Zrozumcie że tego serialu nie zniosą z anteny ponieważ :
1. Ma największa w tym czasie oglądalność (i nie mówcie że robią im to babcie, bo w ostatnio czytałem że osoby powyżej 60 roku życia stanowią tylko 23% wszystkich, a osoby w przedziale 18-30 stanowią 25%)
2. Jest to łatwy zarobek dla aktorów nie muszą oni brać udziału w JOŚ i innych takich programach bo tu mają pewny zarobek i mogą udzielać się w innych projektach typu teatr.
3. Serial ten jest świetnym zarobiekiem dla wyblakłych już gwiazdy czy młodych którzy chcą sobie jakoś dorobić.
4. Mimo że seriali liczy około 1600 odcinków to żałoże się że zadna postać nie wystąpiła nawet w 1000 odicnkach.
5. Wyobrażacie sobie koniec tego serialu czyli jego ostatni odcinek, to musiałby być jakiś 2 godziny epizod którego oglądalność gdyby został puszczony o 20 wyniosła by pewnie powyżej 10 milinów, ponieważ jedni by chcieli obejrzeć jak się skończą losy bohaterów inni by patrzyli z rozkoszą że to się wreszczie kończy a jeszcze inni z czystej ciekawośći.
6. Jeszcze co do ostatniego odcinka, telenowela ma to do siebie że występuje tam duża ilość głownych postaci (to nie zwykły serial gdzie mamy z 3-4 góra 5-6 głónych bohaterów , tutaj mam około 20 głównych postaci) i cieżka nawet 2 godzinym finałem jakoś dobrze zakończyć ich losy.
7. Puki oglądalność nie spadnie do 1 miliona serial będzie trwał dalej.