Koncert WOŚP w Suwałkach- wygląda na to , jej kariera nabiera tempa i jest już wielowymiarowa :)
Co będzie potem? Dzień dobry tvn , Must be the music , a może Wiadomości:)
Taniec Z Gwiazdami? Kaczorowska mówiła zresztą, że poziom zawodowych tancerzy z TZG to właśnie poziom, który ona prezentuje, a może nawet nieco niższy ( i że nadawałaby się tam i na instruktorkę, i na jurorkę)... Aż dziw, że jeszcze jej nie zaproszono. No ale Tobie chodzi o rolę prowadzącej, więc od siebie dodam, że Bożenka najlepiej sprawdzi się w roli pogodynki :) A do DDTVN też może trafi, jak zwolnią Pieńkowską Jolantę. Niedawno chyba pokazywała tam swoje wdzięki. http://aleseriale.pl/gid,13439,img,374030,fototemat.html
No to nam Bożenka się rozwinęła i rozwija:) Ciekawe co będzie dalej. Ale sądząc po tym , że ostatnio jej pełno , to się spodziewam kolejnych jak to się mówi teraz projektów:)
Ona sama zaprzeczała w wywiadach udziałowi w TzG ;) Ciekawostka - kiedyś pani Pavlović opowiadała w programie o jakimś wielkim sukcesie polskich tancerzy na turnieju, bodaj w Argentynie, i wymieniła m.in. nazwisko Kaczorowskiej, nie wspominając o Klanie zresztą ;)
Owszem, zaprzeczała, przecież napisałam, że jej nie zaproszono :) Ale informując, że nie dostała propozycji od produkcji, resztę też powiedziała, zapadło mi to w pamięć :) Nawiasem mówiąc, zupełnie szczerze i bez ironii dziwię się , że taka propozycja nie padła. Kaczorowska jest profesjonalistką i gwiazdką jednocześnie, a nawet gwiazdą, biorąc pod uwagę, kto w tym programie brał udział. Oczywiście tam musiałaby występować w charakterze zawodowej tancerki, bo jako gwiazda nie dałaby szans konkurencji. Ale i tak występowałaby w podwójnej roli, niezła gratka dla twórców show. Naprawdę tak myślę, żeby nie było, że tylko się wyzłośliwiam.
A i sama Kaczorowska upiekłaby co najmniej dwie pieczenie przy jednym ogniu, bo widać, że ją sława pociąga.
O matko, nie cierpię TzG. Oglądałam tylko pierwszą edycję i to mi zupełnie wystarczyło.
Ja też, ale myślę marketingowo, a skoro nie lubię, to niech tam tańczy, kto chce :D
Tak właśnie było i jesli to ten sam artykul, to sie tez Kaczorowskiej spytali o TZG jesli bylaby tam jako zawodowowa tancerka to czy tanczylaby ze swoim serialowym narzeczonym-Miłoszem, a ona ze czemu nie i ze kondrad całkiem dobrze tanczy :P Swoja droga ciekawe gdzie tak tancowali, ze ona wie jak on tanczy :P
O nie, ja jestem na tę dziewczynę uczulona. W DDTVN już raz była, więc kto wie, czy faktycznie jakiejś fuchy tam sobie nie załatwiła przy okazji :D
Była już chyba kilka razy, w dwójkowej śniadaniówce też się chętnie pokazuje i, jak widać na załączonym obrazku, nie ma szczególnych oporów :)