No to dziś końcówka wymiatała. Beata chce przypomnieć sobie dawne czasy pocałunkami Piotra
hah ha:) A mina Barbary całkiem całkiem.
Beata znalazła bardzo dobry sposób na przywrócenie pamięci :D:D
Dzięki romansowi z Rafalskim, przypomni sobie lepiej Rafalskiego.
Więc, żeby lepiej przypomnieć sobie Jacka, niech prześpi się i z Jackiem.
Ciekawe co zrobi, by przypomnieć sobie rodziców i dzieci?
No Beatka się wylaszczyła i taka jest nawet lepsza niż ta nudna Beata ze starych lat. Na pewno będzie godniejszą i mocniejszą rywalką dla Barbary. No i ten Rafalski w tym wszystkim to chłopina będzie teraz miał sajgon. A Beatka tylko do pokoju do pokoju. I suwak poszedł w dół:)
Swoją droga to chyba jakiś wirus. Jak nagle wróciła Barbara to tez wskoczyła na Piotra jakby nigdy nic , jakby wczoraj wyjechała i rozstali się w miłości . Beata tak samo nagle przyjeżdża i wskakuje do łóżka. Może to powietrze ojczyzny tak na nie działa:) A Piotr jak to Piotr musi wszystko znieść do puki mu żyłka nie pęknie:)
Ta Rafalskiego próbuje zaciągnąć do pokoju, a ten taki niekumaty >< "Tylko dopiję espresso". Stary chłop, a taki niedomyślny. A przez Beatę niedługo przesuną porę emisji na po 22.
Coś mi się wydaje , ze nawet jak Rafalski taki nie przystępny i sztywnawy bywa to Beatka i Barbara wezmą go w obroty. Obie takie chętne , a krew nie woda , to i może chłopina puści wodzę namiętności:) Sądząc po przyszłych zdarzeniach w czytelni i innych , wskazuje na to , ze może pierwszy raz doczekamy się trójkąta. To by było coś. I to Klan by przecierał szlaki w takich sprawach. Z pewnością przeszło by to do historii telewizji:) Dla takich zdarzeń warto było wymienić Beatę :)
We wtorek Beata i Rafalski mają uprawiać seks w bibliotece.
Przez to spółkowanie wszystkie książki pospadają z półek :D
Nowa karta w historii Klanu ;)
A może to w ramach tzw. misji tv publicznej ? Żeby frekwencja w bibliotekach wzrosła ... no bo skoro tam "takie rzeczy" się wyprawiają to niejeden widz czy widzka pewnie się skusi na odwiedziny :P
I chyba czas na łamanie kolejnych tabu . Ile lat ma Jasiek ? , bo Barbara mogłaby w zemście na Rafalskim zakręcić się koło niego. Trochę hardcore , ale jak klan się tak rozkręca.
Jasiek na pewno nie byłby od tego :P
No chyba że ci jego tajemniczy koledzy na złą drogę go sprowadzili ...
Piotrowi chyba się podoba taki szalony seks, bo aż z podniecenia zaczął latać: http://i.iplsc.com/rafalski-zrobi-beacie-niespodzianke-i-bez-zapowiedzi-odwiedz/ 0002OJ3UUUP0VECM-C116-F4.jpg
Mnie też :D Sugerując się opisem Elmo, w pierwszej chwili nie zarejestrowałam sofy i naprawdę pomyślałam, że Rafalski lata :D
I kogo wybrać: plastikowo-dmuchaną podstarzałą lalkę Barbie/Barbarę ("Piotrze, Piotrze" ..), czy lekko jednak nieprzewidywalną nową Beatkę ?
Ja bym poszukał trzeciej, panie Rafalski :P