PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35708
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Orientuje się ktoś co ile i kiedy, i gdzie są rozgrywane castingi do serialu Klan?

ocenił(a) serial na 3
Bogdan4674

Jak potrzebują aktora to robią casting ;) A co, jesteś studentem szkoły aktorskiej, albo masz zamiar iść. To najpierw musisz się załapać do którejś z agencji, i oni będą Cię informować, innej drogi nie ma.

ocenił(a) serial na 2
Awdar

Tak pytam, być może pójdę do szkoły aktorskiej XD na 2 kierunek

ocenił(a) serial na 6
Bogdan4674

Ja bym poszedł na casting dla scenarzystów :)

ocenił(a) serial na 7
Awdar

Nie sądzę, żeby chłopcy udający bliźniaków, którzy nota bene grają tak wspaniale i "naturalnie", byli po szkole aktorskiej ;) albo mieli agenta.

Tak czasem się zastanawiam patrząc na np. Jasia, że lepiej bym go zagrała :-D (wiadomo, w Klanie wszystko przejdzie).......szczególnie po tym jak zareagował na to, że jego ukochana matka odnalazła się po 2 latach! wyglądał tak jakby to była najnormalniejsza sytuacja pod słońcem, już nawet drewienko Małgosia wyrażała głębsze emocje ;)

ocenił(a) serial na 3
Camilllla

Aktorzy i Aktorzy dziecięcy to dwie różne kategorie. Swoją drogą - zapewne mają agenta.

Camilllla

ja jak widze poziom gry aktorskiej to zawsze sie zastanawiam czyja to corka czy syn. jak widac po polskim show biznesie u nas w Polsce tak wlasnie to dziala... licza sie glownie znajomosci

ocenił(a) serial na 3
Bogdan4674

W Klanie tylko po znajomości, albo musisz być z rodziny xD

ocenił(a) serial na 3
eva502

Bez przesady, choćby Norbert i Zyta normalnie wygrali swoje castingi.

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Rola Norberta jest jedną z najlepszych od lat:D Też chciałabym zagrać jakąś paranoiczkę:D

ocenił(a) serial na 10
czarownica_kat

Ja też :) Może jakąś zaginioną siostrę Norbiego :D

ocenił(a) serial na 4
elfijka

Albo chociaż siostrę Norbertankę ;)