Weszli truchcikiem z wycelowanymi strzelbami, coś pokrzyczeli i wielka akcja antyterrorystów
hahahahahahahahahahahaha :D:D:D:D I Surmaczowa będzie mieć traumę (tak pisze w
omówieniu) :D:D:D Scenrzysta i reżyser chyba nigdy nie widzieli jak to naprawdę wygląda,
mogli chociaż wzorować się na jakimś zagranicznym filmie akcji, tam dopiero jest
prawdziwe wkroczenie AT: wszystko rozp.....lają, strzelają, sypie się tynk, zamieszanie, a w
Klanie.... to jakieś przedszkolaki chyba były :D:D:D
Tak to żałosne.
Nawet nie rzucili ich na glebe
Deptuła cos gadał o biednej kobiecie:)
Spodziewałam się, że wpadną szybko, robiąc wielki hałas, rzucą ich na ziemię.
A tu weszli cicho, powoli, czając się i nadzwyczaj kulturalnie.
Może nie byli do końca pewni czy to ten właściwy pensjonat? :D
W końcu mówili nieraz w Wiadomościach o pomyłkach antyterrorystów.
Nawet gdy AT nie mają pewności czy dobrze trafili, to robią taką rozp....uchę, że biją podejrzanych, łamią im nos (pamiętasz ile ostatnio było takich afer? np. złamali nos dziadkowi którego z kimś pomylili), albo tak jak koledzy wyżej napisali AT kłądą na glebę, przykuwają do ziemi, a tu co? Wchodzą sobie i nic nie robią i to ma niby zatrzymać potencjalnych podejrzanych? Przecież w takiej sytuacji mogą bez problemu uciec, bo tamci nawet ich nie dotknęli. Żeby chociaż rzucili jakiś granat hukowy, albo dymny... :D Zobacz jak to wygląda w praktyce: http://youtu.be/Ej4bvhnVPVo I to do eksmitowanych tak wchodzą, a co dopiero do sutenerów w agencji towarzyskiej.
Oj tak oj tak
Gadali że pomylili piętra
Tutaj weszli tak cicho bo chyba chcieli się upewnić czy to ten obiekt
to było dobre, zachowali się kulturalnie bo w koncu mieli do czynienia z profesorkiem i jego towarzyszką:PP I to jak klęczeli biedaki - dobre!:))
Teraz Deptuła i jego meczowa partnerka będą wychodzić z szoku przez parę odcinków. Tzn. nie z szoku, teraz się używa określenia trauma (cokolwiek to znaczy).
I pewnie na mecz nie pójdą :D
a może pójdą, żeby się odstresować po tym szokującym przeżyciu.
Klan to chyba naprawdę serial akcji :D
Ja jeszcze nie mogę dojśc do siebie po akcji jaką Rycho urządził kiedys w burdelu odbijając dziewczynę
Postrzelił bandziora wybiegł kulturalnie zamykając furtkę i jak odjeżdzał wrzucił migacz:)
Pewnie przed tą akcją Rysiek umył ręce. Bo z brudnymi pojedzie?
Zamknął furtke, bo jeszcze ci z burdelu pomyśleliby, ze jest niekulturalnym człowiekiem
Lepszą akcję niż w Klanie?
A co będziemy robić? Pewnie dyskutować o Lubiczach. W końcu powiedziałeś, ze jedyny temat jaki nas łączy to Klan
Myślę, że jedynym wybawieniem na taką "traume" będzie wizyta u jedynego, niedoścignionego w swoim fachu terapeuty Rafiego:P
Ciekawe czy chociaż buty wytarli
Szli po cichutku i powoli pewnie dlatego że bali się nadeptać
nie no klan wymiata, porwanie Kubusia, porod, ledno opadly emocje po akcji z sekatorem a tu takie cos:-D zawalu mozna dostac, czlowiek siedzi w fotelu spokojnie a tu nagle taka akcja wyzianac mozna :-D kurde nie wiem kto te sceny wymysla hah a myslalam ze juz mnie nie zaskocza a tu niespodzianka, ta teraz beda wychodzic z traumy, odreaguja na meczu otwarcia tylko juz tego nie zobaczymy przez wakacje beda odpoczywac hah