wątku beaty. najpierw ogłaszają że miała dość grania w tej szmirze, każdy wie że nigdy nie wróci do serialu a tu robią napięta atmosferę ze niby odpowie na anons na mordoksiazce;)

pimpelson

Zawsze w rolę Beaty może się wcielić inna aktorka, tak jak już to kiedyś było z Michałem ;p

bartekcz92

no na przykład Beata Tyszkiewicz :D

ocenił(a) serial na 1
adamb81

za bardzo kojarzona z tvn, znajac realia tvp pewnie bylaby to katarzyna zielinska

ocenił(a) serial na 4
Saguar_Bro

W sumie dobry pomysł, bo ta cała "Kasia" Zielińska jest z twarzy podobna absolutnie do nikogo, więc spokojnie może zagrać Beatę "po przejściach" w sekcie. :D

andre_

Kasia Zielińska grała już w Klanie ,była dziewczyną Michała...

ocenił(a) serial na 1
baksterka

to bylo w 1997 roku, kto by o tym pamietal

Saguar_Bro

no to juz są dwie osoby ...Ty i ja :)

ocenił(a) serial na 4
baksterka

I już wtedy była "Kasią" czy jeszcze Katarzyną ?

andre_

Napewno po Klanie została Katarzyną! No ale mogę się mylić--

ocenił(a) serial na 1
baksterka

A jak wyglądał pierwszy odtwórca roli Michała i kto to był to najstarsi ludzie nie pamiętają...

ocenił(a) serial na 8
bzykus100

Jan Wieczorkowski grał pierwotnie postać Michała... nie jestem najstarsza, dinozaurów nie pamiętam...

ocenił(a) serial na 1
laleczka874

nie widzisz ironii w mojej wypowiedzi ?

ocenił(a) serial na 8
bzykus100

widzę, ale też postanowiłam odpowiedzieć :P