Pacjentka z wypadku, z amnezją, bez papierów, nawet bez imienia rozkochuje w sobie co prawda nie księcia, ale lekarz z prywatną praktyką w Niemczech aż tak bardzo od księcia się nie różni. Kto oglądał klasyczne odcinki Mody na Sukces mógł mieć to skojarzenie.
Otóż to ! :D Tyle, że Taylor uznano za zmarłą, a Beatę nie. Czyżby Klan chce być polską Modą na Sukces ? Wprawdzie ku temu zmierza, właściwie każdy z każdym, fantastyka i magia (Pawełek jasnowidz), hmm :)
Oczywiscie, juz kiedys stwierdzilem ze Agnieszka to polska Brooke w ilosci partnerow a teraz mamy Taylor
Ostatnio natrafiłam na jakiś odcinek Mody na TVP 1. Szczerze powiem, myślałam naiwnie, że tego już nie emitują, gdyż kiedyś było to później, no a teraz zwykle nie bywam około 15 przed telewizorem, więc wydawało mi się, że MNS już nie istnieje w naszej telewizji ( nie wiem, skąd mi się to przekonanie wzięło). Ale do rzeczy. Trafiłam akurat na jakiś moment sensacji absolutnej. Dwie dziewczyny siedzą na kanapie i płaczą. Jak się okazało, są to córki słynnej Brooke, a płaczą, bo ich matka przespała się najpierw z mężem tej starszej, a potem z chłopakiem tej młodszej. Pomysłowość scenarzystów mnie przeraziła, ale nie wiem, co było dalej, bo czułam, że muszę wyłączyć. W każdym razie mam nadzieję, że Agnieszka nie zacznie jednak dobierać się do kolegów Zosi...chociaż skandal na pewno przysporzyłby serialowi oglądalności. No nie wiem, bo skoro Brooke już zabrakło chłopów, którym mogłaby wsadzać rękę do majtek, to może jednak Agnieszka jej nie dorównuje w ilości partnerów :) Chyba że chodzi Ci o przełożenie tego na polskie proporcje godne telenoweli z misją :)
Taylor przespała się z pewnym panem, potem z jego ojcem, a potem z wnukiem tego ostatniego. W międzyczasie była żoną dwóch braci ojca tegoż wnuka. A Ty czego dokonałeś/aś w tym czasie?
Ale czy ten wnuk był synem tego pierwszego pana, czy któregoś z braci? I ilu było braci, trzech? I czy oni mieli tego samego ojca ( a więc dziadka z którym również spała)? W sumie to nie wiem, czy chcę wiedzieć :) Świat jest tak bardzo, bardzo zły.
Ten pierwszy pan (Storm) nie miał dzieci, zresztą były plany, by zrobić go gejem. Wnuk (Rick) był synem jego siostry (niespodzianka: Brooke).
Na marginesie: ta młodsza właśnie stąd się wzięła, że jej matka przespała się z mężem córki.
Ale trzeba tez spojrzec z drugiej strony - Moda na Sukces toczy się w Los Angeles, a Klan w podrzednej Warszawie, wiec Brooke ma wiecej facetow do dyspozycji :)
No właśnie! to dlaczego cały czas wszystko "zostaje w rodzinie" ? :D
Poza tym Warszawa się rozrasta, ja w Agnieszkę wierzę, jest młodsza i wszystko przed nią ! Do rekordu na pewno dociągnie. Tłumy urzędników od ekologii czekają. A może i sam burmistrz się trafi.
No wlasnie, Brooke to juz po 50-tce a Agnieszka jeszcze mlodka :) Brooke tez przeciez od czegos zaczynala.
Tylko, że Brooke przeleciała tym razem chłopaka córki niechcący - na balu maskowym on i jej mąż byli tak samo przebrani i ich pomyliła i na tym balu się kochali.
Widziałam właśnie jeszcze moment, kiedy Brooke tłumaczyła tej starszej pani, że to było "nieporozumienie" :) Uśmiałam się okrutnie :) No ale teraz widzę, że to naprawdę było "nieporozumienie". Bale maskowe zawsze były źródłem zgorszenia :)
Ale czy Brooke i Hope rowneiz byly tak samo ubrane?? Bo ten chlopak chyba sie nie wyrywal?
Były tak samo ubrane, to był bal z takimi maskami a'la Vendetta ;) Mniejsza, że Brooke nie odróżniła dobrze sobie znanego starego ciała męża od nieznanego, młodego ciała Owena, lepiej, że Owen kochając się z Brooke, kobietą z bujnym życiem seksualnym i matką czworga dzieci nie poznał, że nie kocha się z dziewicą.
Ciekawostka: aktorka grająca Brooke nie chciała wątku z mężem córki, wolała odejść z serialu, przekupili ją podwyżka. Przy wątku z chłopakiem młodszej córki już nie było kłopotów z jej strony ;)
No wiesz co?? Ridge jest zawsze piekny i mlody wiec nie wiem o co ci chodzi? :( (Bo rozumiem ze pomylila go z Ridżem?? dawno nie ogladalem Mody odkad zmienili godzine)
Oczywiście facet musi nazywać się Joachim (klasyka gatunku) i mimo wielu lat spędzonych pod nazwą "made in Germany" jego polski jest nienaganny.
Scenarzyści zakładają, że nie ma innego miejsca w Europie, niż Niemcy. Oskar erotoman był stamtąd, więc trzeba ciągnąć wątek sąsiadów.
bo Niemcy to taki swiatowy narod, chyba nie sadzisz ze ktos wyjedzie do smiesznych Czech albo na Litwę? No jedyny wyjatek to Krystyna ktora wyjechała TYSIACE kilometrow od domu, bo AZ do Chorwacji :)
Beata trafiła do kliniki Joachima po wypadku z udziałem autokaru.
Może ona chciała tym autokarem wrócić do Polski? :D:D
A kto jest jak Ridż?
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/10/580c5b1b35abcbb42b686a0a7a4617eb_o riginal.jpg?1382001456