PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35702
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Basia i Wac

ocenił(a) serial na 3

Akt I:

Wacek: Może jednak mogę pani jakoś pomóc...
Barbara: Dajcie wy mi wszyscy święty spokój!!!
Wacek: Ma pani na myśli facetów, prawda?
Barbara: Nie, znajomych Moniki Ross!!!

;)

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Haha , z tej znajomosci wybuchnie jeszcze goracy romans ;-)

ocenił(a) serial na 3
roksi5055

To jest bardziej niż pewne ;)

ocenił(a) serial na 10
roksi5055

dopoki sie botox nie stopil :P

ocenił(a) serial na 10
Sisi_188

Po igraszkach roznie moze to byc :D

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Oj, biedna mała Basia. Rafalski jej nie chce. Chlip, chlip.
Kurde, ale buty to ona ma fajne!

ocenił(a) serial na 1
Awdar

Momentami było widać jakim jeździ autem. Nie był to samochoód "noname" tylko MERCEDES, jako jedyna w serialu jeździła jakimś autem. ;)

ocenił(a) serial na 10
Erroneous

tylko szkoda, że się zepsuł :)
Rafalski kiedyś jeździł dobrym Mercem (chyba W126) ale oczywiście z pozaklejanym logiem.

Awdar

alez Wac ma grzywe!! dzisiaj znowu ja pokazal w domu pogrzebowym. a szefowa-grabarzowa wyraznie miala na niego ochote az mu przejechala erotycznie lapa po klacie. ale on juz nie dla niej bo Barbara mu sie oddala!

ocenił(a) serial na 3
wujciowariatuncio

Mdli mnie od klanowych romansów.

Nie dość, że ta żenada z Barbarą Botoks i beznadziejnie zakochanym od pierwszego numerka Wacem, to jeszcze wielki come back Areczka i jego pijackie wyznania. Do tego tragiczni słodko pierdzący Bożenka i Miłosz, których ratuje już chyba tylko Marta (gdyby nie waliła smutów o tym jaki z Miłosza idealny facet....), Julia z Cyrkowcem, podrywacz Rutka, Zyta mizdrząca się do każdego gacha, Paweł, któremu nagle zachciało się skoku w bok...itepe, itede,

Wątki romansowe w Klanie są po prostu odpychające. Jedyne względnie normalne pary to Ela z Jurkiem i Feliks z Moniką. Reszta to jakaś patologia :D

ocenił(a) serial na 10
LiLuLa

Taa, Wac już myśli o oświadczynach... Ludu!!!

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Upodobania ma on zaiste dziwne. No i komu to przeszkadzało, żeby Wac znalazł sobie młodą i fajną dziewczynę, albo zapoznał Kamilkę przy jakiejś okazji? ;) Jeżeli mu się z Basią uda, to to będzie najgorszy klanowy związek ever.