Dziś w Dzien Dobry TVN byl temat o chodzeniu do kosciola, gosciem była Agnieszka Kaczorowska, powiedziala ze nalezy od jakiegos czasu do Kosciola Chrystusowego. To pewnie stad nawrocenie Bozenki? Za sprawa Kaczorowskiej.
a po co jej był w studiu ten pies? nie oglądałam od początku i nie wiem czy coś na ten temat mówiła :)
kto by tam Bożeny nie zawołał :) jaka zaangażowana w wiarę, a kiedyś krążyły plotki, że ma romans z żonatym trenerem tańca, ciekawe co jest prawdą
To była dawna ona, teraz sie nawróciła "Kto pozostaje w Chrystusie nowym jest stworzeniem" 2 Koryntian 5 ;)
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/przyznaje-sie-publicznie-do-swojej-wiary,1 05654.html
teraz sobie oglądnęłam i chyba przyszła z psem ot tak dla lansu, chociaż piesek uroczy, dużo bardziej jak Tropek :)
O Boże... Boże... Bożenko! Pewnie wzięła psa, żeby wszyscy widzieli, że:
a) ma psa
b) lubi psy
I dzięki temu będą mogli ją zaprosić do kolejnych programów o psach. Ma dziewczyna parcie na szkło. Ogromne.
i to jeszcze jest chyba ten słynny pieseł z internetów i nawet się prawie po japońsku nazywa, albo Bożenka źle wymawia :)
od biedy może być ichi czyli jeden, jedynka, ale kto tam Bożenkę wie, jak będzie w programie o psach to się może dowiemy :)
Bożenka w tym programie jest tak natchniona, że wymiękam. To znaczy ja zawsze wymiękam, jak ją widzę, więc to chyba z mojej strony jakiś masochistyczny przejaw, że to włączyłam :)
no mnie też "powaliła" taka ekspertka, autorytet... niedługo założy vlog z kazaniami i przypowieścią na każdy dzień tygodnia... ale przynajmniej ją podpisali jako aktorkę, to się dziewczyna dowartościuje :)
z jej możliwościami to wszystko możliwe :) jak jej za miesiąc zaproponują udział w programie o ateistach to też zagra, byle nazwisko w tv było (oczywiście żart, nie nabijam się z niczyjego wyznania i przekonań, tylko nie czuję potrzeby wysłuchiwania zwierzeń tego typu od. p. K. i robienia z niej ekspertki :)
Lub wzięła psa, po to żeby pokazać, że:
a) może
bo gwiazdom wolno :) Kora np. lubi występować w towarzystwie ujaranego pudla :)
Ale z drugiej strony ten pies jest cudowny, patrzyłam tylko na niego :)
Jaki program, takie gwiazdy. Dzień w dzień emitują DDTVN, jakoś trzeba zapełnić :)
A pies to pies :)
Paris Hilton też wszędzie chodziła z chihuahua, jeśli takie porównanie mniej Cię razi :) :) :)
O lol, ale masz te porównania :D
Bożenka chyba jest tylko w swoich oczach gwiazdą.
Uszy mi zwiędły już podczas wypowiedzi tej pierwszej. Nie chodzi tu o jakieś kwestie religijne, tylko o sam sposób wypowiadania się. Przewinęłam na chwilę na Bożenkę... Ech... Rzeczywiście pies najlepszy ;] Już to kiedyś pisałam - telewizja śniadaniowa to świetny pomysł dla osób, które chcą schudnąć. Robisz sobie śniadanie, włączasz i... jeść się odechciewa.
Nie moge dodac linka, ale wejdz na stone dziebdobry tvn pl i tam w zakladce WIDEO bedzie temat "Przyznaje sie do swojej wiary" EDIT: Doba makagigi mnie ubiegla.
Kiedyś już proponowałam, żeby Bożenka zajęła się tańcem na rurze, ale coś mi się widzi, że scenarzyści konsekwentnie brną w kierunku uczynienia jej świętą ;)
Nawrocona Bozenka - Mia Santa :)
Moze jeszcze zostanie zakonnica?? (przejmie schede po siostrze Dorocie)
Siostry Diakonisy, niezamezne kobiety cus jak zakonnice, wiec wszystko przed nia ;) Chyba ze ma wieksze ambicje to moze zostac Pastorem lub Diakonem i bedzie kapelanem Klanu Lubiczów :D
Wiem, ale to jednak tez kosciol protestancki. Chociaz z tego co pamietam to ewangelicy z innymi protestantami za wiele podobienstw nie maja, predzej juz z katolikami no ale jednak Luter protestował :D