Miał się ten tasiemiec skończyć, a wraz będą jego robili. Ja pier...ę, co za naród!!!
Też mnie to wkurza. Klan leci prawie przez całe moje życie, zaczął się jak miałam 4 lata. Co prawda długo go oglądałam. Od 4 lat nie oglądam. Teraz powtarzają w wakacje i zauważyłam, że nic prawie się nie zmieniło, oprócz "sławnej" śmierci Ryśka:P. Ciągle tylko mają nowych partnerów i partnerki. To się robi już denne. Powinni to skończyć. Zamierzają chyba doścignąć "Modę na sukces":D
Zgadzam się:) I "czas honoru" też jest super. I "Rodzinka.pl". Reszty mogłoby nie być:)
ty gowniaro jedna co ty tu robisz, raz dwa do nauki ja ci dam siedzenie na internecie!
Formuła się już dawno wyczerpała. Podobno planują robić lifting w scenariuszu, by podratować tonący okręt. Ale moim zdaniem to nie zda się na nic. Jeszcze może z rok, dwa lata pociągnie, ale koniec tego szmatławca jest bliższy niż się wydaje... Co prawda najdłużej zwleka się z pozbyciem tego, do czego ma się sentyment - a ramówka TVP ma ten sentyment właśnie, ale skoro z rozkoszą zamknęli przygodę ze Złotopolskimi i Plebanią to i Klan niedługo pójdzie do piachu. Ja jestem dobrej myśli - to już niedługo ;d;d
Ja nie mogę... Co wy macie za problemy? Nie podoba Wam się - nie oglądajcie. Prosta sprawa. Jak jak nie lubię "M jak Miłość" to nie oglądam i wchodzę na jego stronę i "nie sieję propagandy". Choćby nawet zdjęli kiedyś Klan z ramówki, to na jego miejsce wklepią naprawdę jakiś prawdziwy bullshit, który utrzyma się na antenie pół roku i wykituje i tak będzie w kółko. Vide "Galeria", która zastąpiła wiekową "Plebanię" i przetrwała raptem 4 czy 5 miesięcy. Teraz od września idzie coś nowego i pewnie też się długo nie utrzyma. Nowe seriale nie mają już po prostu racji bytu, bo ten rynek jest już po prostu przestarzały i nikomu nie chce się oglądać czegoś nowego od początku. Natomiast "Klan" ma swoją stałą widownię, która może i nie jest tak liczna jak na przełomie tysiąclecia, ale na pewno większość tych którzy oglądają Klan od początku, nie będzie oglądać nowego serialu w zamian za Klan. I skończy się na tym, że co pół roku będą powstawać jakieś nowe dziadostwa, których nikt nie będzie chciał oglądać od samego początku.