Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Jak wszyscy wiemy z każdym gachem sióstr Lubicz musi być coś nie tak. Więc najwyższa pora zacząć obstawiać - co będzie nie w porządku z Rafałem, najnajnowszym gachem Oli.

Ja obstawiam, że okaże się psychopatą znęcającym się nad "podopiecznymi" menelami, opowiadającym, że to podludzie itd. Dla Oli i innych będzie miły, ale dla "klientów" sadystyczny wręcz. Jakie wy macie pomysły?

ocenił(a) serial na 7
Awdar

Nie sądzę...Rafał będzie normalny, chociaż jak tak siedział w samochodzie i obserwował z ukrycia całą rodzinę Koniaczków wyjeżdżajacych do szpa to przypomniał mi się nasz poczciwy szalony Norbercik..

ocenił(a) serial na 2
Awdar

Może Rafał będzie taki ciepły, rodzinny itd., będzie chciał ślubu, dzieci, a Ola stwierdzi, że jest na początku "kariery", chce się rozwijać i takie tam no i już jakiś konflikt na 100 odcinków gotowy

makagigi

dokładnie, Rafał okaże się dla Oli za dobry, ona woli niegrzecznych chłopców z problemami :)

ocenił(a) serial na 1
Awdar

Też myślę, że będzie chciał się rozmnażać.

ocenił(a) serial na 10
Awdar

O, dobre z tym znęcaniem się nad podopiecznymi. Jak dla mnie, dość to wiarygodne :D

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Na razie wymyslili coś mniej hardkorowego (na dole):

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/935421_629200407110136_1637804107_ n.jpg

ocenił(a) serial na 4
Awdar

No to może sobie chłop zaszaleć z każdą w Klanie, bez żadnych konsekwencji ;)
Pozazdrościć ...

andre_

Idź na casting do Klanu :C

Awdar

Spokojnie. Koziełło weźmie go w obroty i chłopak spłodzi drużynę piłkarską :D

Awdar

Albo zaczną z Olką przygarniać wszystkie biedne dzieci z interwencji :D

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Ja mysle ze Rafal sie rozkreci i bedzie a'la Norbert i tylko ze bardziej sadystycznie. Awdar mam prosbe, pamietasz moze w ktorym odc Norbi po raz pierwszy sie pojawil? Z gory dziekuje;-)

ocenił(a) serial na 3
Sisi_188

Nie pamiętam (no jak?), ale sprawdziłem na filmpolski.pl - w 1740 .

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Ja jestem na etapie odcinka 1710 i jeszcze go nie ma, ale już niedługo, już niedługo! :D

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Dziekuje Ci! ;-)

ocenił(a) serial na 10
Sisi_188

Nr 1737 :)

ocenił(a) serial na 10
Awdar

I nieprawda! Właśnie oglądam ten odcinek i to jest numer 1737! HA! :D Norbi pyta Olkę o... dziekanat! :D

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Kajam się.

ocenił(a) serial na 3
elfijka

A jak wygląda trochę młodszy Norbi? Tak samo pełen młodzieńczej werwy i z błyskiem szczęścia w oku?

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Ma burzę włosów, jest z Krakowa, ma motocykl oraz wozi ze sobą zawsze zapasową KURTKĘ i kask. I twierdzi, że jest bardzo nieśmiały, ale od razu przewiózł Olkę na motorze i wziął od niej numer telefonu.

ocenił(a) serial na 3
elfijka

A był już wątek, że jego ojciec był znanym karierowiczem i donosicielem?

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Jeszcze nie, ale jak tylko się pojawi - poinformuję :D

ocenił(a) serial na 1
elfijka

Zainspirowałaś mnie ;) Coś kojarzę ten motocykl Norbiego... Zatem: oglądam ów odcinek!

ocenił(a) serial na 10
anarchistt89

Super! :D